- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
....Tam 5 ay sürem var amacım 20 kilo vermek dün itibariyle düzenli spor yapmaya tekrar başladım umarım verene kadar böyle devam eder... Bu ay zumba tae bo ve be Fit 30 day fat burn var programımda gelecek ay değiştiricem elimde o kadar çok video var ki eritmek istiyorum bütün hepsini
. Çok teşekkürler iyiyim ben de şu kiloları versem daha iyi olacak her gün zayıfken giydiğim slim Fit kotlarımı gömleklerimi ince topuklu ayakkabılarımı getiriyorum gözümün önüne ah ahh nasıl özledim...ben de biraz hormonal sıkıntı da var Prolaktin yüksekliği o da kilo vermeyi engelliyor aslında bakarken de vardı ama doğum tetikliyor maleaef e 2.5 yaşını geçinceye kadar emzirince de Oğlumu durum vahim oldu . Bir ay boyunca hangi videoyu yapacaksın pekiMerhaba Seda_sivas hatırlıyorum tabi.. Çok iyiyim ... Sen de iyisin inşallah.
Vücutlarımız yaptığımız spora alıştı artık. O yüzden günlük aktivite gibi geliyor.
Ben şu an karmakarışık bir şey yapıyorum desem yeridir.
Bir ay boyunca bir video yapıcam. Sonra başka video. Sıkıldığımda en sevdiğim videoyu yapmayı planlıyorum.
Aaa çok farklıymış bu video süperŞu viedoyu yeni buldum hoşuma gitti :)
Hayırlı olsun topiğin canım
Bu tür topiklerde klişeleşmiş soruyu sorma şerefi bana ait sanırım
Boy-kilo kaç? Hedef kaç?
Bu arada o aldığın kitap seni zayıflatabilirim kitabı mı? Okumadım ama gördüğümde şöyle göz atmıştım ona benzettim sanki
Sende egzersizler bitince şınav-mekik- üst karın geliştir. Çünkü dans biraz hareket sağlıyor ama kas yapmıyor. Kas yapmadığımız için sıkıntı yaşıyoruz.. Çok teşekkürler iyiyim ben de şu kiloları versem daha iyi olacak her gün zayıfken giydiğim slim Fit kotlarımı gömleklerimi ince topuklu ayakkabılarımı getiriyorum gözümün önüne ah ahh nasıl özledim...ben de biraz hormonal sıkıntı da var Prolaktin yüksekliği o da kilo vermeyi engelliyor aslında bakarken de vardı ama doğum tetikliyor maleaef e 2.5 yaşını geçinceye kadar emzirince de Oğlumu durum vahim oldu . Bir ay boyunca hangi videoyu yapacaksın peki
Evet leslie indirmiştim burda ki bir arkadaşın sayesinde aslında o güzel kilo vermiş ama bana çok hafif geldi nedens O kadar çok video indirmişim ki bilgisayarın c bellek nerdeyse dolmak üzereeşim artık dalga geçiyor benimle önce indirdiklerini yapsan da sonra diğerine gelse diyor . Kendisi asker adam yiyor içiyor gene ayni kaslar yerinde ben de ancak g..t Göbek büyütüyorum
Evet ben de seviyorum bunu bu ay ki programımda var ama çok uzun ve zor gerçekten haftada 3 kez yapmam Lazım
Bu da çok hareketli ve karışık bir vidoe. son kısımda şınav ve mekik var. Tabi dayanaıp sonuna gelemedim ama pazar günleri yapıcam :)
Evet ben de seviyorum bunu bu ay ki programımda var ama çok uzun ve zor gerçekten haftada 3 kez yapmam Lazım
ya zayıflamak istiyorummmmmm ama yiyorum sürekli püff