• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

inşallah canım ya ıkıncı cızgıyı gorunce ne oldugunu anlamadım yumurtlama olsa bat ayın 4 veya 5 yumurtlama olması ımkansız anlamadım bende ınşallah hepımız hamıle oluruz anne oluruz amınnnnn

cnmcm sen konuyu açınca ben de merak edip araştırdım. Tabi bu konular genelde kadınlar kulübünde çıkıyor. Oradan bir üyenin yazdığı bilgiyi paylaşıyorum. Hepimize yardımcı olur sanırım bu bilgi.

"canim ovulasyon testi vucuttaki LH adi verilen hormonu algilar bu hormon ovulasyon yani yumurtanin catladigi ana kadar degeri yukselir pik yapar yumurtanin catlamasiyla da duser,ovulasyon sonrasi testlerde silik cizgi olarak cikmaya devam eder...kimi kadinlarda adet gunune kadar silik cizgi gorunur kimi kadinlardada ovulasyon sonrasi deger cok hizli dustugunden hemen kaybolur...OVULASYON TESTI ADET TARIHINE YAKIN DONEMDE EGER IKI KOYU CIFT CIZGI OLARAK GORUNUYORSA GEBELIK OLARAK DUSUNEBILIRIZ ki bu durumda bile yuzde yuz hamilelik var diyemeyiz zten ovulasyon testinin pozitif vermesi icin beta hcg nin idrarda tesbit edilmesi gerek idrarda normal gebelik testide saptar zaten silikte olsa belli olur...bu arada dipnot gebelik testinde silik cizgide gebelik var demektir ama ovulasyon testinde silik cizgi bisi ifade etmez"

Günaydın hanımlar keyifler nasıl benim size bi sorum olacak beb dün aşılamam için iğnelere başladim ve bu arada feci grip oldum ilaç alsam mi acaba

Günaydın hanımlar keyifler nasıl benim size bi sorum olacak beb dün aşılamam için iğnelere başladim ve bu arada feci grip oldum ilaç alsam mi acaba

tatlım aman diyim ilaç fln alma Allah korusun. Ihlamur izin verilen bitkilerden. Limon sık iç. Tavuk suyu çorba gibi bir şey yap. Dinlen. O şekilde geçirmeye çalış. Tam da aşılama zamanı şimdi sıkıntı olmasın

tatlım aman diyim ilaç fln alma Allah korusun. Ihlamur izin verilen bitkilerden. Limon sık iç. Tavuk suyu çorba gibi bir şey yap. Dinlen. O şekilde geçirmeye çalış. Tam da aşılama zamanı şimdi sıkıntı olmasın

Ins bu grip yumoslarimin büyümesini engellemez sağol canım kararsız kalmıştım en iyisi içmemek

yaaa ben de denesem mi acaba bugün ovulasyon testiyle? bnm bat ya 5i ya 8 i. çok mu erken olur?

Ateşim bu arada bugün 37. Umarım düşmez 36 lara da hamişimdir. Gerçi günü kaçırmıştık ama yine de bi umut...
puf boregım ov testını denesene sende bugunde yaptım gene ıkı cızgı cıktı

quote_icon.png
aysedurmaz kullanıcısından alıntı

10 haftalık hamileyim ve sırf soru işaretlerine cevap olsun diye ovulasyon testi yaptım.Sıvıya,ilk idrara falan dikkat etmedim.Sadece akşam bi test yaptım.Umarım bekleyen herkezin gebelik testleri böyle oluuurrr:16::16:

zeynebim_53 kullanıcısından alıntı (Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?)
benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.allah hepimizin yardımcıcısı olsun.

dediğim gibide oldu ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve iki hamileliğimide ovülasyon testinden öğrendim
SevdeBilge kullanıcısından alıntı (Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?)
Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler! Yabancı sitede bulduğum yazı şu: You can clearly see that the ovulation test (green strip) has a more definite line!

Well, about every other day since what I have done is take a urine sample- not FMU & divided it into 2 cups- that way I'm not dipping both tests in the same cup & possibly getting a false positive.

I will tell you that the ovulation test has ALWAYS had a darker line than the pregnancy test & today the line was so dark that it was darker than the control line!

So, I say that an ovulation test would be able to pick up if you are pregnant sooner than a pregnancy test or at you can see a darker line than a pregnancy test should you question if you have a + line or evaporation line from a pregnancy test.

So what do you think? If you have experimented with this, please share yoru results.

Hakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm...

Adeti yaklaşanlar, elinde ovulasyon testi olanlar, belki denemek isterler... Sonuçları da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. :)

ben ilk hamileliğimiz ovalasyon testinden öğrenmiştim hcg testlerinin arasına karışmıştı yani yanlışlıkla lh yazanı yapmıştım ama sonu iyi olmadı bebeğim düştü şimdide 4 gün geçti adetim ovülasyon yine pozitif testler

kızlar ya ekleye bılsem bende ıkı gundur yaptıgım ov testını eklıcam ama hafıza kartım bozulmuşşş

Son düzenleme:

kızlar en usttekı test bugun ucuncu gun oldugu ıcın fazla bellı olmıyo duzgun cekemedım ıkıncısını dunyaptım

bulutefeeeee ovulasyon testini yaptım. 2. çizgi çok silik ama var. herkes başka bişi diyo, ne olcak acaba? İnşallah 2. çizgiyi gebelik testinde de görürüz
inşallah canım azkaldı bakalım hayırlısı ınsallah hepımız hamışoluruz

$IMG_0873.jpg

kızlar benimki de bu. bat ya 5 mayıs ya da 8 mayıs. çizgi silik. fotoda pek belli olmuyor. offf keşke bu gebelik testi olaydı

internetten 50 li paketler halinde satılan ovulasyon testi aldım :)

eczanede 5'lisi 25 TL'ydi. İnternetten 50'lisini 36,9 TL'ye aldım :) heheehhe

Bu ay olmazsa düzenli olarak yapcam

Back