Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

sanırım aynı sutyenden bende de var suanda.onden fermuarlı.evet benım doktorumda ınecek seklını alcak dedı kı bence ınmesı gerekıyor zaten :) cok sert ve havada gıbı duruyor..bende hala ınanmıyorum gezgıncık ama ıcımde cıddı bı mutluluk var..inşallah zamanla daha guzel olurlar sonrada guzel guzel alısverısler yaparız :) pekı senın 3. ve 4. gun agrın oldu mu hıc?

bir tanem walla hiç olmadı dün de bugün de artık tamamen normal hayatıma döndüm hatta dün pansuman için kendim yattım doktorum koştu hemen yardım iste dedi kendin yatma ama kötü olsam mecbur isterim Allaha şükür canım çok iyiyim ama ağrı kesicimi ve kas gevşeticimi sabah akşam alıyorum ağrım olsaydı oğlanla yapamazdım 2.5 yaşında en hareketli zamanı canım halime şükür ama kızlar dualarınıza hala ihtiyacım var bu kadar harekete birşey olmaz inşallah

cnm maşallah sana ama nolur dikkatli ol :26: kendini zorlama daha çok yeni
ağrı kesiciler ve kas gevşeticinin etkisiyle hareketlerini kolay yapıyor olabilirsin sonradan bir sorun çıkmasın nolur çok üzülürürüm sen yinede ağrın varmış gibi davran azcık naz yap yahu senin yerine ben telaş yapıyorum nolur dikkat

mayacım coookk gecmıs olsun..hareketlerını bıras kısıtla bence ve kollarına cok yuklenme..dıkıs yerlerın daha yenı ve cok hareketlı olmaa..kollarını dırsekten hareket ettırmeye calıs..cok dıkkatlı ol canım kendı ısını kendın gorebılıyosun guzel ama sen yınede kendını zorlama..

gizemcım cok tesekkur ederım.zaten bellı noktalarda kıtlenıyorum.mesela arabanın kapısını kapatırken fılan cok cok yavas hareket edıyorum.kollarıma yuklenmeden popom ve bacaklarımı kullanarak oturup yatıyorum.ıster ıstemez cok hareket etmıyorum zaten.ama dayanılmayacak bır acı yok yanı gercekten.regl sancısı gıbı bısy dha bıle hafıfı olabılır.uzanırken fln hıc bısey hıssetmıyorum yatıp kalkarken oluyor sadece.ılk cesaret veren kısı sen olmustun bana ayrıca cok tesekkur ederım.suankı tek sıkıntım cok sert olmaları.normal dımı?

mayacııımm maşallaahh hızlı iyileşiyor gördüm seniii o sertliklerde geçicektir, her ameliyat olan bayanların ilk haftalarında sert oluyormuş göğüsleri. natrelle sert bir silikon olmadığı için ,zamanla kıwamına gelecektir

evet sweet brave sanırım ıyı gıdıyorum ama bazı noktalarda tıkanıyorm :) cok normal tabıkıde bu.evett ınsallahh yumusar cunku suan bıldıgın beton gıbı :)

kızlar bırde sıgarakullanıp da amelıyat olanlar amelıyattan kac gun sonra ıcmeye basladınız? :)

Sevgili Maya sana umit vereyim biraz :)) biliorsunki ben biraz agrili gecirdim ameliyatimi fakat sadece 5 gun surdu... beton gibi konusuna gelince bugun 11. gunum ve bugun cokkk yumusadilar kiiii elleyemiordum korkuordum sertliginden zamanla hersey oyle duzeliorkiiiiii anlamiorsun bile canim.. oyuzden sakin ama sakin hic bir konuda bu niye boyle die sitres yapma herseyyyy duzelior :)

gozun aydin tekrar

selam bütün serüveninizi okudum fakat bişey merak ettim mesut özcan la görüşmüşmüydünüz eğer görüştüysen seni vaz geçiren ne oldu bende yarın mesut beye randevu aldım inşallah iyi geçer

kızlar bırde sıgarakullanıp da amelıyat olanlar amelıyattan kac gun sonra ıcmeye basladınız? :)

Canım içme şu sigarayı yaa..Bu ameliyatlarda sigaranın çok kötü bir etkisi var.Dikiş izlerin daha belirgin olur,dikiş izlerinde kabuklanmalar oluşur ve gögsün siyahlaşır.Ben sigara kullanmadıgım halde eşim arabada yanımda içiyordu bazen,ameliyattan sonra dikişlerimin oldugu yerde hafif kabuklanmalar oluştu.Bunun nedenide pasif içicilik yani eşimin yanımda sigara içmesinden kaynaklandı.Bu kadar acı çektik,ameliyat olduk..yapma gözünü seviyim yaa..Boşver sigarayı Tüüü...Kakaa..

Sen birde iki ay sonra gör,öyle dogallaşıyorlarki..Asıl 6. ayı bekliyorum.O zaman dahada güzel oluyormuş,bekleyip görecegiz bakalım..:97::97:

Ben Mesut Ozcanla gorustum zaten o burdakilerin hocasi fakat ben gittim sadece elledi ve 250 cc dedi. daha sonra Omer Buhsemle gorustum konurda o ise olctu ve nasil olacagini anlatti. Yani nasil anlatsam tabiki mesut hocada iyidir ama Omer Buhsem daha zevkli gibi geldi bana :) birde hastanede olmak istedim ameliyati Omer beyin ekibide cok yakindan ilgilendi fakat mesut beyin ordakiler hic ilgilenmediler bile...

Yani omer bey farkli bi guven verdi nedense sora icersi cok yogundu cok hastasi vardi baktimmki populer bu konuda....

Yanliz bir kisi daha onericem oda Adnan ERDEM... Yok boyle bir doktor kesinlikle harika... enerjik, ilgili, becerikli ve hastasi onunda cok ve hepsi cok memnun... ben kendi ameliyatimdan sora tanistim kendisyle mukemel biri ve hastalari cok memnun...

Tabiki Omer Buhsemde onu hic aratmiyor cok guven verior ve suan ben inanilmaz memnunum...Yani sekli durusu boyutu herseyiyle tam istedigim gibi oldu tavsiye ederim Bursadaki arkadaslara...

Bizim Bursalilar ( sozum meclisten disari) forum ozurlu ve paylasim ozurlu malesef ama benim insallah yardimim olur bu 2 doktoru tek geciorum kizlar...

mayacım geçmiş olsun hatta hayırlı uğurlu olsun mu denir gezgincik sen de yeni ameliyat olmuşsun sanırım sana da geçmiş olsunn biran önce sefasını sürmeye başlarsınız umarım..
meme dokunuz ne durumdaydı ameliyat öncesi ve nerede hangi doktora oldunuz ameliyatlarınızı kızlar?

canım çok geçmiş olsun umarım daha da iyisindir bugün:) sen anlatırken ben de yaşamış gibi oldum çok iyi oldu paylaştığın kendimizi hazırlayalım bizde, oldu bitti ya hadi gözün aydın kendine çok dikkat et

byavsa guzel bır haber bu :) benımde 3. gunum oldu bıle yanı 1 hafta sonra bıle farkı gorucem demek kı :) sevındım bunaa :)

aarzum henuz ıcmedım zaten ama ıcsem ıcerım yanı oyle bı ıstememe durumum yok ama enfeksıyon ve ıc kanamalara kadar gıdebılıyormus en azından 2 hafta ıcmemek gerekıyormus

aarzum henuz ıcmedım zaten ama ıcsem ıcerım yanı oyle bı ıstememe durumum yok ama enfeksıyon ve ıc kanamalara kadar gıdebılıyormus en azından 2 hafta ıcmemek gerekıyormus

pembefrezya gecmıs olsun da olur hayırlı ugurlu olsun da olur hepsı olur :) meme dokum cok az vardı altlardan daha dolgundu ustler daha bostu damla seklı vardı yanı.ben cemıl tugay'a oldum amelıyatımı ızmırde kent hastanesınde.

saphira gayet ıyıyım suanda.ama sanırım hastanede verdıklerı onca serum agrı kesıcılerın de etkısı varmıs o kadar ıyı hıssetmemde.kas zarı altı oldum dıye bu kadar hafıf gecıyo sanırım.cok tesekkur ederım..darısı basına ama gercekten ıstıyorsan korkmana hıc gerek yok.uyuyosun uyanıyosun hersey bıtıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…