- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 623
- 40
- Konu Sahibi white_rose23
bi karışıklık olmuştur.Sen adet tarihini tekrar yaz demet_yaren gelince ekler seni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi karışıklık olmuştur.Sen adet tarihini tekrar yaz demet_yaren gelince ekler seni...
Birazdan aramıza katılırsın canım :) sabahtan beri oturdum siteyi dolaşıyorum ne kadar çok şey var burda...
ben burda okumustum hamilelerde ates yükseliyomus. ben ölctüm olk defa yani öylesine 36,7 cikti bugün ölctüm 36,8 kendim pek anlamadim ama olsunkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benimde bu ay yumurtlama tarihinden sonra,yumurtlama zamanında olan akıntım çok oldu sol kasığımda ağrılar var.ve geçenlerdede midem çok bulantı ve istifra ettim sizce bunlar belirti olabilir mi???? lütfen cevap bekliyorum....
aycankaya arkadaşım sat 22 şubattı.daha 9 gün var adetime belirtiler bu kadar erken olabilir mi bilmiyorum?????
herkesin vücudu farklı olduğu için sen çok hassassan belirtileri olablir çünkü herkesin hamilelik belirtileri farklı oluyo ama sen yinede fazla ümitlenme adetinin geçmesini bekle o zman test yaparsın şimdiden kafana takma sonrasında çok üzülürsün
inşallah hamilesindir ve bize güzel haberler vericeksin :Saruboceq: :Saruboceq:
hamile olabilirsin çünkü benim arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ama ne kadar dopru bilmiyorum çünkü arkadaşım çok yalan söylüyo
inşallah hamilesindir
test yapsan çıkma ihtimali var yani test yapabilirsin ister kan testi yap istersen evde idrar testi yap ikisinde de sonuç alırsın
umarım. yarın sabah idrar testi yapmaya karar verdim bakalım ne çıkıcak
Eklım canım tarıh ver