Masaj yaptiran var mi?

Aynen yani ben eşimin böyle bir fantezisi olduğunu bilsem direkt boşarım yani. Düşüncesini bile kabul edemem. Hadi başka bir kadınla yattı, hadi beni aldattı ama bir de beni başka bir erkeğe sunacak. Nasıl bir zihniyet . Aklından bile geçirmesini kabul edemem. Ama herkesin fantezi anlayışı farklı yani, var böyle çiftler.

Fantazisini atlar tepsin emi.

Kendi de istiyor ama
Ben gerçekten isteyip istemediğine emin olamıyorum. Hala soft moft diyor. Ya gerçekten saf ya da üstü kapalı konuşuyor. Benim endişem istemediği bir durum içerisinde bulabilir kendisini ve ayrıntıya girmek istemiyorum ama sonu travmatik olur.

Bir dönem gazetede okumuştum buna benzer bir olay olmuş,swinger olayından sonra karı koca boşanmışlar.
Çok riskli hemde tehlikeli durumlar bunlar.

Biz de onu söyledik ama tam ne istediğin anlatamıyor bence. Grup değil diyor e düz masaj mı ona da hayır diyor. Ben anlamadım ne istediğini.

Biz de onu söyledik ama tam ne istediğin anlatamıyor bence. Grup değil diyor e düz masaj mı ona da hayır diyor. Ben anlamadım ne istediğini.
O kocası istiyor diye böyle bir şeyi araştırmaya girişmiş gibime geliyor ama kocasının tam olarak ne istediğini anlayabilmiş mi ondan da emin değilim.

kibar kibar yazınca mevzu değişmiyor yalnız.
masajın sonunda eşinize ve size mastürbasyon yapacak yer arıyorsunuz yani.
vardır bence öyle yerler. mutlu sonla biten masaj salonları olduğuna göre öylesi de vardır illa.

O kocası istiyor diye böyle bir şeyi araştırmaya girişmiş gibime geliyor ama kocasının tam olarak ne istediğini anlayabilmiş mi ondan da emin değilim.

Bence kocası istiyordan öte bana da buraya yem attı gibi geldi. Hani bakın biz böyle bir çiftiz, arayıştayız, sesimizi duyan var mı? Gibi.

Belki de biz de yaptırdık dur sana özelden yerini mesaj atayım diyen bir çiftle Hasbihal olmayı bile düşündü hanfendi. Çünkü malum Türkiye şartları burada öyle masajlar olmayacağı açık.

Neyse herkesin günahı aman masajı boynuna...

Bir ara benim de aklıma geldi ama düşünceleri kovmuştum. O kadar da değil demiştim oysa ki

Swingerin elitliği mi olur de get alla sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…