Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnn inşallahkızlar bu arada artık işi bıraktım evdeyim :)
Forum takipte :)
Listedeki herkesi hamiş yapalım da hamiş topiği açalım artık
inşallah canım ya ıkıncı cızgıyı gorunce ne oldugunu anlamadım yumurtlama olsa bat ayın 4 veya 5 yumurtlama olması ımkansız anlamadım bende ınşallah hepımız hamıle oluruz anne oluruz amınnnnn
Bu gün 7+0haftaya gırdım dr randevum var inşallah kalp atışını duyarız dua edın kızlar:)
Günaydın hanımlar keyifler nasıl benim size bi sorum olacak beb dün aşılamam için iğnelere başladim ve bu arada feci grip oldum ilaç alsam mi acaba
tatlım aman diyim ilaç fln alma Allah korusun. Ihlamur izin verilen bitkilerden. Limon sık iç. Tavuk suyu çorba gibi bir şey yap. Dinlen. O şekilde geçirmeye çalış. Tam da aşılama zamanı şimdi sıkıntı olmasın
puf boregım ov testını denesene sende bugunde yaptım gene ıkı cızgı cıktıyaaa ben de denesem mi acaba bugün ovulasyon testiyle? bnm bat ya 5i ya 8 i. çok mu erken olur?
Ateşim bu arada bugün 37. Umarım düşmez 36 lara da hamişimdir. Gerçi günü kaçırmıştık ama yine de bi umut...
puf boregım ov testını denesene sende bugunde yaptım gene ıkı cızgı cıktı
beklıyom canım benımüfffff içimde bi kurt yiyip bitiriyor beniiiiiii
o zmn saat 12 gibi yapcam bekleyin beni anacımmmmm![]()
beklıyom canım benım
inşallah canım azkaldı bakalım hayırlısı ınsallah hepımız hamışoluruzbulutefeeeee ovulasyon testini yaptım. 2. çizgi çok silik ama var. herkes başka bişi diyo, ne olcak acaba? İnşallah 2. çizgiyi gebelik testinde de görürüz
bellı oluyor canım cızgı aynen valla keşke gebelik testı olsaydıEki Görüntüle 699272
kızlar benimki de bu. bat ya 5 mayıs ya da 8 mayıs. çizgi silik. fotoda pek belli olmuyor. offf keşke bu gebelik testi olaydı
ben dayanamam dordunde yaparım tabı bat olmazsam ya 4 yada besındeolcam herhalbulutefe sen 5 mayısta mı yapcan gebelik testini?
ben dayanamam dordunde yaparım tabı bat olmazsam ya 4 yada besındeolcam herhal