Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

hepinize çok geçmiş olsun canlarım
bende izmirdeyim hatta karşıyakalıyım :)
tavsiye edebileceğiniz doktorlar veya hastaneler varsa lütfen yardımcı olun bana
bende limoncuklarımı büyütüp portakal greyfurt yapatım sizinkiler gibi :)
izmirlileri eklemek istiyorum listeme umarım kabul edersiniz
benim gibi minik memişli olupta ameliyatı güzel geçenler vardır aramızda onların düşüncelerini dahada çok merak ediyorum

tatlım nasılsın nasıl oldun ? doktor kontrln ne zaman? yeni cicişlerinle hayat nasıl gidiyoorrr:KK61:

sonçare gayet iyiyim tamamen normale döndüm gibi.yan yatmaya da başladım.kontrolum yarın.ama yeni cicişlerle hayatı sorarsan iyi gitmiyo.ben erkek arkadasıma soylemeden yaptırdım bu amelıyatı.daha doğrusu engel olmasından korktum bıraz da belkı.ya da o konudakı hıssettıklerımı cok acamadım ona.boyle anlatınca cok uzak bı ılıskımız var gıbgı gozuktu ama alakası yok.yuzyuze gorustugumuzde soylemeyı dusunuyodum dayanamadım yuzyuze gelmeden soyledım.delirdi.bağırdı çağırdı ayrıldı.bunun dışındaki herşey güzel ama cicişler uğrlu gelmedi sanırım.memelerim var ama sevgilim yok :)

tavsiye edebileceğiniz doktorlar veya hastaneler varsa lütfen yardımcı olun bana
benim gibi minik memişli olupta ameliyatı güzel geçenler vardır aramızda onların düşüncelerini dahada çok merak ediyorum

teşekkürler pisici.izmirde cemil tugay'ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

canım maşallah diyelim :) biraz da dinlen yinede sen:)
nasıl da aklında tutmuşsun ardaşının dediği şeyi :KK9: neyse sen ağrısız halletmişsin, bencede ya o kadar doluyosa dışarı çıkması daha iyi olur. İzler de geçer zaten, oldun bitti kurtuldun inş bende o günleri görürüm :KK16:,

saphiracım hiççç unutmadım ben onu :) inşallahh darısı başına senınde :)

mayacım 1 haftada kendini toparlayabildin dimi?
yan yatmaya da başlamışsın çok sevindim.:KK71:

bu arada unutmuşum yazmayı.keşke yüzyüze gelince söyleseydin yada evlenmeye karar verdiğin zamanda söyleyebilirdin canım.üzme kendini herşey yoluna girer inşallah.anlar oda hatasını merak etme

Son düzenleme:
mayacım 1 haftada kendini toparlayabildin dimi?
yan yatmaya da başlamışsın çok sevindim.:KK71:

bu arada unutmuşum yazmayı.keşke yüzyüze gelince söyleseydin yada evlenmeye karar verdiğin zamanda söyleyebilirdin canım.üzme kendini herşey yoluna girer inşallah.anlar oda hatasını merak etme

leylacım 1 haftada bu kadar iyi olabilceğimi asla tahmin etmezdim..bu şekilde konuşuyorum kendi kendime nazar değdirmekten korkuyorum :) hiç korkma..
o kadar büyük bi tepki verdi ki yüzyüze söylesem de birşey değişmezdi heralde.
inşallah yoluna girer :)

mayacım tavsiyen için teşekkür ederim
bir cesaret edebilirsem heralde izmirdeki bütün doktorları dolaşacağım bir günde :)
bu arada sevgilinin öyle tepki vermesine çok üzüldüm umarım düzelir ilişkiniz ama bu şekilde tepki veren biriyle olmaktansa olmamakta daha iyi bir seçenek olabilir unutmayalım

mayacim uzuldum bitanem, iliskiniz ne boyutta bilmiyorum ama biraz daha bekleseydin keske soylemek icin erken bi zaman mis kendi kendini uzzmekten baska birsey olmayacak bu benim de esim istemiyo ne yapicagimi bilemiyorum soylemeden olsammi diyosum cunki tek engel o benim icin

mayacim uzuldum bitanem, iliskiniz ne boyutta bilmiyorum ama biraz daha bekleseydin keske soylemek icin erken bi zaman mis kendi kendini uzzmekten baska birsey olmayacak bu benim de esim istemiyo ne yapicagimi bilemiyorum soylemeden olsammi diyosum cunki tek engel o benim icin

işte söylemeden olma fikri bir yandan çok kolay gibi geliyor ama sonrasında daha uğraştırıcı.bence eşini ikna etmeye çalış.ben bu kadar tepki vereceğini sanmıyodum mesela.ama benden tavsiye söylemeden yaptırma aylincim

sonçare gayet iyiyim tamamen normale döndüm gibi.yan yatmaya da başladım.kontrolum yarın.ama yeni cicişlerle hayatı sorarsan iyi gitmiyo.ben erkek arkadasıma soylemeden yaptırdım bu amelıyatı.daha doğrusu engel olmasından korktum bıraz da belkı.ya da o konudakı hıssettıklerımı cok acamadım ona.boyle anlatınca cok uzak bı ılıskımız var gıbgı gozuktu ama alakası yok.yuzyuze gorustugumuzde soylemeyı dusunuyodum dayanamadım yuzyuze gelmeden soyledım.delirdi.bağırdı çağırdı ayrıldı.bunun dışındaki herşey güzel ama cicişler uğrlu gelmedi sanırım.memelerim var ama sevgilim yok :)

iyi olmana çok sevindim tatlım ilişkin için de üzüldüm ya senin mutlu olucağın bi konuda onunda mutlu olması gerekmez mi. belki önceden söyleseydin daha olumlu olabilirdi şimdi önemsenmediğinde hssetmiş olblr tabi neye kızdığını bilmeden bu yorumlarım. sakinleşince düşünür canım belki tekrar barışırsınız. hayırlı neyse o olsun. ben erkek arkadaşıma söylediğimde önce olmaz ben böyle çok memnunum çok doğallar ve güzeller demişti 70/75 a cup doldurabiliyorum yani de benim için fazla küçükler memnuniyetsizliğimi anlayıncada tamam sen bilirsin eğer öyle mutlu olacaksan bende mutlu olurum tabi demişti ve beni destekliyor bu konuda. her konuda olduğu gibi :KK61: yani baştan tepki gösterebilir ama belki düşününce değişir fikirleri :44:

Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun darısı olmayanların başına :KK34:
Aynı sorun bende de vardı, erkek arkadaşım başta karşı çıkmıştı ama emin olun daha sonra bizden daha fazla hevesleniyorlar. Ben evlenmeden önce yaptırıcam fakat tek bi düşüncem var sert olur mu çok mu yapay durur. erkekler arası anket yapılmış silikon göğüse ele değil göze hitab eder bunun da hiç bi anlamı yoktur gibi yorumlar yapmışlar. Cidden çok merak ediyorum o kadar sert mi oluyolar :KK59:

Merhaba arkadaşlar öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun darısı olmayanların başına :KK34:
Aynı sorun bende de vardı, erkek arkadaşım başta karşı çıkmıştı ama emin olun daha sonra bizden daha fazla hevesleniyorlar. Ben evlenmeden önce yaptırıcam fakat tek bi düşüncem var sert olur mu çok mu yapay durur. erkekler arası anket yapılmış silikon göğüse ele değil göze hitab eder bunun da hiç bi anlamı yoktur gibi yorumlar yapmışlar. Cidden çok merak ediyorum o kadar sert mi oluyolar :KK59:

Canım ben evliyim,ameliyat fikrine benim eşimde ilk başta karşı çıkmıştı ama sonunda benim çok üzüldügümü görünce dayanamadı ve kabul etti.Şimdi iyiki yaptırmışız diyor :KK9: Normal gögüs gibi degil tabi biraz daha sert oluyor ama zamanla yumuşuyorlar.Ben 3. ayına girmek üzereyim,ilk haline göre dahada yumuşadı,daha önce ameliyat olan arkadaşlar 6. aydan sonra dahada yumuşayıp dogal gögüs kıvamına gelecegini söylüyorlar,bakalım,bekliyoruz..:97: Eminim bir sene sonra dahada güzelleşecek ve dogallaşıcaktır..

pisicim ilk önce hayırlısı olsun bende ayın 22 sinde oldum ertesi gün 2.5 aşında oğlumu 23 nisana özdileğe götürdüm pazar günü yemeklerimi yaptım korkacak hiçbirşey yok için rahat olsun ilk önce sonuç çok güzel oluyor ve insan gerçekten kendini çok iyi hissediyor zaten özgüveni olan birisiydim şimdi tavan yapmış durumda:KK1: her istediğin iç çamaşıra bakabilmek ve alırken de sessizce desteklisi var mı diye sormadan alabilmek müthiş bir duygu tavsiye ederim:KK1:canım benim doktorum Alsancakta ege estetik cerrahi diye netten bulabilirsin iki hekimler özcan ülgen ruhi çankaya benim doktorum özcan bey ama ameliyata iki doktor birden giriyor buda ban çok güven verdi çok memnun kaldım sende bakar gezersin tatlım hangisi içne sinerse ona yaptırırsın sonradaaaaa:92::92::92:

kızlar ben yaklasık 15 gun onceden regl oldum..narkozla alakalıdır dıye dusunuyorum.normal mı sızce?

kızlar ben yaklasık 15 gun onceden regl oldum..narkozla alakalıdır dıye dusunuyorum.normal mı sızce?

cnm sen yinede bir doktora danış ama bende ameliyat sonrası aynı şeyi yaşamıştım ama bir sonraki ay normale dönmüştüm doktora sorduğumda bu normal çoğu kişide görülebiliyor demişti :KK16:
umarım seninkide öyle bişeydir :KK70:

cnm sen yinede bir doktora danış ama bende ameliyat sonrası aynı şeyi yaşamıştım ama bir sonraki ay normale dönmüştüm doktora sorduğumda bu normal çoğu kişide görülebiliyor demişti :KK16:
umarım seninkide öyle bişeydir :KK70:

yarın kontrolum var zaten o zaman sorarım.narkozdandır dıye dusunuyorum cunku normalde cok duzenlı.yarın ogrenınce sızı de bılgılendırım

mayaacım benim de bugün bitti:KK1:gerçi ben ameliyattan bir hafta önce düzensiz olduğu için tedaviye başlamıştım ilaçlarıın bittiği gün geçen salı oldum ben ona bağlamıştım ksdın doğum doktorumda söylemişti ilaçlar bitince olacaksın diye ama ameliyatında etisi var herhal:)canım erkek arkadaşınla düzelme varmı merak ettim şimdi en mutlu zamanlarında olacak şey değil bu tavrı çok yanlış ama erkeklerde böyle bir şok etkisi yaratıyor herhalde benim eşim normalde çok uyumlu bana çok düşkün çevrem tarafından örnek eştir o bile önceden tamam sen mutlu ol demesine karşın ameliyata giderken vazgeç dedi ilk bir iki gün tepkiliydi bende çok üzülmüştüm bu tavrına:KK59:çünkü daha ilgi bekliyoor mutluluğunun en yakının tarafından paylaşılmasını bekliyor insan çok şükür şimdi çok iyyiz eğer seninde hakkında hayırlı ise düzelin ama düzelmiyorsada çok üzülme senin mutluluğun önemli sana değer veren seni seven insan mutluluğunla mutlu olmayı bilmeli canım:KK16:

X