Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

canım tam bende öyle düşünüyodum aslında, destekli sütyenli halim gibi olsa yeter :) doğal olsun istiyorum, biraz olsada şuanda da var dümdüz değilim, aslında basenim geniş kaldırırım, 250 konsa küçük mü olur diye korkuyorum ama seninki de küçük olmamış sonuçta memnunsun :KK16:

saphira eger oyle dusunuyorsan senı tatmın eder bence 250 cc.yaptırdıktan sonra daha buyugunu mu yaptırsaydım dıye dusunmeycegını dusunuyorsan bence tamamdır :)
hıc kocaman olmayan ama dolgun goguslerın olur 250 ıle.

melmsteen bugun nasılsın?
enerjım yerını buldu mu :)

evet:) bugun 5. gun rahattım oldukca hafif hareketlerde hissetmiyorum bile.yukarı uzanamıyorum.çaydanlığı tasıyamadım mesela..dün banyo yaptım hemde kendim yıkandım saclarımı falan yıkayabildim yani:)) hatta gece yan dönup yvasca kendim yattım.gece kendim dönemiyorum.yatınca yastığımı düzeltemiyorum,dönemiyorum vehafif harekette göğsüm acıyor.sabah da yardımla kalktım tabi..silikonun yer değiştirmesinden ve yer cekiminden olsa gerek baya ağrım oluyor,en azından artık ağlamadan uyanıyorum:))bi saat kadar sonra unuttum onları.. okuyan arkadaslara umarım faydam oluyordur..

evet:) bugun 5. gun rahattım oldukca hafif hareketlerde hissetmiyorum bile.yukarı uzanamıyorum.çaydanlığı tasıyamadım mesela..dün banyo yaptım hemde kendim yıkandım saclarımı falan yıkayabildim yani:)) hatta gece yan dönup yvasca kendim yattım.gece kendim dönemiyorum.yatınca yastığımı düzeltemiyorum,dönemiyorum vehafif harekette göğsüm acıyor.sabah da yardımla kalktım tabi..silikonun yer değiştirmesinden ve yer cekiminden olsa gerek baya ağrım oluyor,en azından artık ağlamadan uyanıyorum:))bi saat kadar sonra unuttum onları.. okuyan arkadaslara umarım faydam oluyordur..

cnm çok normal anlattıkların benim 7. gün bugün her geçen gün farkediyor
ben yükseklere yavaş yavaş uzanıyorum artık ağır değil ama hafif şeyler alabiliyorum
bahsettiğin kalktığımızdaki baskı normal sanırım bendede aynı şekilde :KK50: artık daha rahatım kendim yatabiliyorum
uzun süre yatmadıysam kendim kalkabiliyorum ama eğer yatalı uzun süre olduysa kalkamıyorum bunu anlamıyorum :44: henüz dümdüz tek yastıkla hiç yatmadım cesaret edemedim en az 3 yastıkla yatıyorum tabi hepsi sert olucak :KK9: önceki kadar oturarak değilde biraz daha eğimli yatıyorum
yan yatmayı çok özledim ne zaman yatabilicem :KK59:

karamel gecmiş olsun tekrar.en yakın zamanda rahat yatarsın umarım.ne kadar zor oldugunu ancak biz anlarız..ben ilk günden beri tek yastık yatıyorum,çünkü baska bi şekilde uyayamıyorum.artık sırt üstü yatınca göğüslerim acımıyo,bi tarafa beni döndürüp sırtıma yastık koyuyolar.ancak öyle yatabiliyorum.önce acı olyo sonradan geciyor.sırt üstü dönünce tekrar acıyor tabi..sende denemeye başlayabilirsin bence..

karamel gecmiş olsun tekrar.en yakın zamanda rahat yatarsın umarım.ne kadar zor oldugunu ancak biz anlarız..ben ilk günden beri tek yastık yatıyorum,çünkü baska bi şekilde uyayamıyorum.artık sırt üstü yatınca göğüslerim acımıyo,bi tarafa beni döndürüp sırtıma yastık koyuyolar.ancak öyle yatabiliyorum.önce acı olyo sonradan geciyor.sırt üstü dönünce tekrar acıyor tabi..sende denemeye başlayabilirsin bence..

sanada geçmiş olsun ne kadar zaman oldu?kaç cc ve hangi doktor?
kusura bakma çok soru sordum ama :KK9:

sanada geçmiş olsun ne kadar zaman oldu?kaç cc ve hangi doktor?
kusura bakma çok soru sordum ama :KK9:

tesekkur ederim iyiyim hatta şimdi sporcu sütyeni almaya gidiyorum:)
bugun 5. gün, prof. Fuat Yüksel yaptı ameliyatımı 300cc kullandı ikisine de.benim cok az göğüs dokum vardı.bence yoktu ya :))

bugun 5. gün, prof. Fuat Yüksel yaptı ameliyatımı 300cc kullandı ikisine de.benim cok az göğüs dokum vardı.bence yoktu ya :))

Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm,çok güzel ve çok rahat :KK34:

bende uyuyamıyorum zaten sürekli uyanıyorum kalkıyorum dolaşıyorum sonra yatıyorum :KK50: yan dönebiliyorum ama kokrtuğumdan hiç yatmadım bişey olur diye senin yöntem neydi

ayyy benim sevgili doktorcumm :KK61: çok severim fuat beyi 3 sene önce burnumu yaptı çokta memnunum ayrıca benim nefes sorunumuda düzeltti çoğu plastik cerrah bunu yapamaz :KK25:
halada ne zaman arasam aynı sıcaklığı gösterir eğer istanbulda olsaydım fuat bey çok ağır basardı :KK34: inşallah çokkk memnun kalırsın gelişmeleri yaz emi :KK70:

Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm,çok güzel ve çok rahat :KK34:
cnm ben ameliyattan önce sipariş vemiştim ama çok gecikti bende sinirlendim iptal ettim :KK19:
şimdi tekrar sipariş vericem duruşuda çok güzel rahat belli :KK34:

bende uyuyamıyorum zaten sürekli uyanıyorum kalkıyorum dolaşıyorum sonra yatıyorum :KK50: yan dönebiliyorum ama kokrtuğumdan hiç yatmadım bişey olur diye senin yöntem neydi

karamel sen rahatsın o zaman ne güzel,ben dönemediğim için yöntem geliştiriyorum:)

ayyy benim sevgili doktorcumm :KK61: çok severim fuat beyi 3 sene önce burnumu yaptı çokta memnunum ayrıca benim nefes sorunumuda düzeltti çoğu plastik cerrah bunu yapamaz :KK25:
halada ne zaman arasam aynı sıcaklığı gösterir eğer istanbulda olsaydım fuat bey çok ağır basardı :KK34: inşallah çokkk memnun kalırsın gelişmeleri yaz emi :KK70:

evet güven verici oldugu için onu tercih ettim.kontrole gittiğim zaman bi cok hastasıyla konustum hatta ayak üstü yaptığı ameliyatlara da baktım;meme küçültme,karın germe,bacak silikonu.burun hepsi cok basarılıydı, herkes de memnun Fuat Beyden.. bende şişliği inmiş memelerimden memnun kalmak istiyorum ve merakla bekliyorum..

saphira eger oyle dusunuyorsan senı tatmın eder bence 250 cc.yaptırdıktan sonra daha buyugunu mu yaptırsaydım dıye dusunmeycegını dusunuyorsan bence tamamdır :)
hıc kocaman olmayan ama dolgun goguslerın olur 250 ıle.

tamam cnm 250 değilde 270 fln iyi tekrar bi konuşcam drla bakalım karar vercez, büyüğünü yaptırsaydım diye düşünceğimi sanmıyorum bu hallerine çok alıştım :KK1:

tamam cnm 250 değilde 270 fln iyi tekrar bi konuşcam drla bakalım karar vercez, büyüğünü yaptırsaydım diye düşünceğimi sanmıyorum bu hallerine çok alıştım :KK1:

yok saphıra bence hele 270 yaptırdıktan sonra bence keske daha buyuk olsaydı demezsın eger beklıntın desteklı sutyen varmıs gıbı dursun un dısında bırsey degılse.
hayırlı olsun sımdıden umarm ıstedıgın gıbı olur

karamel sen rahatsın o zaman ne güzel,ben dönemediğim için yöntem geliştiriyorum:)

evet güven verici oldugu için onu tercih ettim.kontrole gittiğim zaman bi cok hastasıyla konustum hatta ayak üstü yaptığı ameliyatlara da baktım;meme küçültme,karın germe,bacak silikonu.burun hepsi cok basarılıydı, herkes de memnun Fuat Beyden.. bende şişliği inmiş memelerimden memnun kalmak istiyorum ve merakla bekliyorum..

cnm benim yöntemimde dual plane fuat beyin hastalarıyla bende görüşme imkanı bulmuştum inşallah sende benim gibi ondan memnun olanlardan olursun :KK34:
yan dönebiliyorum ama yatmaya korkuyorum :KK9: şekline bişey olur diye 15 gün düz yatıcam sporcumu hiç çıkartmıcam ben tedbirimi alıyımda sonra belki şunu yapsaydım şöyle olmazdı demiyim
sende kollarına dikkat et ben çok edemiyorum ev işlerine eşim yardım ediyor ama bulaşık çamaşır asma gibi işlerimi yapıyorum kollarım acımıyor ama korkmuyor da değilim allah korusun inş bişey olmaz :KK14:

mayacım nasılsın tatlım...modemim kırılmıştı...:KK43:nasıl özledim merak ettim sizi...nasıl son durumlar:KK68:benim şişler hala çok şiş...bikinilerimi denedim olmuyo..:KK1:şakil almsı nekadar sürcek bakalım...:kk77:

mayacım nasılsın tatlım...modemim kırılmıştı...:KK43:nasıl özledim merak ettim sizi...nasıl son durumlar:KK68:benim şişler hala çok şiş...bikinilerimi denedim olmuyo..:KK1:şakil almsı nekadar sürcek bakalım...:kk77:

aresyacım vallaha bende senı merak ettım hatta sayfana da yzdım :) benım son durumlar ıyı hersey yolunda.beugun kontrolum vardı dıkıslerın ustundekı bantı cıkardı doktorum iz yok denecek kadar az.hatta sana masaj vermıycem gayet yumusak dedı sadece dıkıs ızlerı ıcın krem verdı yarın laıp onu surmeye baslıycam.
aresya daha cok yenısın sıs olması cok normal her gecen gun bıraz daha normale donecek.agrın sızın var mı pekı?

aresyacım vallaha bende senı merak ettım hatta sayfana da yzdım :) benım son durumlar ıyı hersey yolunda.beugun kontrolum vardı dıkıslerın ustundekı bantı cıkardı doktorum iz yok denecek kadar az.hatta sana masaj vermıycem gayet yumusak dedı sadece dıkıs ızlerı ıcın krem verdı yarın laıp onu surmeye baslıycam.
aresya daha cok yenısın sıs olması cok normal her gecen gun bıraz daha normale donecek.agrın sızın var mı pekı?

cnm bantların yeni mi aldı doktorun sen ameliyat olalı baya oldu :44: benim bugün sekiz gün oldu okadar bantlarla nasıl bekledin merak ettim :26:

benim doktorumda maşh.iki ameliyat çok ii toparladın dio:nazar::KK1:ama ben hiç bişi yapmadım son on gündür annem saağolsun :KK34:canım benim üst kısımlar çok şiş bide ben zayıfım fırlamış gibi duruo.gerci kasaltı olduğu için ameliyat öncesi söylemişti böyle bişi olabilir die..işte en son giitiğimde aşagıya doğru inicek iki haftaya dedi..aradakiayrıklık biras azaldı.çok birleşmesini beklemiyorum çünkü göğüs yapım öyle..:44:bakalım işh.dahaii olur..ağrım sabahları oluyo..onun dışında bugün daha daha ii hissettim mesala:92:işte öyle..

erkek arkadaşından haber var mı:nazar:merak ettim!

X