Beta hcg yavaş artması

27 mart beta hcg 5
29 Mart beta hcg 16
1 Nisan beta hcg 64.9
3 Nisan beta hcg 167.8
6 nisan beta hcg 497.5
8 Nisan beta hcg 634.6

Son adet tarihim 1 Mart
Bugün çok az artmış ama kanama vs yok çok moralim bozuldu böyle olup yükselen var mı?
Bende bugün adet olmam gerekiriyordu sonucum >5.0 çıktı seninki de mi böyleydi de yükseldii çok acil bakar mısınnn

Eklentiler

• 2774AB32-7106-4BB9-A109-182C953A5EB6.webp
    2774AB32-7106-4BB9-A109-182C953A5EB6.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar aranızda yeniyim gecen hafta Perşembe kadın doguma gıttım karından utroson ile bakıldı bebek gozuktu 5 haftalık dedi beta aldı 91.33 cıktı 2 cıye bugun verdım 119.50 çıktı beta artıs sızce nasıl artıs normalmı
5 haftalık gebelik için değeriniz düşük. Karında bu hcg değeri ile görmesi imkansız gibi birşey. Bide tam bir hafta falan geçti doğru anladım değil mi hcg değeri böyle
Benim de betam düşüktü 6 haftalık olmama rağmen 710 da kaldı maalesef bugün bebeğimi kaybettim düşük yaptım umarım sizin ki bir an önce yükselmeye başlar

Bende bugün adet olmam gerekiriyordu sonucum >5.0 çıktı seninki de mi böyleydi de yükseldii çok acil bakar mısınnn
2 gün arayla betanı tekrarla iki katına çıkması gerek gebelik 5 den sonrası için pozitif ama yine de yükselmesini bekle umarım yükselir

Başınız sağolsun bende 10 haftalıkken bebeğin 6+5 te kalbinin durduğunu öğrenip kürtaj olmuştum çok zor bir durum zamgnla aşılıyor ama aklıma geldikçe hala kötü oluyor. Allah'ım sağlıklı hamilelikler nasip etsin en kısa zamanda hepimize inşallah 🙏🏻

İlk baktırdığımda <5 vardı 5 ten küçük değer demek seninki de öyle 3 gün sonra baktırdığımda sadece 5 vardı yanında bir şey yoktu

Nasıl karından gözüktü bu değerle 2135 çıktı karından gözükmedi benim alttan gözüktü 2800 e çıktı şimdi de 1800 e düştü kese de kayboldu senin artışın çok az olmuş benimki gibi
Karından dırek gozuktu

5 haftalık gebelikte bebek değil kese görünmüştür. Gebelik bebek gözükecek kadar ileri seviyede olsa beta bu seviyelerde çıkmazdı. 5 haftaya göre beta düşük seviyede, ve artışı da düşük kalmış gibi gördüm. Umarım güzel haberler alırsınız.
Kese de bebiş de kucuk olsada gozuktu

5 haftalık gebelik için değeriniz düşük. Karında bu hcg değeri ile görmesi imkansız gibi birşey. Bide tam bir hafta falan geçti doğru anladım değil mi hcg değeri böyle
İlk gecen hafta persembe gıttım kan almadan karından utrosonla baktı evet hamilesın dedı doktor fotorafanı verdı bebegin aradan 3 gün gectı 2 cı beta yı dun verdım 119.50 ciktı bugun gıdıcem tekrardan

İlk gecen hafta persembe gıttım kan almadan karından utrosonla baktı evet hamilesın dedı doktor fotorafanı verdı bebegin aradan 3 gün gectı 2 cı beta yı dun verdım 119.50 ciktı bugun gıdıcem tekrardan
2 cı beta yı verdim aradan 3 gün gecti 3 gunde 119.50 3 gunde artısı normal degılmı

Şöyle sorayım 93 çıkan hcg değeriniz için hangi gün kan verdiniz

Gıttım doktora beta dusuk dedı yarın Altan bakıcak moralım sıfır ters gıden bişey var agrım da yok dedim doktora baska bir yere gidicem suhanda

Gıttım doktora beta dusuk dedı yarın Altan bakıcak moralım sıfır ters gıden bişey var agrım da yok dedim doktora baska bir yere gidicem suhanda
Eğer Perşembe verdiyseniz pazartesi en az 360 civarlarında olması lazımdı düşük değeriniz sağlıklı bir hamilelik gözükmüyor ama belli mi olur hayat bu mucize her zaman olabilir. Başka doktor görüşüde alın elbette inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

İnşalah altan bakmak da ıyı degıl suhanda baska buyuk bir hastaneye gıdıcem

Back
X