Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

kızzz bben halen sporcu ile dolaşıyorum yaaa gece bile yatarken uyanıp takıyorum sen evde mi dolaşıyorun daha normal sütyen bilem takmadım bir defa mayokini giydim iki gün oda o kadar aman diyorum güzelliği:nazar: bozulmasın diye yaa:KK1:

aaa gezgincik çok temkinli gördüm ben seni :)))
ben yatarken fln cıkarıyorum artık sutyenımı.ama genel olarak balensız sutyen tercih ediyorum.
tmm artık cıkar sporcu sutyenını olmaz artık bişey :)
benim doktorum seninki gayet yumuşamış masaj vermiycem sana dedi.
dikiş izlerim için krem kullanıyorum gece gündüz.
ama cidden iyikide yaptırmışız dimi :)))

ben yatarken fln cıkarıyorum artık sutyenımı.ama genel olarak balensız sutyen tercih ediyorum.

ben de evde doktorumun verdiği sporcuyu kullanıyorum,dışarda balensiz penye sutyenlerden..gece yatarken çıkarmadım hiç erken sanki daha:26:saten geceliklerim bana bakıyo ben onlara bakıyorum:KK9:

iyiyki yaptırmısız kısmına ben de katılıyorum:KK19:

ben de evde doktorumun verdiği sporcuyu kullanıyorum,dışarda balensiz penye sutyenlerden..gece yatarken çıkarmadım hiç erken sanki daha:26:saten geceliklerim bana bakıyo ben onlara bakıyorum:KK9:

aresya ama bizim 40 gün olacak sen bizden sonrasın :)
artık 40 günde de çıkaralım yani..ben uyurken çok rahatsız oluyorum çünkü ama içime de kurt düştü şimdi :) yanlış mı yuapıyorum diye :)

bence en az bır ay sıkı bır sporcu sutyenı kullanın ve balenlıye gecmeyın..ben ıkı ay sporcu kullandım o kadar alısmıstım kı dıgerlerıne gecerken bı sure alısamadım..en az bır ay yada 1.5 ay sporcu kullanmak sızın ıcın yararlı olcak..bana 3. haftadan sonra altı metalsızlere gecebılecegımı solemıstı doktorum ama onlarda cok demode oldugu ıcın ve dıkıslerımın hassasıyetı gecene kadar sporcu kullandım..

bence en az bır ay sıkı bır sporcu sutyenı kullanın ve balenlıye gecmeyın..ben ıkı ay sporcu kullandım o kadar alısmıstım kı dıgerlerıne gecerken bı sure alısamadım..en az bır ay yada 1.5 ay sporcu kullanmak sızın ıcın yararlı olcak..bana 3. haftadan sonra altı metalsızlere gecebılecegımı solemıstı doktorum ama onlarda cok demode oldugu ıcın ve dıkıslerımın hassasıyetı gecene kadar sporcu kullandım..

gizemcim peki sen evde filan sporcuyu çıkarıyor muydun ya da yatarken fln ama 1 ayı doldurduktan sonraki süreçten bahsediyorum?

gizemcim peki sen evde filan sporcuyu çıkarıyor muydun ya da yatarken fln ama 1 ayı doldurduktan sonraki süreçten bahsediyorum?

canım benimde cumartesi 3 hafta oldu masajlara başladım doktor ameliyattan sonra taktığı sütyeni çıkardı balensiz istedi bende kağıt gibi ince süngerli güzel bitane sporcu sütyeni buldum sünger dışarıda uçlar açısından doktor beyendi fakat süngersiz olsun göğüsler hafif doğal göğüs modeli olsun dedi süngerleride çıkartılabiliyor ama süngerli kullanıyorum çalıştığım için mecburen akşam eve gelince sütyeni çıkarıyorum yatarkende ameliyattan sonraki sütyeni takıyorum şekli bozulmasın diye ya bilmiyorum işte bende kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur

canım benimde cumartesi 3 hafta oldu masajlara başladım doktor ameliyattan sonra taktığı sütyeni çıkardı balensiz istedi bende kağıt gibi ince süngerli güzel bitane sporcu sütyeni buldum sünger dışarıda uçlar açısından doktor beyendi fakat süngersiz olsun göğüsler hafif doğal göğüs modeli olsun dedi süngerleride çıkartılabiliyor ama süngerli kullanıyorum çalıştığım için mecburen akşam eve gelince sütyeni çıkarıyorum yatarkende ameliyattan sonraki sütyeni takıyorum şekli bozulmasın diye ya bilmiyorum işte bende kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur

nazirem yanlış olduğunu sanmıyorum yaptıklarnın için rahat olsun daha ne yapıcaz :)

mayacım 7/24 benlelerdı ılk 1.5 -2 ay.. sonrasındada sadece evdeyken kullandım.2-3 aydır da kullanmıyorum..dıkıs ızlerım tamamen kapandıktan sonrada altı metallılerı kullanmaya basladım..

Kızlar en az 2 ay sporcuya devam.. Ve sütyensiz çıkmayın gündüzleri :) Ve gece yatarken sporcu sütyeniniz olsun. Bunları doktorunuz tamam dediği anda bırakabilirsiniz. Ve ilk 6 ay sakın sıkılaştırıcı sütyen kullanmayın göğüslerinizin yapısını bozarsınız. Adım adım bitecek bu süreç. İlk iki ay bu dönemde şekillerin ve özellikle izlerin ilk evresi olduğu için çok önemli :KK66:
Bana doktorum 15.günümde tamam artık ne istersen onu kullan demişti ama ben bu sporcu sütyenini çok sevmiştim bırakmadım belki 4.ayımda normal çamaşıra geçtim tam hatırlamıyorum ve hala akşamları yatarken sporcu sütyenimi takarım :)
Kremlerinizi kullanın, masajınızı yapın. Kontrole gideceğiniz zaman doktorunuzla da görüşün çamaşır konusunu sonra saten geceliklerinizi giyinin havalarda ısınıyor satenle uyumak ayrı bir keyif olacak:))

arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim ameliyattan ne kadar zaman sonra denize giriliyor yani şu 2 3 hafta sonra olmuş olsam bu yazı kacırırmıyım cok merak ediyorum

arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim ameliyattan ne kadar zaman sonra denize giriliyor yani şu 2 3 hafta sonra olmuş olsam bu yazı kacırırmıyım cok merak ediyorum

:KK50: 3 hafta sonra ameliyat olursan 1 ay da iğleşme desek tahmini ağustos sonunda denize girersin belki ama güneşlenemezsin denize girdiğindede dikkat etmen gerek tabi bu dikişlerin iğleşme sürecine bağlı dikişlerin iğleşmesi yavaş olursa ne yazıkki bu yazı kaçırmış olursun :KK59:
benim bile 3 hafta oldu ameliyat olalı ama hala tatilde denize girme konusunda kararsızım
güneşlenmek içinse kalın bantlı bikini üstlerini tercih edicem :KK34:

hem hemen olsun istiyorum hemde deniz istiyorum güneşlenmem sorun değil yüzmek daha önemli cok kararsızım galiba cok şey istiyorum sanırım düşündüğüm dr dikişli yapmıyormuş daha cabuk iyileşmiş olurum bilemiyorum

hem hemen olsun istiyorum hemde deniz istiyorum güneşlenmem sorun değil yüzmek daha önemli cok kararsızım galiba cok şey istiyorum sanırım düşündüğüm dr dikişli yapmıyormuş daha cabuk iyileşmiş olurum bilemiyorum

cnm o amliyatın silikon protez olduğuna eminmisin :44: şey nerden sokuyomuş dikişsiz yapıyosa :78: yanlış anlama cidden merak ettim :kk77:
yani bu vücuda yerleştirilen bişey illaki kesicek ve kestiği yeri dikicek :KK34:
sen bize anlat valla şuanda böleyim :KK53: :KK53: ama sorduğum soruyada epey gülücem :KK17:

bence yazdan sonrasını düşün.eylülde falan ol ameliyatını.hazırandayız,haziranın ortasında olsan temmuzun ortasında denize girebilirsin ama yinede dilediğince olmaz diye düşünüyorum.en mantıklısı yaz sonu.bu yazı da böyle geçirmeye çalış.ben yazın normale dönmüş olmak için nisanda ameliyat oldum.

"nazirem " isimli arkadaşın dr.(mesut özcan) düşünüyorum kendisi bir msj bunları yazmıştı "geldim cuburcum ay meğerse benim dikişler alınmıyacakmış sadece küçük bandajları açıp krem sürüp gönderdiler 2 hafta sonra 1 kontrol daha var normal sütyene geçip masajlara başlayacakmışım"
o yüzden demiştim dr görüşmeye gittiğimde bu konuyuda sorucam.:

"nazirem " isimli arkadaşın dr.(mesut özcan) düşünüyorum kendisi bir msj bunları yazmıştı "geldim cuburcum ay meğerse benim dikişler alınmıyacakmış sadece küçük bandajları açıp krem sürüp gönderdiler 2 hafta sonra 1 kontrol daha var normal sütyene geçip masajlara başlayacakmışım"
o yüzden demiştim dr görüşmeye gittiğimde bu konuyuda sorucam.:

cnm bu dikişsiz demek değil :KK61: genelde hepimizinki bu şekilde oldu
bu dikişsiz demek değil sadece estetik açıdan kullanılan malzeme ip değil eriyen bir madde ( ne olduğunu öğrendim ama mideniz bulanmasın diye yazmıcam :KK9: ) sonuçta yine kapanması gereken dikişlerin var
önce kabuk bağlıyor soyuluyor sonrasında kapanma sürecine giriyor
babam hep derki '' bir dikişin iyi olabilmesi için üstünden bir temmuz geçmeli ''
eskiler temmuz sıcağının kırıklara ve ameliyat dikişlerine iyi geldiğini söyler :KK61:
sen yinede bu yaz illaki denize gönlümce giricem daha doğrusu yüzücem diyorsan bence doktorunla bu konuyu iyice görüş :KK6:
çünkü ameliyat olup 3 ay içinde denize giren arkadaşlara doktorları kollarınızı yüzerken çok yormayacaksınız açmıcaksınız demişlerdi burda okumuştum :KK71:

canım cok sağol ben tam olarak bilmediğim için dr ile görüşmeye gittiğimde sorucam bakalım dediğin gibi yaz sonuna kadar ertelemek gerekebilir

ne yapayım canım benim sen genç kızsın ben iki çocuk emzirdim biri 18 ay diğeri 2 yaş:KK1:34 yaşındayım göğüslerimde süt boşalması yani yalancı sarkma denilen durum vardı ben hayallerimin peşindeyim yani:KK52:gerçi dün doktora gittim moralim bozuldu kızlar ne bileyim ben eskisi ile kıyasladığımdan herhalde bana göğüslerim güzel geliyor yumuşamada oldu zaten maya bizim aynı marka biliorsun fakat doktorum beğenmedi :KK59: ben sütyen konusunda çok hassastım masajlarımıda yaptım fakat sağ elimde tendom kesisi var ondan dolayı sol göğsün masajınıda sol elle yapıyorum doktorum silikonların aşşağıya tam inmemiş kasların çok kuvvetli tutuyor dedi özellikle sol:KK43:((bana birde bandaj verdi sütyeni çıkartabilirsin artık istersen dedi ama ben çıkartmıyorum bandajıda sarmaya çalış dedi dünden beri bir yatarken çıkarttım oda gece kandil diye 5 te yattım saah kalkıncada hemen taktım çok canım sıkıldı açıkçası 1 ay sonra bakalım dedi Allahtan çok sıcak başlamadık yaza yoksa izmir sıcağında pişerdim:KK59:

ne yapayım canım benim sen genç kızsın ben iki çocuk emzirdim biri 18 ay diğeri 2 yaş:KK1:34 yaşındayım göğüslerimde süt boşalması yani yalancı sarkma denilen durum vardı ben hayallerimin peşindeyim yani:KK52:gerçi dün doktora gittim moralim bozuldu kızlar ne bileyim ben eskisi ile kıyasladığımdan herhalde bana göğüslerim güzel geliyor yumuşamada oldu zaten maya bizim aynı marka biliorsun fakat doktorum beğenmedi :KK59: ben sütyen konusunda çok hassastım masajlarımıda yaptım fakat sağ elimde tendom kesisi var ondan dolayı sol göğsün masajınıda sol elle yapıyorum doktorum silikonların aşşağıya tam inmemiş kasların çok kuvvetli tutuyor dedi özellikle sol:KK43:((bana birde bandaj verdi sütyeni çıkartabilirsin artık istersen dedi ama ben çıkartmıyorum bandajıda sarmaya çalış dedi dünden beri bir yatarken çıkarttım oda gece kandil diye 5 te yattım saah kalkıncada hemen taktım çok canım sıkıldı açıkçası 1 ay sonra bakalım dedi Allahtan çok sıcak başlamadık yaza yoksa izmir sıcağında pişerdim:KK59:

gezgincik ciddi misinn???
doktorun şeklini mi beğenmedi?? hani biz begenmıyoruz onu anlıyorum da doktorun begenmemesı sinirini bozay yani insanın.aaa çok üzüldüm bu duruma.
şimdi bandajla sıkı sıkı şeklini mi oturtmaya çalışıyorsunuz?
vallaha üzüldüm ya..

X