- Konu Sahibi white_rose23
-
Galiba biz kendimizi dinlemekten sürekli midem bulandı başım döndü falan diye hissediyoruzkaydirigubbakcemile3 Hayırlısı tabi canım.er yada geç gelecek inş.Bugünlerin de tadını çıkarmak gerek.yerimseniben
evet haklısın ama hamileliği yaşamakta çok güzeldir tabi mide bulantıları hariç
bide benim en çok kızdığım şey bazı kişiler hemen evlenir evlenmez çocuk yapıyo ben evleneli 2.5 sene olmuş daha yeni düşünüyoruz yok daha bebek düşünmeyin evliliğin tadını çıkart diyolar ya uyuz oluyorum kendisi niye hemen yapmış anlamıyorum
bazılarıda bekarken ne zaman evleniceksin der evlenirsin ne zaman bebek olucak der bebek olur 2. yi ne zaman düşünüceksin der insanı sinir ederler delikafaduldenklava:
özellikle kayınvalidem torun diyo başka bişey demiyo elalemin çocuğunu severek torun hasreti gidermeye çalışyoruz yapın artık bitane diyo milletin içinde sanki benim çocuğum olmuyo sanki bide sanki çarşıdan domates alıyosun hemen olucak çocuk
Canım zaten senin yaşın kaçki öyle diyorlaryerimseniben Hem karışmasalar olmazklava:Strese sokuyorlar haberleri yok.Bana da evlenir evlenmez diyenler oldu.Daha ben ağustosta evlendim bir duruunnkötükedihüso Bana da dr. kist yüzünden bir anönce hamile kal dedi sanki anlaşmışlar gibidelikafadulden Ondan başladık bakalım aslında ben bir sene falan daha olmasın diyordum ama artık istiyorum :ecrin_bebek:
Canım mide bulantım oldu ara ara.Üşütmekten de olmuş olabilir.yerimsenibenOzaman da hafif baş dönmem de olmuştu.Şuan hiç birisi yok amacanım nehir67 baş dönmen varmış geçtimi devam ediyomu
ben 21 yaşındayım bende 2006 aralıkta evlendim
sen kaç yaşındasın ?
günaydin kizlar. ben grip olmusum ya atesim falan da var ama yinede calisiyorum ofisteim su an. Basim ara ara dönüyo hala ama dünkü kadar degil. biraz adet olucakmisim gibi sanci var karnimda insallah olmam bir günüm kaldi.
Ben senden bbeeeşş yaş büyüğüm,bu ayın 24ünde 26ma giriyorumyerimsenibenSenin profilinden yaşını biliyordum küçük olduğun için dedim benden.Ama bende senden geç evlenmişim:1rolleyes: Senin yaşında bir kuzenim var çok severim kardeşim gibidir benim:asigim:
evet ben senden önce evlenmişim yani bensenden önce yaşlanıcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?