ne yapayım canım benim sen genç kızsın ben iki çocuk emzirdim biri 18 ay diğeri 2 yaş34 yaşındayım göğüslerimde süt boşalması yani yalancı sarkma denilen durum vardı ben hayallerimin peşindeyim yanigerçi dün doktora gittim moralim bozuldu kızlar ne bileyim ben eskisi ile kıyasladığımdan herhalde bana göğüslerim güzel geliyor yumuşamada oldu zaten maya bizim aynı marka biliorsun fakat doktorum beğenmedi ben sütyen konusunda çok hassastım masajlarımıda yaptım fakat sağ elimde tendom kesisi var ondan dolayı sol göğsün masajınıda sol elle yapıyorum doktorum silikonların aşşağıya tam inmemiş kasların çok kuvvetli tutuyor dedi özellikle sol((bana birde bandaj verdi sütyeni çıkartabilirsin artık istersen dedi ama ben çıkartmıyorum bandajıda sarmaya çalış dedi dünden beri bir yatarken çıkarttım oda gece kandil diye 5 te yattım saah kalkıncada hemen taktım çok canım sıkıldı açıkçası 1 ay sonra bakalım dedi Allahtan çok sıcak başlamadık yaza yoksa izmir sıcağında pişerdim
cnm çok üzüldüm anlattıklarına hangi marka kullanılmıştı sizde unuttum :44: ama moralini bozma daha zamanın var doktorun anlattımı neden böyle olabiliyormuş en azından bir sebebi varsa ameliyat olucak arkadaşlar temkinli olur
gezgincik ciddi misinn???
doktorun şeklini mi beğenmedi?? hani biz begenmıyoruz onu anlıyorum da doktorun begenmemesı sinirini bozay yani insanın.aaa çok üzüldüm bu duruma.
şimdi bandajla sıkı sıkı şeklini mi oturtmaya çalışıyorsunuz?
vallaha üzüldüm ya..
maya neden şeklini beğenmiyorsunuz ben iğleşme benim 3 hafta oldu nasıl bir bozukluk var şeklinde biraz anlatırmısınız :26: