Masaj yaptiran var mi?

Zorundamiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
21
7
33
Arkadaslar merhaba,
Sevgilisi ile ya da esiyle normal ya da ileri seviyede cift masaji yaptiran var mi?
Partnerinizden hic talep aldiniz mi bu konuda? Bana seni masaja gotureyim diye talepler geliyor da surekli esimden. Normal bir durum mu bilemedim. Bazen heyecanli geliyor bazen garip geliyor, cunku masaji yapan kisi kadin ve ikimize ayni anda iki kadin tarafindan yapilmasi veya ona kadin bana erkek tarafindan yapilmasi falan? Bilemiyorum hic deneyen var mi, anisi olan paylasirsa sevinirim.

Kan çıkar...O cümlenin sonu bitmeden hayatını kaydiririm onun.Medeniyetsiz bir yapım var galiba Heyecanli geliyorsa deneyin ama siz ne diyim

Normal masaj da denemedik. First o tabiki. Ama bazen muhabbet ilerisi nasil olura kayiyor. Onu da sormak istiyorum. Aslinda o yuzden cinsellige actim konuyu
Alla alla konusmaların değişik geldi bana nedense farklı gibi ne desem yanı anladın sen

Bak merak ettim konuyu.Böyle masaj yapan yerler de mi varmış?Çok mu cahil kalmışım?!Tam olarak ne demek istiyorsunuz?Hani biz eşimle masaja gideriz.Önce ben girerim masajımı yaptırırım sonra da o.Başka bir şey mi düşünmek gerekiyormuş?

Varmış varmış hemde karı koca ya da sevgili gidip rahatlıyorlarmış Ama rahatlatanlar başkalarıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…