Maşallah diyorum o kadar güzel olmuşşun ki nerdeyse 20 yıl daha genç göstermiş....hayran kaldım ....keşkem her kilolu kadın senin gibi kendine baksa......
Masum canım ben hatırlıyorum biz seninle 2 yaz öncesinden 80-89 topiğindeydik sanırım.ve ikimizde aynı kilolardaydık sonra sen hamile kaldın ,çocukların büyüdü,ve 10 larca kilo verdin...şuan bir genç kız edasıyla salına salına yürüyorsun..SENI CANI GONULDEN KUTLARIM CANIMMM
ben mi ben hala 77 lerde geziyorum ,hala spor salonu,plates,diyet (sözde) takviyeler le uğraşıyorum..AMa sanırım sen bana ışık olucaksın ve bende kızımın yanımda ,kocamın kolunca gencecik incecik bir kadın olarak gezicem söz sana 17 kilo vermiş olarak çıcıcam karşına ve sonra kızıma bir kardeş yapıcam Allahın izniyle....:26:
SEVGIYLE CANIM,TEBRIKLERIN EN BUYUGU SANA IKIZLERINI OPUYORUM
Slmm elaycımmmm bi ara gelsin sonra yne kayboldunn ortadannn:)
inşş cnmmm eminimki yaparsın 17 kiloyu atarsın üzerindenn
gelsene yine topige ben hala oradayım:))
hele incecik bir anne olmanın keyfidee paha biçilemez bugün dışarı çıkıcam vee bebeklerlee yani bebek demekk komik tabi
küçük adamlarla bir foto ekliycme snein için
öpüyorum cnm:)
Maşallah diyorum o kadar güzel olmuşşun ki nerdeyse 20 yıl daha genç göstermiş....hayran kaldım ....keşkem her kilolu kadın senin gibi kendine baksa......
İşte 80-89 topiğinin en azimli hatununun beklenen başarı hikayesi
Banucum sen o topikte darkolive ile birlikte bana en çok azim veren ve yoluma ışık tutan insanlarsınız..Ama senin en üstteki yeşil çizgili bluzlu fotoğrafını ve sonra zayıflamış halini gördüğüm gündür benim devrimim..
Sadece ben değil, o fotoğrafları gören ve ikiz çocuklarla, hastalıklarla uğraşmana rağmen bıkmadan, yılmadan yolun sonuna yürüyen bir irade örneğini gören herkesin devrimi oldun..
Sizin topiğinize geldiğimde kışın spor yapılamayacağını düşünen, çocuksuz ve serbest bir işi olmasına rağmen zorluklardan bahseden biriydim..Ve en önemlisi kilolu ve mutsuz biri..Şimdi sizin sayenizde ben de hayatı dolu dolu yaşayabiliyorum..
Bütün övgüleri sonuna kadar hakediyorsun banucum, bu yolda daha çok kişiye ışık olman dileğiyle