- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
emziriyormusun bebegini eger emziriyorsan şaslısın bol kal. harcatır emzirmek
senin için en uygun spor yürümek olur şimdi fırsat varsa tabki
ve dogum kilolları çok çabuk gidiyor bilgin olsunnn aslınd abiraz dikkat ve hareketlee
kolayca verebilirsin kilolları
kaç kilo ile hamile kaldıgına baglı tabi
Yazın çok güzel olmuş banu abla motive ediciBu arada çok güzel olmuşşun maşallah kalan kilolarını da takılmadan verirsin Tebrik ederim
ben hayatım yorunca hep 58 61 arası idim taaaa ki çikolata kistim ortaya çıkana kadar kabızlık şikayetim var malesef..Bu yüzdne çok kilo aldım 8 ay gibi bir sürede amelyat öncesi sonrası toplam 15 kilo aldım oldum 75 bir de gebelik oldu çıktım 97 ye bildiğin tosun yani gebelikde de bağırsaklar için ilaç kullandım ama geçmedi kabızlık yaklaşık 3 yıldır kabızık devam ediyor şifalı otlar ilaçlar yok süzene girmiyor bir türlü artık doktorum yapacak bişey yok dedi gebelikde çok dikkat etmeme bolcanak yürümeme rağmen geldi kilolar şuan 84 kiloyum ve emziriyorum..Midem kazındıkça yemek yemek yerine şişe ile su içiyorum bazen sabaha karşı kazınıyor midem yatak ucumda hemen şişe ile suya dayanıyorum =D
tşk ederimmmm ne güsellll çok sevinirimm hikayemle birileirni aizmlendirebilirsem
çünkü bendee buradaki hikayeler ileeeee cesarelendim azimlendim..
adet düzensizligin kesinlikle giderr
ben 80 gün regli olmadıgımı biliyorumm...
ama şimdi ölemii? regli önceee girdiigm tatlı kriziii ve çektigim agrılar bile beni mutlu ediyorrr...
tavsiyemm günde 1 kezz ymek öncesi veya sonra tarçınlı yogurt tükett
ben çok faydasını görüdm hala kullanıyorum:)
yaaa zaten bu kabızlık insanı mahvediyorrr bendede var malesef ve form çay içmezsemm o gün wc yok
bazı form çayları bilee etki etmiyor yani o derece
emziriyorsannn daha hızlı verirsin kilocukları
ama kaliteli süt üretmek te lazım
mesela en büyük tavsiyem emzirnlere ara ögünleirne 1 avuç dut kurusu ve 1 bardak süt eklee
özellikle akşam yaarken süt içersenn sabaha karşı miden kaıznmaz
birde dereotu müthiş süt yapar hemde tok tutar,zayıflamaya yardımcı
ben ikiz bebekerimi 2 yaşına kadar emzirdimmmm. denenmiş tavsiyeler hepsi
canım benim her zman diyorum ben hayatımda senin kadar azimli insan görmedim.insan hiç mi yılmaz,hiç mi bırakmaz.sen bırakmadın asla vazgeçmedin.benim gibi aman iş,aman çocuk,aman erken kalkamam demedim.kilon durduğunda acaba nerede yanlış yapıyorum dedin,keşfettin üzerine gittin.geçmişte bıraktığın pko yla,2 tane çocukla üstelik erkek çocuğu(ne kadar hareketlidir biliriz) herkese nelerin başarılabildiğini gösterdin.
senin bu ibretlik ve örnek başarı hikayenle kimsenin artık mazaretlere sığınacağını zannetmiyorum.en başta ben..gecenin bir yarısı diyete ihanet etmemek için pasta börek yemediğinden ve o zamana kadar yorulduğun için bayılmak üzeryken hala bir şeyler yemeyi reddedip bir prça peynir isteyebiliyorsan...
ne diyim ben sana tatlım ,harikasın her şeyin en güzeline layıksın.
tebrik ederim,seninle aynı topikte olmak ve bilgilerinden yararlanmak benim için bir şans..
ay çok mu etkilendim nedir ağlayacağım şimdi ya
canım bu arada 5 bi arada çayını yazarmısın.bende kullanmak istiyorum.
62 hamile kaldım 85 doğuma gittim rejimle 65 düştüm.ama şimdi takıldı inmiyor((
hedef-55 inşallahh..
kırmam lazım bu inadı...tşk.
canim benim tebrik ediyorum seni cani gönnülden..
gözlerim doldu okurken
cok guzel olmussunn , evlenip bakimsiz kalan kadinlardan olmadinn
tşk edeirm cnm bu arada çizegen süper görünüyorrr:))