- 16 Ekim 2021
- 26
- 4
- 36
- 23
Stres yapma yaptıkça gecikir kendimden biliyorum olsaydı belli etmeye başlardı kendini olursun bir kaç güneTeşekkür ederimm inşallah yoktur öyle bişey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma yaptıkça gecikir kendimden biliyorum olsaydı belli etmeye başlardı kendini olursun bir kaç güneTeşekkür ederimm inşallah yoktur öyle bişey![]()
Rica ederim canım ne demekAmin sağolasın canım inşallah![]()
İnşallah olurum ya nişanlımla durmadan bunu düşünüyoruz nasıl stresli olmıyım ki hddhhdshhdStres yapma yaptıkça gecikir kendimden biliyorum olsaydı belli etmeye başlardı kendini olursun bir kaç güne![]()
Rica ederim canım ne demek
İnşallah olurum ya nişanlımla durmadan bunu düşünüyoruz nasıl stresli olmıyım ki hddhhdshhd
Evet ya bu konuda tutamıyolar kendilerini senin bebiş doğdu muuçok normal bizim de başımıza gelmişti ama şöyle bi detay var ilkinde oluşmamıştı ama bir defa daha aynı şeyi yaşadık ve ertesi gün hapı almamıştım neye güvendiysem hamile kalmıştım ve düğüne 4 ay vardı gecikmem olmuştu 3 gün ve göğüslerim ağrıyordu hiç ihtimal vermediğim bi an kıpkırmızı testi görmüştüm ı yüzden çok dikkat et erkeğe güvenilmez bu konuda
Hayır aldırmak zorunda kaldım geçen yıl oldu ilkler unutulmaz şimdi evliyiz hamileyim ama aklım onda o yüzden anlık şeyler dikkatli ol üzülen biz oluyoruzEvet ya bu konuda tutamıyolar kendilerini senin bebiş doğdu muu
Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah bebişini sağ sağlimm alırsın kucağınaa ben aslında bebek istiyorumda daha erken ya evlenince evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz ikimizdeHayır aldırmak zorunda kaldım geçen yıl oldu ilkler unutulmaz şimdi evliyiz hamileyim ama aklım onda o yüzden anlık şeyler dikkatli ol üzülen biz oluyoruz
Bu arada bişi dicem adet gecikmesi olmadan önce kahverengi bi lekelenme gibi bişi olmuştuKıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah bebişini sağ sağlimm alırsın kucağınaa ben aslında bebek istiyorumda daha erken ya evlenince evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz ikimizde
Merhaba ben test yaptım bakabilir misin bıOlsaydı çıkardı düzenli regl oluyorsan ilişkiden 14 gün sonra pozitif görmeye başlardın 1 ay önce diyorsun yumurtlama gününde değildin yüksek ihtimalle
Canım var gibi sanki bi kan tahlili ver en azından var mı yok mu bu erkenden netleşir doğurup doğurmamak sana kalmış tabiki en azından istemiyorsan erken davranmış olursunMerhaba ben test yaptım bakabilir misin bı
Markası ne testin bazı testler yalancı pozitif çıkarıyorMerhaba ben test yaptım bakabilir misin bı
Ucuz testlerden bu ya 60tlye aldım markasını hatırlamıyorum şuanMarkası ne testin bazı testler yalancı pozitif çıkarıyor
15. Gün filan Bidaha test yapıcam ya bu sefer pahalı marka Alıcam o zaman belli olur heralde bakalımCanım var gibi sanki bi kan tahlili ver en azından var mı yok mu bu erkenden netleşir doğurup doğurmamak sana kalmış tabiki en azından istemiyorsan erken davranmış olursun
Testi ne zaman yaptın canımMerhaba ben test yaptım bakabilir misin bı
Kuruma çizgisine benziyor tekrarladın mıMerhaba ben test yaptım bakabilir misin bı
yok tekrarlamadim iki üç gün sonra Bidaha yapıcam test yarında regl olmazsam 10. Gün oluyorKuruma çizgisine benziyor tekrarladın mı
bugün adet oldum sonunda ya hamile değilim boşuna stres yapmışımKuruma çizgisine benziyor tekrarladın mı