Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

Maşallah diyorum o kadar güzel olmuşşun ki nerdeyse 20 yıl daha genç göstermiş....hayran kaldım ....keşkem her kilolu kadın senin gibi kendine baksa......

Arkadaşım maşallah 28 kilo.. dile kolay!

Üzerinden 5 tane küçük çocuk atmışsın kolay değil..

Azmini ve kararlılığını tebrik ediyorum..

Ayrıca son fotoğrafına bak bak doyamadım!

Masum canım ben hatırlıyorum biz seninle 2 yaz öncesinden 80-89 topiğindeydik sanırım.ve ikimizde aynı kilolardaydık sonra sen hamile kaldın ,çocukların büyüdü,ve 10 larca kilo verdin...şuan bir genç kız edasıyla salına salına yürüyorsun..SENI CANI GONULDEN KUTLARIM CANIMMM

ben mi ben hala 77 lerde geziyorum ,hala spor salonu,plates,diyet (sözde) takviyeler le uğraşıyorum..AMa sanırım sen bana ışık olucaksın ve bende kızımın yanımda ,kocamın kolunca gencecik incecik bir kadın olarak gezicem söz sana 17 kilo vermiş olarak çıcıcam karşına ve sonra kızıma bir kardeş yapıcam Allahın izniyle....:26:

SEVGIYLE CANIM,TEBRIKLERIN EN BUYUGU SANA IKIZLERINI OPUYORUM

Son düzenleme:
Maşallah diyorum o kadar güzel olmuşşun ki nerdeyse 20 yıl daha genç göstermiş....hayran kaldım ....keşkem her kilolu kadın senin gibi kendine baksa......

tşk edeirm cnm
bende snein gibi düşünüyorum hattaa yanlaırna gidip konuşmak bile istiyorum bazne
özellikle avm de ekmek arası yemeklere yumulmuş olanlara:82::82:

slmm elaycımmmm bi ara gelsin sonra yne kayboldunn ortadannn:)
inşş cnmmm eminimki yaparsın 17 kiloyu atarsın üzerindenn
gelsene yine topige ben hala oradayım:))
hele incecik bir anne olmanın keyfidee paha biçilemez bugün dışarı çıkıcam vee bebeklerlee yani bebek demekk komik tabi
küçük adamlarla bir foto ekliycme snein için
öpüyorum cnm:)

gelıcem canım soz sana o kayboldugum zamanlar kendıme guvenımın gıttıgı anlardı canım..olmuyor dedıgum zamanlardı ıst ama hemen gelıyorum "oraya bı daha gıt desenızde gıtmem fotoyu beklıyorum kı bana guzel bır gaz olsun ,benı bırakmayın nolur yapamam dıye cok korkuyorum

azminize hayran kaldım
ben 3-5 kiloyu veremiyorum siz hastalığınızı yenip onca kiloyu vermişsiniz
gerçekten çok tebrik ederim

banucum seni gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum
uzun zaman olmadı ama senin azmini, iradeni ve çabalarını gördüm
o fotolara hayran kaldım, muhteşem deyişimi gördük :82::82: harika görünüyorsun. hayallerine kavuştun gerçekten ikiz annesi gibi durmuyorsun. darısı başımıza olur inşallah
şimdi bende keşke 85 olduğumda fotoğrafımı çekseydim diye düşündüm, tam tersine o kiloya ait görmek istemezdim, sizde böyle eski yeni görünce imrendim.

insan zayıflayınca bu kadar değişemez yok yaa yokk ııhh imkansız

İşte 80-89 topiğinin en azimli hatununun beklenen başarı hikayesi

Banucum sen o topikte darkolive ile birlikte bana en çok azim veren ve yoluma ışık tutan insanlarsınız..Ama senin en üstteki yeşil çizgili bluzlu fotoğrafını ve sonra zayıflamış halini gördüğüm gündür benim devrimim..
Sadece ben değil, o fotoğrafları gören ve ikiz çocuklarla, hastalıklarla uğraşmana rağmen bıkmadan, yılmadan yolun sonuna yürüyen bir irade örneğini gören herkesin devrimi oldun..
Sizin topiğinize geldiğimde kışın spor yapılamayacağını düşünen, çocuksuz ve serbest bir işi olmasına rağmen zorluklardan bahseden biriydim..Ve en önemlisi kilolu ve mutsuz biri..Şimdi sizin sayenizde ben de hayatı dolu dolu yaşayabiliyorum..
Bütün övgüleri sonuna kadar hakediyorsun banucum, bu yolda daha çok kişiye ışık olman dileğiyle

ne güzel bi başarı oyküsü olmuş. okurken gözlerim doldu.
tebrik ederim banu
artık bambaskasın fıstıksın fıstık
ve en önemlisi istedigin gibi zarif bi annesin
bizleride azimlendirdigin için sana çok çok tşkr ederim.
seni hep spor konusunda takdir ettim 2 cocuklu olmana ragmen bahanelere sıgınmak yerine elinden gelini yaptın.
ne desem az ya gercekten hayranım azmine

bugünden iki kareee
ikinci resimde yüzüm belli degil amaa beyzlar içindeyimm mutluyum:)

Son düzenleme:

deryacımmmmm
sana bişiyler katabildiysek ne mutlu sen istiyordun cnm
biz bişey yapmadık sne istedigin içi n oldu herşey:)
ykında sneind ehikayeni okuycazzzzz eminim:)

dicek hic bise bulamıorum bi insan bu kadar deisebiir cok genclesmissn we cok güzellesmissn canı gönülden kutluorum seni örnek alacagım gözlerm doldu bir daha hırslandımm ısık tut bizee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…