Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

ben hayatım yorunca hep 58 61 arası idim taaaa ki çikolata kistim ortaya çıkana kadar kabızlık şikayetim var malesef..Bu yüzdne çok kilo aldım 8 ay gibi bir sürede amelyat öncesi sonrası toplam 15 kilo aldım oldum 75 bir de gebelik oldu çıktım 97 ye bildiğin tosun yani gebelikde de bağırsaklar için ilaç kullandım ama geçmedi kabızlık yaklaşık 3 yıldır kabızık devam ediyor şifalı otlar ilaçlar yok süzene girmiyor bir türlü artık doktorum yapacak bişey yok dedi gebelikde çok dikkat etmeme bolcanak yürümeme rağmen geldi kilolar şuan 84 kiloyum ve emziriyorum..Midem kazındıkça yemek yemek yerine şişe ile su içiyorum bazen sabaha karşı kazınıyor midem yatak ucumda hemen şişe ile suya dayanıyorum =D

Yazın çok güzel olmuş banu abla motive edici Bu arada çok güzel olmuşşun maşallah kalan kilolarını da takılmadan verirsin Tebrik ederim

tşkkkk ederimm bögürtlennnn :))) umarım takılmammmm cnm biliyorsun fena benim takılmalarr

yaaa zaten bu kabızlık insanı mahvediyorrr bendede var malesef ve form çay içmezsemm o gün wc yok
bazı form çayları bilee etki etmiyor yani o derece

emziriyorsannn daha hızlı verirsin kilocukları
ama kaliteli süt üretmek te lazım
mesela en büyük tavsiyem emzirnlere ara ögünleirne 1 avuç dut kurusu ve 1 bardak süt eklee
özellikle akşam yaarken süt içersenn sabaha karşı miden kaıznmaz

birde dereotu müthiş süt yapar hemde tok tutar,zayıflamaya yardımcı
ben ikiz bebekerimi 2 yaşına kadar emzirdimmmm. denenmiş tavsiyeler hepsi

Azminizden dolayı sizi tebrik ederim..başarılarınızın devamını dilerim..

tebrık edıorm senıı cnm buyuk basarı cdden.ne varsaa ıradeye hakım olabılmkte varr valla yeterkı nefse hakim olunabılsın.. süper olmusun bu arada.

evet canım bende geçen hafta azimlendim,ama seni görünce daha da azimlendim çok saol canım bende öle 70/80 gün olmuyorum.bazende iki ay düzenli oluyor garipp işte 25 haziranda hamile olduğumu öğrendim,,ama okadar üzgünüm ki 3 gün sonra düşük yaptım,,allahım o acıyı birdaha yaşatmasın..... bende zaten karar vermiştim zayıflamaya bir aydır,,ama şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ya daha da hırslandımm,,,sağlıklı gebelik için.......zaten dr üç ay korunacaksın dedi,,bu üç ay iyi fırsat benim için.......... inş..gider 15 kg şimdilik =)

dut bilmiyordum dere otu bir de semizotu gerçekten süper süt üretiyor seviyorum zaten =))

canım benim her zman diyorum ben hayatımda senin kadar azimli insan görmedim.insan hiç mi yılmaz,hiç mi bırakmaz.sen bırakmadın asla vazgeçmedin.benim gibi aman iş,aman çocuk,aman erken kalkamam demedim.kilon durduğunda acaba nerede yanlış yapıyorum dedin,keşfettin üzerine gittin.geçmişte bıraktığın pko yla,2 tane çocukla üstelik erkek çocuğu(ne kadar hareketlidir biliriz) herkese nelerin başarılabildiğini gösterdin.

senin bu ibretlik ve örnek başarı hikayenle kimsenin artık mazaretlere sığınacağını zannetmiyorum.en başta ben..gecenin bir yarısı diyete ihanet etmemek için pasta börek yemediğinden ve o zamana kadar yorulduğun için bayılmak üzeryken hala bir şeyler yemeyi reddedip bir prça peynir isteyebiliyorsan...

ne diyim ben sana tatlım ,harikasın her şeyin en güzeline layıksın.

tebrik ederim,seninle aynı topikte olmak ve bilgilerinden yararlanmak benim için bir şans..

ay çok mu etkilendim nedir ağlayacağım şimdi ya

Son düzenleme:

nilgünnn neler yazmışsınnn vallahi gözleirm dolduu

gerçekten başarmak istiyorsak bir engel yokmuş ben bunu anladımm
darısı snein başına arkadaşımmm:))

banucum tebrikler valla süpersin canım yaaa senin adına çok mutlu oldum :92: darısı bizlerin başına

aslında buralardayım canım sizleri okumak ii gelio valla
bazen denk geliyoruz:)))))
izlem ve senin azmine hayranım valla örnek kişiliklersiniz maş.

sizi tebrik ediyorum çk hoş görünüosunuz.tabiki isteyince yapılamıcak bşy yok. diyette tek yapılması gereken beyinle ilgili zaten.

canim benim tebrik ediyorum seni cani gönnülden..
gözlerim doldu okurken
cok guzel olmussunn , evlenip bakimsiz kalan kadinlardan olmadinn

canım bu arada 5 bi arada çayını yazarmısın.bende kullanmak istiyorum.
62 hamile kaldım 85 doğuma gittim rejimle 65 düştüm.ama şimdi takıldı inmiyor((
hedef-55 inşallahh..
kırmam lazım bu inadı...tşk.

bu 65 rakamında bişiy var snaırım bende tam 3 ay takldım
sana tavsiyem protein agırlıklı beslen 3-5 gün

5 i biryerde çayı
kekik,mate,fundayapragı,biberiye,yeşilçay
hepsiniden 1 tk yeşilçaydan 2tk
1 lt kaynamış suya at 0 dk demle süz
yemeklerden önce iç :))

tşk edeirm cnm bu arada çizegen süper görünüyorrr:))

sagol canim bende 4.ayimin icindeyim bu kadar verebildim 55,5da takildim haziran ayinda 1kilo verebildim..
bu aralar sporuda biraktim ama bugun basliyorum tekrar..
spora baslamadan önce hep omuzlarim agrirdi spor yaparken gecti,simdi 2haftadir yapmiyorum tekrar basladi
sporun nimeti cok büyükk

harika göünüyorsun.. Allah bana da nasip etsin şu lanet irademe bir sahip cıkabilsem ah.. bende pko luyum yaklasık 8 kilo vermem lazım ama veremiyorum bogazımıtutamıyorum aslında tutuyorum ama veremiyorum okadar cok yemem ama hareketsiz bir yasamım var. spor yapmayı sevmem.. offf... ama sana azmine iradene hayran kaldım.. mükemmelsin.. ahh ahh bana da böyle diyenlerçıkarmı ki hiç sanmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…