• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testlerime bakar mısınız

Rica ederim canım ne demek💕

İnşallah olurum ya nişanlımla durmadan bunu düşünüyoruz nasıl stresli olmıyım ki hddhhdshhd
😆😆 çok normal bizim de başımıza gelmişti ama şöyle bi detay var ilkinde oluşmamıştı ama bir defa daha aynı şeyi yaşadık ve ertesi gün hapı almamıştım neye güvendiysem hamile kalmıştım ve düğüne 4 ay vardı gecikmem olmuştu 3 gün ve göğüslerim ağrıyordu hiç ihtimal vermediğim bi an kıpkırmızı testi görmüştüm ı yüzden çok dikkat et erkeğe güvenilmez bu konuda

😆😆 çok normal bizim de başımıza gelmişti ama şöyle bi detay var ilkinde oluşmamıştı ama bir defa daha aynı şeyi yaşadık ve ertesi gün hapı almamıştım neye güvendiysem hamile kalmıştım ve düğüne 4 ay vardı gecikmem olmuştu 3 gün ve göğüslerim ağrıyordu hiç ihtimal vermediğim bi an kıpkırmızı testi görmüştüm ı yüzden çok dikkat et erkeğe güvenilmez bu konuda
Evet ya bu konuda tutamıyolar kendilerini senin bebiş doğdu muu

Evet ya bu konuda tutamıyolar kendilerini senin bebiş doğdu muu
Hayır aldırmak zorunda kaldım geçen yıl oldu ilkler unutulmaz şimdi evliyiz hamileyim ama aklım onda o yüzden anlık şeyler dikkatli ol üzülen biz oluyoruz

Hayır aldırmak zorunda kaldım geçen yıl oldu ilkler unutulmaz şimdi evliyiz hamileyim ama aklım onda o yüzden anlık şeyler dikkatli ol üzülen biz oluyoruz
Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah bebişini sağ sağlimm alırsın kucağınaa ben aslında bebek istiyorumda daha erken ya evlenince evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz ikimizde

Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah bebişini sağ sağlimm alırsın kucağınaa ben aslında bebek istiyorumda daha erken ya evlenince evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz ikimizde
Bu arada bişi dicem adet gecikmesi olmadan önce kahverengi bi lekelenme gibi bişi olmuştu

Olsaydı çıkardı düzenli regl oluyorsan ilişkiden 14 gün sonra pozitif görmeye başlardın 1 ay önce diyorsun yumurtlama gününde değildin yüksek ihtimalle
Merhaba ben test yaptım bakabilir misin bı

Eklentiler

• IMG_20250325_073152.webp
    IMG_20250325_073152.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 16
Canım var gibi sanki bi kan tahlili ver en azından var mı yok mu bu erkenden netleşir doğurup doğurmamak sana kalmış tabiki en azından istemiyorsan erken davranmış olursun
15. Gün filan Bidaha test yapıcam ya bu sefer pahalı marka Alıcam o zaman belli olur heralde bakalım

Back
X