- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Hayırlı olsun topiğiinn :) Seni ara ara takip ediyorummavilimYesilim :) Bu videoların bir çoğu benimde bilgisayarımda kayıtlı bazıları da biliyorum ama yapmıyorum pek bana uymuyor :)
Ben sıklıkla ,
Nap Easy Zumba ve 20 dakikalık bir zumba workout videom var onu
1 ay Jillian yaptım bitirdim
Bu ara Thigh Gap yapıyorum
8 min ABS
8 dakikada 150 kcal videosunu da takaatim kalırsa :))
Bende katılıp konunu takip etmek isterim bi programın var mı senin ?
Merhaba Mor Vampir.
Ben uzun yıllardır" Zumba power " yapıyordum 30-35 dk 2 sene boyunca yapmaya çalıştım. Çok güzel kilo verdim formumu korudum.
Şimdi haftada 3- 5 gün ,yani gün aşırı. Sabah 45 dk yürüyüş akşamda 60 dk kardio ve dans karışımı Pump it up yapıyorum.
Video içerisinde mekik-şınav-kol-bel-kalça çalıştırıcı süper egzersizler var. Baştan sona izlemek lazım.
kitapzede ... Hoş geldin demeyi unuttum...
Ne kadar süredir spor yapıyorsun ?
Bütün vücudunumu inceltemk istiyorsun :)
Yapılan egzersizleri her ay biraz ağırlaştırmak ve değiştirmek gerekli.
Çünkü vücut biraz zorlanmalı.
Mesala ev hanımları saatlerce evi temizlerler vücutları alışkındır o hareketlere zor gelmez. Kalori yaksalar bile vücut fazla enerji harcamaz.
Program olarak:
bunlar pump it videsunun 50dk. sonra hareketler orda var.
- 30 -35 dk kardio
- yaklaşık 200 ip atlama
- 8*4 set şınav
- 8*4 set mekik- yan mekik
- 2 kere şınav pozisyonu alınacak fakat dirsekler ve kol üzerinde durulacak.
- 8*8 set sırt üstü yatma köprü kurma ve üst karın çalıştırma.
Size hafif gelirse 8*5 set de yapabilirsiniz hepsini. Hareketler öğrenildikten sonra rahatlıkla yapılabilir.
Yayından kaldırılmadan elinde bulunmalı :)
Kaç cm ölçülerinselam herkese...
spora devam ediyorum..
Göebek ve bel bölgem incelmiş...
42 dk pump it up
Mekik ve şınav seti :)
Kaç cm ölçülerinmavilimYesilim yazsana merak ediyorumm :)
Göğüsleri ne güzel olmuş bana da göğüs büyütmek için birşeyler lazım yardım ederseniz sevinirim
Azmin elinden kim kurtulmuş....
Harika..
Göğ
Göğüsleri ne güzel olmuş bana da göğüs büyütmek için birşeyler lazım yardım ederseniz sevinirim
Anneyim zaten canım kızken 90 a zor sığan göğüslerim 2 çocuktan sonra 75 bile değil gibigöğüs kasını geliştirmek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gogus-buyutmenin-en-etkin-yolu.810286/page-2
Bayanlar konu açmış. Şerbetçi otunu tavsiye etmişler. Ben kullanmadım. Sonuçta ilerde anne olacaksın istemediğin kadar büyüyecek.
O zaman yarım sınav çek. Birde iki elini Japon selamı verıyor gibi birlestir. Sonra birbirine doğru itekle. Süpr bir egzersiz .kolay ve etkiliAnneyim zaten canım kızken 90 a zor sığan göğüslerim 2 çocuktan sonra 75 bile değil gibi
Teşekkür ederimO zaman yarım sınav çek. Birde iki elini Japon selamı verıyor gibi birlestir. Sonra birbirine doğru itekle. Süpr bir egzersiz .kolay ve etkili