- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Tobeler olsun gidiyimde Google geçmişimi sileyim kocam görürse yanlış anlamasınCompany; şirketten türetilmiştir birlik topluluk vs anlamına gelir kız sende herşeyi aratirma
tarzini sevdim
Cok tesekkurlerBurada her yazılana inanma, her inandığını da yazma, rica ederim
Aşkısı beni etiketleyip durmaaaaa
Boşver boşver bize gore değilBen safı hala konudan bir şey anlamadım.
Yooo
Aynen hic desmeyin bir daha. :)Boşver boşver bize gore değil
Kızdırmayın mühendis beyi,ayy hanımıSayın mühendis hanım siz diyorsunuz ki eşimle masaja gidiceğiz yükseldiğimiz anda ilerisini yapcaz eee yer niye araştırıyorsunuz internetten eskort tutun 4 lü yine aynı
Eşli masaja gideceklermis de, kocasına kadın, kadına da başka erkek masaj yapacakmış da ama öyle medikal masaj falan değil, kırmızı ışıklı odalarda yapılan erotik masajlardanBen safı hala konudan bir şey anlamadım.
Aşçı uşağa, uşak bahçıvan a, bahçıvan hizmetçiye tarzı mı?Eşli masaja gideceklermis de, kocasına kadın, kadına da başka erkek masaj yapacakmış da ama öyle medikal masaj falan değil, kırmızı ışıklı odalarda yapılan erotik masajlardan
Evet sonra hepsi uşağaAşçı uşağa, uşak bahçıvan a, bahçıvan hizmetçiye tarzı mı?
Ama yerde elit olacak o google de aratınca çıkan iğrenç şeyler değil.Eşli masaja gideceklermis de, kocasına kadın, kadına da başka erkek masaj yapacakmış da ama öyle medikal masaj falan değil, kırmızı ışıklı odalarda yapılan erotik masajlardan
Yok hepsi aşçıya sırayı bozmaEvet sonra hepsi uşağa
Bu devirde karin tokluğuna bile mutlu sona götürmeye çalışan olurAma yerde elit olacak o google de aratınca çıkan iğrenç şeyler değil.
Valla ben hamamda masaj yaptırırdım 20 tl ye ayda bir oda mutlu sona gitmedi hiç.
20 tl ye mutlu son mu olur allahın safı değil mi ama