Masaj yaptiran var mi?

Merhaba, öncelikle benim için imkansız bir ihtimal bunun konusunu bile sevgilimin ya da eşimin bana açması ama madem bu yola baş koydunuz bir röportajda okuduğum bir iki şeyi yazayım. Büyük gazetelerden birinde şimdi hatırlamıyorum hangisiydi swinger bir çift ile yapılan röportajı okumuştum. Swinger partisine baskın denilen haberler genelde eşlerden birinin bir diğerini para karşılığı başka birine sunduğu ortamlar oluyormuş. Bu fuhuşa girdiği için suç. Ancak parasız seks suç olmadığı için 2 çiftin kendilerinden başka biriyle bir cinsellik yaşaması suç değil. Tek kriter bu işin parayla yapılmıyor olması. Adam şey demişti bununla alakalı chat sayfaları gibi gruplar varmış girmek çok kolay değilmiş çünkü ifşalanmak istemedikleri için genellikle isim önerisi ile girebiliyorlarmış adam 1 yıldan fazla araştırmış iletişim kurmak için. Google a swinger çift röportaj yazarsanız belki bulursunuz dediğim haberi. Sayısı azımsanmayacak kadar çok insan var, içinde sanatçısı hakimi doktoru her meslekten eşler var dedi. Bir diğer kriter de kesinlikle evli olmaları çiftlerin. Sonuçta eş paylaşımı yapıyoruz karşıdaki dışarıdan birini bulup getirirse işin içine ifşa tehditleri girebilir insan ancak özel birini paylaşırsa önüne geçilir bunun yazmıştı.
Ancak kadınların bir çoğu eşlerini kaybetmemek için en son çare olarak kabul etmek durumunda kalıyormuş ve ilk gece tam bir travma oluyormuş. Kendi rızasıyla olsa bile atlatamayan insanlar oluyor demişti. İlla ilk gece cinsel birliktelik yaşamak durumda değilmişsin. Kişiler birbirlerini tanıyıp daha yüzeysel bir birliktelik de yaşayabilirmiş.
Ben okurken beynim algılayamamıştı nasıl ya nasıl olur ya dedim hep. Bilmiyorum benim karşımda sevdiğim insana birinin dokunması, bana birinin dokunmasını kabul etmesi bu düşünce bile bitiriyor beni. Hiçbir zaman anlayamayacağım bir ilişki çeşidi. Ama en azından kendinizi korumak adına iyi araştırmanızı öneririm.

Yahu partneriniz ve siz başkası tarafından orgazma ulaşacaksınız neyin heyecanı anlamadım gitti evet tam da bu emoji

Okuyunca iğrendim
O çiftler arasında sevgi yoktur sevgi olsa böyle birşey olmaz.

Pata küte girişirim ben sen ne diyon diye bak bak bak konu sahibi bir de otellere soramadım yazmış
Ben eşimi parçalarım, eşimde beni parçalar. Bazen rüyamda o tarz şeyler görüyorum, rüyası bile çok kötü, o gün aklımdan çıkmıyor sanki gerçek yaşamış gibi üzülüyorum.

Ahlaksızlık, saygısızlık kısa ve net bir şekilde. Bir insanın ahlaki değerleri ve saygısı olsa böyle bir düşünce içerisinde olmaz.

Ahlaksızlık, saygısızlık kısa ve net bir şekilde. Bir insanın ahlaki değerleri ve saygısı olsa böyle bir düşünce içerisinde olmaz.
Ve de sevgisizlik, sevmiyor ki birisinin dokunmasını önemsemiyor tek önemsediği kendi zevki oluyor. Sevmediği için yeni bir heyecan yeni bir yol arıyor. Çünkü ya boşanacaktım ya yeni bir şeyler deneyecektim evliliğimi kurtarmak için diyorlar. Kurtarılmış evliliğe bak allah aşkına. Bir de kendilerini savunuyorlar aldatsam onu kandırmış olacaktım aynı zevki onun da yaşanmasını istedim diye. Eşini bir başkasıyla paylaşmak daha mı normal bir yol. Aldatılmayı tercih ederim bu teklifi duyacağıma.

Çokça çift masajı yaptırdım ama hiçbiri mutlu sonlu değildi.
Hatta o küçücük asya kökenli kadınların üstümüze çıkıp adeta tellak gibi girişmesi oldukça can yakıcıydı, dayaktan beter oldum.

Sizinki bayağı enteresan ve onun adı ‘masaj’ değil, zaten bu fantezi sebebiyle masajın adı kirlendi.
Birileri bizi ellesin mıncırsın da zevke uçalım deyin bari...

Bazı 4-5 yıldızlı otellerin spalarında çift masajı sunuluyor. Eşler aynı odada ayrı ayrı masaj yataklarında masaj alıyorlar sonra da efendi gibi giyinip çıkıyorlar veya bazı otellerde de masaj odasında jakuzi var ve masajdan sonra eşleri yalnız bırakıp odada yarım saat "dinlenme" zamanı veriyorlar.
sizin bahsettiğiniz olayla ilgili ise Türkiye'de böyle erotik masaj sunan yerler var ama bunlar merdiven altı. Sanırım bunlar genelde erkeklere hitap eden yerler, bilmiyorum ama güvenilir ve düzgün yerler olduklarını sanmıyorum. Türkiye'de "elit" çiftler bu iş için mutlu son masaj hizmeti sunan masör veya masözleri kendi evlerine çağırıyorlar.

Bacım siz hangi ülke? Böyle koca varmı Türkiyede acaba. Bide Yanında kocasını zevke getirecek bir kadının rahatlığını düşünemiyorum.

Kamuoyunun yoklandıgı alana bakar mısınız, sankı kahvaltıda taze ekmek mı kızarmıs ekmek mı seversınız demek kadar rahatca soruyor

Bakın tehlikeli bir noktadasınız. Eşinizle açık açık konuşmalısınız. Aklındaki nedir? Dediğim gibi Böyle fantezi yaşayan çiftler genelde masör veya masözü veya ikisini birden eve çağırıyorlar ve bitmek zorunda değil ama genellikle sonu grup seksle biter. Burada sınırlarınızı çizmeniz çok önemli, tehlikeli bir noktadasınız. İstemediğiniz şeylerle karşılaşabilir ve üzülebilirsiniz. Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum ama eşinizle her ayrıntıyı öncesinde konuşmalısınız. İstemediğiniz şeylere hayır demelisiniz, yoksa çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…