Masaj yaptiran var mi?

Yok 4lu seks olarak degil. Direk seks yasanmasi gerekmiyor sevgili Asya. Gayet normal masaj esnasinda kadin ve erkeklerde ic bacaklardaki lenf nodelarina dokundugunda yukselmeler heyecanlanmalar olur. Bunun bir sonraki kismi cinsel organlara dokunmak olur. O da rahatlamanain son noktasidir orgazm ile biterse. Konuyu direkt seks olarak acmadim o yuzden. Burada heyecan sevdigin kisi ile yanyana olup farkli bir hissiyat. Soft bir durum ama iki kisinin de zevke gelmesi durumu...
:KK57: :kusmuk::kızgın::KK20:

Ve de sevgisizlik, sevmiyor ki birisinin dokunmasını önemsemiyor tek önemsediği kendi zevki oluyor. Sevmediği için yeni bir heyecan yeni bir yol arıyor. Çünkü ya boşanacaktım ya yeni bir şeyler deneyecektim evliliğimi kurtarmak için diyorlar. Kurtarılmış evliliğe bak allah aşkına. Bir de kendilerini savunuyorlar aldatsam onu kandırmış olacaktım aynı zevki onun da yaşanmasını istedim diye. Eşini bir başkasıyla paylaşmak daha mı normal bir yol. Aldatılmayı tercih ederim bu teklifi duyacağıma.
Aynen yani ben eşimin böyle bir fantezisi olduğunu bilsem direkt boşarım yani. Düşüncesini bile kabul edemem. Hadi başka bir kadınla yattı, hadi beni aldattı ama bir de beni başka bir erkeğe sunacak. Nasıl bir zihniyet :kusmuk:. Aklından bile geçirmesini kabul edemem. Ama herkesin fantezi anlayışı farklı yani, var böyle çiftler.

Arkadaslar ilk olarak cift masajina gitmek istiyoruz normal. Iki kadin ikimize yapacak yan yana.. yok mu bu sekilde giden. Duydugumuz icin soeuyorum, detay bilmiyorum???

Ileri dedigim, isin oteki boyutu. Arada esimle yukseldigimizde ikimize de ayri masaj yapan olsa bir arada mutlu sonlu vs.. diye fantazi kuruyor. Bunu diyorum bilen eden var mi? Duyan ya da? Yurtdisinda var sanirim boyle seyler ama burada zor gibi

Fantazisini atlar tepsin emi.

Kendi de istiyor ama :KK8:
Ben gerçekten isteyip istemediğine emin olamıyorum. Hala soft moft diyor. Ya gerçekten saf ya da üstü kapalı konuşuyor. Benim endişem istemediği bir durum içerisinde bulabilir kendisini ve ayrıntıya girmek istemiyorum ama sonu travmatik olur.

Ben gerçekten isteyip istemediğine emin olamıyorum. Hala soft moft diyor. Ya gerçekten saf ya da üstü kapalı konuşuyor. Benim endişem istemediği bir durum içerisinde bulabilir kendisini ve ayrıntıya girmek istemiyorum ama sonu travmatik olur.
Bir dönem gazetede okumuştum buna benzer bir olay olmuş,swinger olayından sonra karı koca boşanmışlar.
Çok riskli hemde tehlikeli durumlar bunlar.

Biz de onu söyledik ama tam ne istediğin anlatamıyor bence. Grup değil diyor e düz masaj mı ona da hayır diyor. Ben anlamadım ne istediğini.

Biz de onu söyledik ama tam ne istediğin anlatamıyor bence. Grup değil diyor e düz masaj mı ona da hayır diyor. Ben anlamadım ne istediğini.
O kocası istiyor diye böyle bir şeyi araştırmaya girişmiş gibime geliyor ama kocasının tam olarak ne istediğini anlayabilmiş mi ondan da emin değilim.

Yok 4lu seks olarak degil. Direk seks yasanmasi gerekmiyor sevgili Asya. Gayet normal masaj esnasinda kadin ve erkeklerde ic bacaklardaki lenf nodelarina dokundugunda yukselmeler heyecanlanmalar olur. Bunun bir sonraki kismi cinsel organlara dokunmak olur. O da rahatlamanain son noktasidir orgazm ile biterse. Konuyu direkt seks olarak acmadim o yuzden. Burada heyecan sevdigin kisi ile yanyana olup farkli bir hissiyat. Soft bir durum ama iki kisinin de zevke gelmesi durumu...

kibar kibar yazınca mevzu değişmiyor yalnız.
masajın sonunda eşinize ve size mastürbasyon yapacak yer arıyorsunuz yani.
vardır bence öyle yerler. mutlu sonla biten masaj salonları olduğuna göre öylesi de vardır illa.

O kocası istiyor diye böyle bir şeyi araştırmaya girişmiş gibime geliyor ama kocasının tam olarak ne istediğini anlayabilmiş mi ondan da emin değilim.

Bence kocası istiyordan öte bana da buraya yem attı gibi geldi. Hani bakın biz böyle bir çiftiz, arayıştayız, sesimizi duyan var mı? Gibi.

Belki de biz de yaptırdık dur sana özelden yerini mesaj atayım diyen bir çiftle Hasbihal olmayı bile düşündü hanfendi. Çünkü malum Türkiye şartları burada öyle masajlar olmayacağı açık.

Neyse herkesin günahı aman masajı boynuna...

Bence kocası istiyordan öte bana da buraya yem attı gibi geldi. Hani bakın biz böyle bir çiftiz, arayıştayız, sesimizi duyan var mı? Gibi.

Belki de biz de yaptırdık dur sana özelden yerini mesaj atayım diyen bir çiftle Hasbihal olmayı bile düşündü hanfendi. Çünkü malum Türkiye şartları burada öyle masajlar olmayacağı açık.

Neyse herkesin günahı aman masajı boynuna...
Bir ara benim de aklıma geldi ama düşünceleri kovmuştum. O kadar da değil demiştim oysa ki :skandal:

Tabiki cevaplarim. Esinizle hic masaj yaptirdiniz mi cift olarak yan yana? Oncelikle bunu sordum. Yaptirilan yerler varmis. Bilemedigim icin sordum.

Ikincisi, esim fantazi olarak isin obur boyutunu yani iki kisi masaja gitsek mutlu sonlu olarak bir kac kere konu acti. Ama standart bir zamanda degil ikimiz de yuksekken. Sevisme arifesinde, on sevismede gibi.. bunun icin onu da soruyorum cinsellik platformunda. Bunu yukarida da belirttim esasinda. Bilemiyorum aciklama yeterli mi? Ha bir arkadas acikca swingerlik mi diye sormus, tesekkur ediyorum en guzel cevabi o verdi. Ben de ona soft olarak evet olabilir diyorum. Turkiye sinirlari icerisinde boyle elit duzgun guvenilir mekanlar var mi?
Swingerin elitliği mi olur de get alla sen :oha:

X