Canım inan şuan neler yazıcagımı bilmiyorum çok tuhaf bi duygu karmaşası içine girdim sanki basaran benmişim gibi bu hikayeyi yazan benmişim gibi gözlerim dolu dolu okudumm.........
yasadıgın her zorlugu atlattın sen,yılmadın,yıkılmadın,hiç usanmadın platesinide, sporunuda, yürüyüşünüde, her dai her yerde yaptın .............evde yaptıkların yetmedi annene giderken bile pc yi alıp gittin ki sporumu platesimi aksatmıyım ordada yapıyım diye....... hani demiştin ya bakan ikiz annesi demesin şaşırsın çıtır çıtır olayım diye
işte artııkkk öylesin ..
bakann ikiz annesi demicek,gören herkes şaşırıcak,,, ve çıtır çıtır bi hatun diyecekler
SENN azmettin basardın simdi sıra bizde ister veririz bu hamallıgını yaptıgımız yükleri,ister yaslı gibi,hantal gibi,yarım dünya gibi,o insanların bakıp bakıp ta tam agzına bişi koyacakken
(yaw kadına bak sanki bugüne kadar yedikleri yetmemiş gibi hala yemek yiyo) bakışlarıyla yaşarız hayat bizimm
ama ben senden yanayım ben şu lafı diyorum arkadaslar ben kilolarımla barışıgım hayırr kilolarınla degil kendinle barışık ol güzelliginle barışık ol,ben kilolarımı seviyorumm hayırrrrr sen kendini sevvv kilolarını degil..........
canım sen basardın hayran oldugum insanlardan biride sendin (izlem ve deryamıda unutmam asla)ve hayranlıgımın kat sayısını şuan ben hesaplayamıyorum...........
sana bir ömür saglıklı,mutlu,huzurlu,eşinle.yavrularınla her daim yüzünün güldügü bi hayat diliyorum yüce rabbimdenn
ve asla ve asla bir daha böyle kilo dertleriyle ugrasmadan yaşıcan çıtır çıtır bi hayatt diliyorum
hersey gönlünce olsun inşşşşşş.