- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
-
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Aynen diğer türlü uşak iki kere mutlu sona gidiyor haksızlıkYok hepsi aşçıya sırayı bozma
Kimbilir kimi mutlu sona ikna etmeye çalışıyorŞuan konuşmakla meşgulmüş
Hiç sorma önce kese attırdım iyice paklanıyorum sonra masajBu devirde karin tokluğuna bile mutlu sona götürmeye çalışan olurgötüremez belki ama en azından dener bence. Kız hamamda kime masaj yaptırdın o yaşlı teyzelere kadar düşmüş mü mutlu son olayı
Teyzemi kim mutlu sonra götürecek sonra yazıkHiç sorma önce kese attırdım iyice paklanıyorum sonra masaj
Teyzeler de 20 tl ye anca yoğurup atıyor kenara yok son mon
Aynen diğer türlü uşak iki kere mutlu sona gidiyor haksızlık
Bu ne ya çok çirkin duruyor benceArkadaslar merhaba,
Sevgilisi ile ya da esiyle normal ya da ileri seviyede cift masaji yaptiran var mi?
Partnerinizden hic talep aldiniz mi bu konuda? Bana seni masaja gotureyim diye talepler geliyor da surekli esimden. Normal bir durum mu bilemedim. Bazen heyecanli geliyor bazen garip geliyor, cunku masaji yapan kisi kadin ve ikimize ayni anda iki kadin tarafindan yapilmasi veya ona kadin bana erkek tarafindan yapilmasi falan? Bilemiyorum hic deneyen var mi, anisi olan paylasirsa sevinirim.
Hiç bu kadar sistematik düşünmemiştim takdir ettim gerçektenAşçı & uşak
Uşak & bahçıvan
Bahçıvan& hizmetçi
Böyle olursa aşçı ve hizmetçi tek sefer olduğundan denklemi devam ettirip;
Hizmetçi & Aşçıya
Diye bitirirsek Besin zinciri gibi döngü olur böylelikle hepsi birine gitmez.
Ne kadar iyi niyetlisinizMasaj işte ne güzel, adam jest yaomak istemiştir de niye kadın ona erkek sana. Denk gelse neyse de niye seçiyor ki.
Gördüm bir ara twitterda kör olsaydım keşke görmeseydimHiç bu kadar sistematik düşünmemiştim takdir ettim gerçektenAy böyle bi minyatür vardı görmüş muydun? Erkek erkeğe tren yapmışlar
Ya kıyamamFazla merak iyi değilmiş bende o kadar cahilim ki araştırdım ne demek diye p*rno falan yazıyor
Baya halka yapmışlar dönüyorlardı bıyıklı bıyıklı adamlarGördüm bir ara twitterda kör olsaydım keşke görmeseydim
Tam da oralara yapilacakmisBenim anlamadığım, konu masaj? Cinsellikle alakası ne!? Masaj, kuku ve pipiye yapılmayacak sonuç olarak!
Konu neden cinselliğe açıldı?
Muhafazakâr bi yapınız yoksa, bi otele rez. yaparsınız, masajınızı olup odanızda vaktinizi geçirirsinizdallandırıp budaklandırmaya ne hacet!?
Yani 4 lü masaja gireceksiniz. Masaj ilerlediğinde eşiniz kendine masaj yapanla fanfinifon, sizde kendinize masaj yapan bayanla lezbiyen ilişki fanfinifon sonra da siz ve masör iki kadın birlikte yani 3 kadın 1 erkek kocanızı göklere fırlatacak, zevkten dört köşe yapacaksınız. Eşiniz üçünüze birden fanfinifon yapacak.Arkadaslar ilk olarak cift masajina gitmek istiyoruz normal. Iki kadin ikimize yapacak yan yana.. yok mu bu sekilde giden. Duydugumuz icin soeuyorum, detay bilmiyorum???
Ileri dedigim, isin oteki boyutu. Arada esimle yukseldigimizde ikimize de ayri masaj yapan olsa bir arada mutlu sonlu vs.. diye fantazi kuruyor. Bunu diyorum bilen eden var mi? Duyan ya da? Yurtdisinda var sanirim boyle seyler ama burada zor gibi
Ahhaha hatırladımBurda biri viks sürmüştü eşi yanlislikla o aklıma geldi sonuçta ikisi de havalandiriyor ha at kestanesi ha viks birinin sonu mutfaktaki tabakta bitmişti salata tabağı çok dalga geçilmişti okuyan varsa anlar beni
"Mutlu sonlu masaj""ileri boyutlu bir masaj"ne anlama geliyor acaba hanımefendi??? Eş ile gidilebilecek bir masaj yeri ile mi alakalı bu sizce?Bir googledan arastirir misin ne cikiyor? Ben duzgun es ile gidilebilecek bir yer biliyor musunuz diye sormusum? Googleda ciksa zaten sormam. Merak etme 32 yasinda muhendis biri olarak aklim calisiyor cogu seye