Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

Drenler çıkınca canın yanmıyacak,içinden kayıp gittigini hissediyorsun,garip birşey :)) sadece insanın tedirgin ediyor ama korkulacak birşey degil canım..Vücutta belirli bir süre ödem oluştugunu duydum arkadaşlarımdan,bende olmamıştı.Bol bol su iç,ödemler zamanla kaybolacak,geçici canım bunlar.Hadi bakalım oldu bitti,geçmiş olsun tekrardan :KK71::KK71:

ınşallah acımaz canımm.kurbanlık koyun gıbı doktorumu beklıyorum.her kapı çaldığında redırgın oluyorum :)

doğal o tatlım. ben üç dört güne geçmeyince kilo mu aldım diye panik yapmıştım. ama sonra gördüm ödemmiş geçince aynı vücuduma döndüm. dokununca hatta su ve hava hissedersin cildinin altında, ses de çıkartır çok komik :KK9: ben oynayıp duruyordum göbeğimle falan :KK1: neden oluyor bilmiyorum kuzum

ayy papatya evett cok komıkk sesler var cıdden :)ınsallah gecer bırkac gune kadar[/QUOTE]

SERUMDAN TATLIM PANIK OLMANA GEREK YOK BAK DIRENLERIN CIKINCA DAHA RAHAT HISSEDICEKSIN KENDINI ARKADASLARIN DA DEDIGI GIBI BOL BOL SIVI TUKETIRSEN DAHA CABUK INER SISLIKLERIN KEYFINI CIKARMAYA BAK BOLBOL DINLENNNN

mayacım umarım daha iyisin bugün...zorunu atlattın en fazla bi hafta daha sonra gelsin çüçişlere yeni yeni ciciler!!!!:KK66:kızlar buaradaforumumuzda olan iç çamaşır reklamlarını gördükçe sabirsizlanıyorum... saten gecelikleri babydollari sütyensiz giyebilmek çok güzel bi duygudur tahmin ediyorum...:KK16:canımcım hergecen gün ağrıların azalsın mutluluğun artsın işh.!!!sevgiler!!:KK71::KK71::KK71::nazar:

evett sureklı su ıcıyorum zaten.o kadar cok serum taktılar kı ondandır dıye dusunuyorum bende.neyse allaha sukur en zor kısımlarını atlattım..
darısı olmak ısteyenlerın de basına :)

mayacım umarım daha iyisin bugün...zorunu atlattın en fazla bi hafta daha sonra gelsin çüçişlere yeni yeni ciciler!!!!:KK66:kızlar buaradaforumumuzda olan iç çamaşır reklamlarını gördükçe sabirsizlanıyorum... saten gecelikleri babydollari sütyensiz giyebilmek çok güzel bi duygudur tahmin ediyorum...:KK16:canımcım hergecen gün ağrıların azalsın mutluluğun artsın işh.!!!sevgiler!!:KK71::KK71::KK71::nazar:

aresya cok tesekkurlerr.cok ıyıyım ben hıc bıseyım yok cok az sızı dısında o da kalkarken oluyor zaten.senınde az kaldı :) evet evett bende en cok desteklı sutyenden kurtuldugum ıcın cok sevınıyorum.hatta yuzlerını bıle gormek ıstemıyorum onların :)

aresya cok tesekkurlerr.cok ıyıyım ben hıc bıseyım yok cok az sızı dısında o da kalkarken oluyor zaten.senınde az kaldı :) evet evett bende en cok desteklı sutyenden kurtuldugum ıcın cok sevınıyorum.hatta yuzlerını bıle gormek ıstemıyorum onların :)

en çok beğendiğim mesaj bu olsa gerek :KK9:

Ben dolgulu çamaşırlarımı ameliyattan sonra isteyen arkadaşlarıma verdim büyük bir zevkle.İnanılmaz iç çamaşırı düşkünlügüm var benim.Şimdide saten,tül çamaşırlara yatırım yapıyorum..:KK9::KK9:

Ben dolgulu çamaşırlarımı ameliyattan sonra isteyen arkadaşlarıma verdim büyük bir zevkle.İnanılmaz iç çamaşırı düşkünlügüm var benim.Şimdide saten,tül çamaşırlara yatırım yapıyorum..:KK9::KK9:

aynen bende cok severım ve elımde la senzanın en son cıkan bol desteklılerınden bıle var.onu bulduguma cok sevınmıstım ama suanda gercekten gormek ıstemıyorum.bende vereyım barı arkadaslarıma :) bıde ısın garıp kısmı benım sutyen ıcın gırdıgım yerler la senza ve oysho orda da hep kalıplı kalıplı sutyenler var.arzum sen tavsıye edersın artık bana nerelerden bulabılecegımı :)

canım çıktı mı direnlerin valla ben burada okumuştum direnleri gördüm kötü oldum diyen arkadaşımız vardı benim bandajdan hiçbirşey görünmüyordu :KK1:unutmuştum bile :KK1: korkacak birşey yok canım asıl büyük olanı atlattın çok şükür inşallah daha diğer arkadaşlarımızda bizler gibi olucak onlarda kalkıcak ayağa hemen! birbirimizin enerjisi ve doktorlarımızın da mahareti ile Allahın izniyle hepimizçok iyi olucaz:92:güzel haberlerini hepimiz bekliyoruz tatlım:KK16:

kızlar buarada bıraz once en korktugum anı yasadım ve dırenlerım cıkarıldı.ben cok mızmızlandıgım ıcın once uyusturdular ıgneyle sonra cekılırken hıssetmedım bıle.sonra sargı bezıyle kat kat kat sardılar suan cok kocaman gelıo gozume :)

aynen bende cok severım ve elımde la senzanın en son cıkan bol desteklılerınden bıle var.onu bulduguma cok sevınmıstım ama suanda gercekten gormek ıstemıyorum.bende vereyım barı arkadaslarıma :) bıde ısın garıp kısmı benım sutyen ıcın gırdıgım yerler la senza ve oysho orda da hep kalıplı kalıplı sutyenler var.arzum sen tavsıye edersın artık bana nerelerden bulabılecegımı :)

Boynerde ve Magıc Form magazalarına bak,inanılmaz çamaşırlar var :KK12:

kızlar size birşey söyleyim mi benim şimdi aklıma geldi evdekinleri ne yapıcam diye:KK1:yeni alacaklarımın hayali hep aklımda dahiç evdekileri düşünmemiştim yaaa ben hala inanamıyorummmm:KK52:

canım çıktı mı direnlerin valla ben burada okumuştum direnleri gördüm kötü oldum diyen arkadaşımız vardı benim bandajdan hiçbirşey görünmüyordu :KK1:unutmuştum bile :KK1: korkacak birşey yok canım asıl büyük olanı atlattın çok şükür inşallah daha diğer arkadaşlarımızda bizler gibi olucak onlarda kalkıcak ayağa hemen! birbirimizin enerjisi ve doktorlarımızın da mahareti ile Allahın izniyle hepimizçok iyi olucaz:92:güzel haberlerini hepimiz bekliyoruz tatlım:KK16:

gezgıncık cok tesekkurler suan ıkımızde cok ıyı anlıyoruz bırbırımızı :) dırenler korktugum kadar yokmus uyusturuldugum ıcın heralde.sen ne durumdasın buarada? yumusamaya basladı mı senınkıler

kızlar buarada bıraz once en korktugum anı yasadım ve dırenlerım cıkarıldı.ben cok mızmızlandıgım ıcın once uyusturdular ıgneyle sonra cekılırken hıssetmedım bıle.sonra sargı bezıyle kat kat kat sardılar suan cok kocaman gelıo gozume :)

Evet eminim kocaman görünüyordur,sen iki ay sonra gör birde onları,şişlikle iniyor daha dogal olmaya başlıyorlar,tabi 6 ay sonra dahada güzelleşiyor diyor tecrübeli arkadaşlarımız.Bekleyip görecegiz tabi...:97::97:

yaaa delimisiniz kızlarrrrr her yerde var! ya da vardır hatırlasanıza nasılda iç geçirirdik rengarenk birbirinden güzel iç çamaşırlarınaaaa:KK66::KK66::KK66:ayyy heyecanlandım yine :KK66: lütfen kızlar şimdi bayılazaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm ben hala inanamıyorumm:KK1::KK1::KK1:

sagol arzumcum bakıcam kesın :)
aslında sutyen olarak degıl de gecelık fln daha cok heyecanlandırıyo benı.cunku yıne desteklı mesteklı ama sık sutyenler buluyordum.ama bazı gecelıkler kesınlıkle camasırsız olmuyordu.o yuzden o alısverıs kısmını sabırsızlıkla beklıyorum :)

gezgıncık cok tesekkurler suan ıkımızde cok ıyı anlıyoruz bırbırımızı :) dırenler korktugum kadar yokmus uyusturuldugum ıcın heralde.sen ne durumdasın buarada? yumusamaya basladı mı senınkıler

canımmmm 3 gündür oğluşumla yalnızız pazar günüde eşimin acil işe gitmesi gerekti büyük oğlan okula kardeşimin nişanlısı geldi tabii haberi yok benim cicişlerden:KK1:onlarda gitti derken bir baktım küçük aşkımla ben yanlız kaldık pazartesi salı herkes işte okulda derken anlayacağın ikimiziz arada birşeyler istiyor yapıyorum sonra gelip yazıyorum:KK1:çok şükür Allahıma çok iyiyim pazar günü yemek yaptım hemde kızartma şansıma firütözüm bozuldu biraz uğraştırm anlayacağın dün sporcu sütyene geçtim durup durup aynaya bakıyorum sütyen çok güzel durdu önden fermuarı bile var hemde desteksiz:)))))))))))şaka bir yana cidden değişik duygudayım arada unutuyorum bile setlik devam ediyor canım hafif yumuşama var ama bugün 4.gün öyle aa tammam şekli oturdu diyemiyorum vücudumda ödem olmadı ama cicişlerde var kıs kocaman kocaman benimkinler :KK1:birde fıransız ihtilali kadınlarının göğüsleri gibi bombeli bombeli duruyorlar :KK1::KK1:gerçi doktorum inicek şeklini alıcak dedi ayy ne yalan söyleyim bu bile hoşuma gidiyor ama tabiiki şeklini alması gerek:KK1:

X