- Konu Sahibi white_rose23
-
çok kötüyüm ya doktorum aradı kontrole gittiğimde smear testi yapmıştı bende CIN1 verdı rahimağzında şimdi ilerlemiş dedi yine rahimazından parça alıcaklarmış önemliymiş falan filan bebek isterken nelerle uğraşmak durumunda kaldım ya şans dileyin. çok ihtiyacım varr çooookkk
ben adet gunum gelmeden yaptim tek cizgiyi gordum
acaba yokmu ?
yoksa daha cokmu erken bellimi olmuyo?
son 4 gün. biraz başım agrımaya başladı adet olucam herhalde
arkadaslar icimi rahatlattiniz tamam bekliyecegim
ayin 21 ne kadar adet olmazsam (insallah) ozaman yaparim.
ozaman 6 gun gecmis olacak.
İnş olmassın.Bende ayın 22 isini bekliyorum.Adet olmassam bende test yaptırıcam.Kan testi yaptırmak istedim günün geçmeden çıkmaz dediler yapmadılar.Hergün bugün ayı kaçı diye uyanıyorum.Bende git geller başladı artık sanırım.Garibim eşimde hersabah artık ben sormadan tarih söylüyokaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba benim 7 martta adet olmam gerekiyordu ama hala adet olmadım bebekten mi psikoljikmi gecikti bilmiyorum gögüslerim dokunuca acıyor ve karnımda şişlik var gibi 1-2 gündürde ara sıra bulantım var ama ümitlenmekte istemiyorum bu ilk denememizdi ne zaman test yapsam kesin sonuç verir :uhm:
bence kan testi yaptırmak için günü geçmesine gerek yok benim bildiğime göre 1 günlük bile hamile olsan kan testinde çıkarmış ama doktorun öyle dediyse o ayrı
Yok doktora felan gitmedim.Bi test yapayım bakalım ne çıkacak diye gittim.Laboratuvardaki hemşireler dedi CADIARZU Birde gebelik tüm belirtilerim var bir tek göğüslerim ağrımıyor.Merak ettim normalmi ki?
21 mart ....Daha çok var...
21 martta o zaman biraz daha bekle bencede hamile olsan bile bebek belki daha rahme yerleşmemiştir ya da daha yumurtlamamış olabilirsin[/QUBugün başka bi yerde kan testi verecektim ama sanırım dediğin gibi biraz beklesem iyi olacak.Eğer bişey çıkmassa şuan üzülebilirim....
benımde 5 6gun gectı bende beklıyorum bakalım.9unda test yaptım negatıf çıktı bida test yapmayadakorkuyorum
21 martta o zaman biraz daha bekle bencede hamile olsan bile bebek belki daha rahme yerleşmemiştir ya da daha yumurtlamamış olabilirsin[/QUBugün başka bi yerde kan testi verecektim ama sanırım dediğin gibi biraz beklesem iyi olacak.Eğer bişey çıkmassa şuan üzülebilirim....
evet üzülüceğin için şimdi yapmamamn daha doğru :teselli:
1)ummuhan.......12......mart
2)NNILUFERIN......12.....MART
3)naagıhan.......13......mart
4)aslı_ist...........14.......mart
5)sanmur06.......14.......mart
6)cıcekcık.........14.........mart
7)mıtharas......16......mart
8)my_lıttle_cookıse_waite..........16........mart
9)canangezer..........16.......mart
10)pınar77.........17.......mart
11)demet_yaren.......18......mart
12)candyy.........18.........mart
13)sessizdeniz.....18....mart
14)nehir67........21.....mart
15)selma41.......22mart
16)dudu............23......mart
17)ermaer..........24........mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?