Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm maşallah sana :nazar: ama nolur dikkatli ol :26: kendini zorlama daha çok yeni
ağrı kesiciler ve kas gevşeticinin etkisiyle hareketlerini kolay yapıyor olabilirsin sonradan bir sorun çıkmasın nolur çok üzülürürüm :KK50: sen yinede ağrın varmış gibi davran azcık naz yap yahu :KK9: senin yerine ben telaş yapıyorum nolur dikkat :KK54:

karamelim ağrı kesicimi dün bıraktım ben:KK1:daha doğrusu bitti almadım ama haklısın dikkat etmek gerek Allah korusun bende bazen irkilip ne yapıyorsun azcık otur diyorum inan ki kendi kendime canım zaten dün çok yoruldum bugün biraz daha dinlenicem sağol canım aman hepimiz çok iyiy olalım canım seninde hayırlısı ile bir an evvel olsun bizde sana yazalım yapma karamel diye :KK1::KK16:

mayacım geçmiş olsun :KK71: hatta hayırlı uğurlu olsun mu denir :KK9: gezgincik sen de yeni ameliyat olmuşsun sanırım sana da geçmiş olsunn :KK71: biran önce sefasını sürmeye başlarsınız umarım..
meme dokunuz ne durumdaydı ameliyat öncesi ve nerede hangi doktora oldunuz ameliyatlarınızı kızlar?

canım çok sağol ben geçen cuma oldum benim meme dokum vardı doktorum özcan ülgen çok memnun kaldım izmir gazi hastanesindeyapıldı hemde ameliyatta iki doktor giriyor diğeri ruhi çankaya aynı muaynhanedeler ege estetik cerrahi Alsancak Altınordunun tam karşı köşesinde yerleri 18 yıldır hangisinin hastası olursan ol ikisi birlikte giriyormuş ameliyatlara bu bana güven vermişti çok şükür :nazar:çok iyiyim İnşallah sende içine sinen güvendiğin doktorunu bulup sefasını sürersin canım:KK74:

karamelim ağrı kesicimi dün bıraktım ben:KK1:daha doğrusu bitti almadım ama haklısın dikkat etmek gerek Allah korusun bende bazen irkilip ne yapıyorsun azcık otur diyorum inan ki kendi kendime canım zaten dün çok yoruldum bugün biraz daha dinlenicem sağol canım aman hepimiz çok iyiy olalım canım seninde hayırlısı ile bir an evvel olsun bizde sana yazalım yapma karamel diye :KK1::KK16:

:KK52: evet yaz yazzz
bende senin gibi ağrısız atlatırsam beni durduracak birilerine mutlaka ihtiyacım olucaktır :kk77:
benim bir tane oğlum var oda 10 yaşında onun yemeklerini hazırlamak dışında pek bişey yapmam gerekmicek
evi senin gibi gitmeden bi güzel kırklarım en azından bir hafta idare etsin
onun dışında umarım zorlayan bişey olmaz
yatıp kalkmamda eşim işteyken oğluşum yardım eder hep ben büyüdüm diyor ispatlaması için fırsat :KK9:

canım çok sağol ben geçen cuma oldum benim meme dokum vardı doktorum özcan ülgen çok memnun kaldım izmir gazi hastanesindeyapıldı hemde ameliyatta iki doktor giriyor diğeri ruhi çankaya aynı muaynhanedeler ege estetik cerrahi Alsancak Altınordunun tam karşı köşesinde yerleri 18 yıldır hangisinin hastası olursan ol ikisi birlikte giriyormuş ameliyatlara bu bana güven vermişti çok şükür :nazar:çok iyiyim İnşallah sende içine sinen güvendiğin doktorunu bulup sefasını sürersin canım:KK74:

sağol canım :KK54: amin inşaallah ben de "işte bu benim doktorum" derim en kısa zamanda :92:

merhaba arkadaşlar.burda sizleri okudukça acayip gaza geliyorum...ben göğüslerimin büyüklüğünden memnunum fakat sarkma var ve iki göğüs arasında hafif çukurluk var o kapansın istiyorum.aslına bakarsanız asıl amacım bu çukur görüntüden kurtulmak,bikini ve sütyenle hiç hoş görünmüyor...birkaç doktorla görüştüm(naci çalik,barış çakır,hakan çepni)hepsi de operasyona yönelik olumlu şeyler söyledi.ancak 1 yaşındaki kızımın emme işlemi bitince bu operasyonu geçirmek istiyorum.tabi bu süreçte eşimi de ikna etmem gerek.:KK9:

merak ettiğim ameliyat sonrası çok ağrı oluyormu???

bundan 3 ay önce burundan estetik ameliyat oldum ve 2 hafta önce gözden lazer oldum...anlıycağınız beni baştan yarat durumu:KK60:..şaka bir yana 2 operasyon geçirmeme rağmen ameliyattan ve ameliyathaneden çok korkuyorum...zaten burun ameliyatından ameliyathanede son anda kaçıyordum nerdeyse.doktorum sağolsun baya sakinleştirdi beni...

hakan çepni daha ağır basıyo aslında.hem kayseriye yakın konyada,hem de barış beye ve naci beye nazaran fiyat daha makul ....sizlerin önerilerini de merak ediyorum...

Son düzenleme:
kızlar 3. gunum bıtmek uzere.cemıl bey hastaneden cıkmadan once yanı dun,bugun ıcın agrılarımın olabılecegını soylemıstı.cok cok hafıf sızlamalar dısında rahatsız edıcı bır agrım olmadı.yarın da bandajlarım cıkacak cok merak edıyorum goruntuyu :)
kızlar sureklı aynı seyı soyluyorum ama tahmınımden daha kolay ılerlıyor hersey.umarım devam eder boyle :)

kızlar 3. gunum bıtmek uzere.cemıl bey hastaneden cıkmadan once yanı dun,bugun ıcın agrılarımın olabılecegını soylemıstı.cok cok hafıf sızlamalar dısında rahatsız edıcı bır agrım olmadı.yarın da bandajlarım cıkacak cok merak edıyorum goruntuyu :)
kızlar sureklı aynı seyı soyluyorum ama tahmınımden daha kolay ılerlıyor hersey.umarım devam eder boyle :)

hadi bakalım inşallah görüntü senii çook mutlu eder canıımmm:KK16:

saphira gayet ıyıyım suanda.ama sanırım hastanede verdıklerı onca serum agrı kesıcılerın de etkısı varmıs o kadar ıyı hıssetmemde.kas zarı altı oldum dıye bu kadar hafıf gecıyo sanırım.cok tesekkur ederım..darısı basına ama gercekten ıstıyorsan korkmana hıc gerek yok.uyuyosun uyanıyosun hersey bıtıyo :)

canım benim tabi ilaçların etkisi geçince biraz ağrı olması doğaldır ama sonucuna değer ya bundan sonrası kolay biraz dikkat etcen o kadar. Dün doktor bana örnek foto gösterirken bikaç ameliyat fotosu gösterdi valla gece uyuyamadım hatta vazgeçebilirim bile o kadar kötü oldum, fotolar kötü değildi kimsenin cesaretini kırmayım ben kan verirken bile korkuyorum :18:

:KK52: evet yaz yazzz
bende senin gibi ağrısız atlatırsam beni durduracak birilerine mutlaka ihtiyacım olucaktır :kk77:
benim bir tane oğlum var oda 10 yaşında onun yemeklerini hazırlamak dışında pek bişey yapmam gerekmicek
evi senin gibi gitmeden bi güzel kırklarım en azından bir hafta idare etsin
onun dışında umarım zorlayan bişey olmaz
yatıp kalkmamda eşim işteyken oğluşum yardım eder hep ben büyüdüm diyor ispatlaması için fırsat :KK9:

ohhhhh hadi hayırlısı bakalım herşey hazır:KK1: Allahın izniyle senide yenileyelim inşallahhhhh:92:

:nazar::nazar::nazar:

merhaba gezgincik nihayet doktora gittim ve 7 mayısa gün verdi artık bende muradıma erecem galiba yaaaa sizlerdede öylemi oldu garip bir his var içimde nedense havalara uçmam gerekirken gerginim

selam bütün serüveninizi okudum fakat bişey merak ettim mesut özcan la görüşmüşmüydünüz eğer görüştüysen seni vaz geçiren ne oldu bende yarın mesut beye randevu aldım inşallah iyi geçer

Nazirem sana uzunca cvp yazdim sende cokca tsk etmissin (!) bisey deil arkdsim rica ederim gorevimiz uzun uzun yazmak :)))

merhaba gezgincik nihayet doktora gittim ve 7 mayısa gün verdi artık bende muradıma erecem galiba yaaaa sizlerdede öylemi oldu garip bir his var içimde nedense havalara uçmam gerekirken gerginim

nazirem delimisin sen tabiikide hepimiz aynı endişeler aynı korkular içindeydik sen benim hissettiklerimi bilsen korku endişe tuhaf karmaşık duygular ilk geldim heyecanla yazdım buraya nasıl sevinçliyim ertesi gün 1-2 ameliyatı zor geçen arkadaşları okudum onlar için o kadar üzüldüm ki ben seviniyorum kızcağaz ağrılar içinde dedim sonra haliyle benide panik tuttu :KK1: birde eşim ben çok memnunum gayet güzel gerek yok dedi ama çok istiyorsan sen bilirsin dedi mi bu da ne oluyor tüm sorumluluğu almış oluyorsun aman nazirem 2 gün endişe derken tekrar kan alındığı güün doktoruma gittim konuştum bir rahatladım o rahatlama:KK1:gerisi bu işte endişelenecek hiçbirşey yokmuş şükür rabbime tabii buradaki arkadaşlar dasağolsunlar moral verdi dua ettiler benim için hepimizin çabası ile oldu bitti yarın 1 hafta olacak :nazar: canım hiçbir problemim olmadı ben cuma ameliyat oldum cumartesi oğlumu eğlenceye götürdük pazar kızartmalar yaptım vs..hele şimdi elim gittikçe ay diyorum yeni cicişler:KK1::KK1::KK1:
İnşallah senin de çooook güzel olacak canım hiç endişelenme sevin lütfen güzel heyecanını yaşa negatiflikleri at mayada benden 3 gün sonra oldu :nazar:onada sor oda süper çok şükür sende öyle olacaksın:KK16::KK16::KK16:

nazirem delimisin sen tabiikide hepimiz aynı endişeler aynı korkular içindeydik sen benim hissettiklerimi bilsen korku endişe tuhaf karmaşık duygular ilk geldim heyecanla yazdım buraya nasıl sevinçliyim ertesi gün 1-2 ameliyatı zor geçen arkadaşları okudum onlar için o kadar üzüldüm ki ben seviniyorum kızcağaz ağrılar içinde dedim sonra haliyle benide panik tuttu :KK1: birde eşim ben çok memnunum gayet güzel gerek yok dedi ama çok istiyorsan sen bilirsin dedi mi bu da ne oluyor tüm sorumluluğu almış oluyorsun aman nazirem 2 gün endişe derken tekrar kan alındığı güün doktoruma gittim konuştum bir rahatladım o rahatlama:KK1:gerisi bu işte endişelenecek hiçbirşey yokmuş şükür rabbime tabii buradaki arkadaşlar dasağolsunlar moral verdi dua ettiler benim için hepimizin çabası ile oldu bitti yarın 1 hafta olacak :nazar: canım hiçbir problemim olmadı ben cuma ameliyat oldum cumartesi oğlumu eğlenceye götürdük pazar kızartmalar yaptım vs..hele şimdi elim gittikçe ay diyorum yeni cicişler:KK1::KK1::KK1:
İnşallah senin de çooook güzel olacak canım hiç endişelenme sevin lütfen güzel heyecanını yaşa negatiflikleri at mayada benden 3 gün sonra oldu :nazar:onada sor oda süper çok şükür sende öyle olacaksın:KK16::KK16::KK16:

yahu ben senin mesajları okudukça şöle kalkıp iki üç tur atıyorum evde yani o derece enerji doluyor içime :KK52: oyhhh dur ben bir iki tur daha atim :KK53: biri beni tutmazsa benim adama vercem neşteri ikide balon içi su dolu,hadi sen yap bari :86: :94:

ay çok sağol yaa valla iyiki varsınız eşimde bana bıraktı ben memnunum ama çok istiyorsan sen bilirsin dedi belkide bu yüzden sıkıntım ya güzel olmazda pişman olursam diye

4. gunum bugun...yıne gayet guzel gectı.kontrole gıttım hersey yolunda allaha şükür..bandajlarım cıktı sporcu sutyenıyle kaldım artık.cok degısık bırsey hala benımlermıs gıbı gelmıyoo :) cunku sertlık devam edıyo.bugun bı kacamak yapıp 2 tane sutyen denedeım evde.sporcu sutyenındekı goruntuden sonra baya degısık geldı gozume :)

olmak ısteyen kızlar eger kı maddı olarak hazırsanız ve bunu cok ıstıyorsanız lutfen korkmayınnn :)
buarada bende hıc de agrı esıgı hıc yuksek bı ınsan degılım kı doktorum bıle sen cok nazlıymıssın dedı :)

yahu ben senin mesajları okudukça şöle kalkıp iki üç tur atıyorum evde yani o derece enerji doluyor içime :KK52: oyhhh dur ben bir iki tur daha atim :KK53: biri beni tutmazsa benim adama vercem neşteri ikide balon içi su dolu,hadi sen yap bari :86: :94:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4. gunum bugun...yıne gayet guzel gectı.kontrole gıttım hersey yolunda allaha şükür..bandajlarım cıktı sporcu sutyenıyle kaldım artık.cok degısık bırsey hala benımlermıs gıbı gelmıyoo :) cunku sertlık devam edıyo.bugun bı kacamak yapıp 2 tane sutyen denedeım evde.sporcu sutyenındekı goruntuden sonra baya degısık geldı gozume :)

olmak ısteyen kızlar eger kı maddı olarak hazırsanız ve bunu cok ıstıyorsanız lutfen korkmayınnn :)
buarada bende hıc de agrı esıgı hıc yuksek bı ınsan degılım kı doktorum bıle sen cok nazlıymıssın dedı :)[/QUOTE
canım benimkiler sanki yumuşamaya başladı şeklede giriyor gibi ada ben öyle zannediyorum ikimizinde aynı marka biliyorsun az kaldı bekle:KK1:

Son düzenleme:
maya , gezgincik okudukça seviniyorum ,harikasınız sizlerden aldığımız motivasyonla tam gaz ilerliyoruz.eskiden etrafımdakilerle bu konuyu konuşmaya çaşılırdım artık hiç ihtiyacım yok :KK1: buradan aldığım destekle herşeyi planlamaya başladım iyi ki varsınız En Büyük KK

2-3 gün yoktum neler olmuş nelerrr mayacım gezgincik sizleri tekrar tekrar tebrik ediyorum. :nazar: özellikle şu çeşit çeşit sutyen mesajlarını nasıl iç geçirerek okuduğumu anlatamam. bende tam bi iç çamaşırı hastasıyım şuanda bile desteklilerde çığır açıyorum diyebilirim. ah ameliyatımdan sonra iç çamaşırlarıma ait yeni bi dolap fln oluştururum herhalde :90: daırısı benim gibi tüm isteyenlerin başına canlarım :KK61:

X