• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

tatlım keşke senin dediğin gibi olsa ama bnm adetler doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri bi garip. yani tam tarihleri belli değil :(

8i de olabilir yani. 5 ini bi önceki aya göre yazdım. öyle olunca aynı senin dediğin gibi oluyor. yani 24ü ovulasyon günüm oluyordu. ben de emin olmak için test yaptm 26 nisanda. çift çizgiydi. hatta senin dediğin gibi düşünüp cts günü de test yaptım. tek çizgiydi. neyse bkalım kısmet. yarın sabah doktordayım. şu hala alamadığım tahlil sonuçlarını alayım. inşallah bi sıkıntı yoktur. smear testi fln da yapılcak yrn. ultrasonla da kontrol edecek. eşimde sperm testi yaptırmak istio. garibim tüm haftasonu surat yaptım. çok üzülmüş stres olmuş. tmm sen ne dersen ona göre davrancam, nasıl beslenmemi istiosan, ne gerekiosa fln dedi. :1:
hadi bakalım. yrn haberleri veririm
hımm şimdi daha iyi anladım canım demek aynı durumdayız ben de tam 2 yıl 6 ay için doğum kontrol ilacı kullandım bu 4.ayım bırakalı gerideki 3 ay tamamen saçma sapan geçti düzen kalmadı ilki 36 gün sonra 2.si 34 gün sonra 3.sü 40 gün sonra oldu bu ay ne olcak ben de bilmiyorum doktora da gittim herşey yolunda bir sorun yok dediği için didiklemiyorum konuyu :)

kızlar bu arada kolestrolüm çok yüksek çıktı. 40-200 arasında bir değer olması gerekiyorken 324 çıktı :(

Doktor böyle bir şey görmedim bu yaşta ve kiloda dedi. Nasıl olur dio :):):)

Ailende mi var dedi başka açıklaması olamaz dedi. Babam da var dedim :)

Diyetle düzelmezmiş. Yapcak bir şey yok napayım. Ama baş dönmelerim vardı meğer sebebi oymuş 2 aydır. Beyin damarlarını etkiliyormuş
sonuçlarını da yeni gördüm iyi bak çok da korkacağın bir sorun yokmuş enfeksiyon zaten evli kadında Allahın emri gibi olmazsa olmaz evlennce tanıştık tabi böyle şeylerle.Yumurtalıklarında bir sorun yok hormonların da normal bundan sonra daha az stres ve bol dua lazım :)

kızlar günaydınnnnn :)

biliyorsunuz şu alamadığım tahlillerimi almaya gidecektim bu sabah. Veee aldım:)

idrar ve kan, ne varsa her bir şeyin tahlilini olmuştum. hormonlarımda bir problem yok çok şükür. Ultrasonla bugün rahmime ve yumurtalıklarıma da baktı. Onlarda da bir problem yok :8:
smear testi aldı fakat çok akıntım varmış. Çıkmayabilir dedi. Çıkmazsa bir daha alacak sonra. Enfeksiyon varmış. Onun için de fitil verdi ama adet olmayı beklemem lazım çünkü gebeysem kullanmamalıymışım. Bekle dedi.

Yani enfeksiyon hariç bi sıkıntı gözükmüyor Allah'tan. Çok rahatladım.

Yalnız aklıma takılan bir şey oldu, doktora sormayı unuttum. Smear testi alırken bir şeyler sokuyor ya, o gebeysem sıkıntı yaratır mı acaba? Düşük fln? bileniniz var mı?

Canım gebelik sırasında smear testi yapılmasının bir sakıncası yokmuş. Hatta ben 2 ay önce yaptırmamış olsaydım, doktor bana da yapacaktı smear testini gebelik sırasında. Aşağıdaki linkte de bu soruya cevap vermiş. İçin rahat olsun.

SMEAR TEST - SMEAR TEST NEDR? NASIL ALINIR? Hera Klinik: (312) 426 85 25

kızlar sonuç negatıfse ovulosyon testlerınde hep sılık cızgımı cıkıyo dun aksam gebelık testı yerıne ovulosyon testı yaptımsılık ıkıncı cızgıde cıktı sılık ama cok bellı oluyo benım bata 6 gun kaldı ya 4 yada besı 28 bır oluyorum ya bazıları hamılelıgı ovulosyon testlerındeogrenıyorlarmıs olabılırmı acep

kızlar günaydınnnnn :)

biliyorsunuz şu alamadığım tahlillerimi almaya gidecektim bu sabah. Veee aldım:)

idrar ve kan, ne varsa her bir şeyin tahlilini olmuştum. hormonlarımda bir problem yok çok şükür. Ultrasonla bugün rahmime ve yumurtalıklarıma da baktı. Onlarda da bir problem yok :8:
smear testi aldı fakat çok akıntım varmış. Çıkmayabilir dedi. Çıkmazsa bir daha alacak sonra. Enfeksiyon varmış. Onun için de fitil verdi ama adet olmayı beklemem lazım çünkü gebeysem kullanmamalıymışım. Bekle dedi.

Yani enfeksiyon hariç bi sıkıntı gözükmüyor Allah'tan. Çok rahatladım.

Yalnız aklıma takılan bir şey oldu, doktora sormayı unuttum. Smear testi alırken bir şeyler sokuyor ya, o gebeysem sıkıntı yaratır mı acaba? Düşük fln? bileniniz var mı?

Gözün aydın canım sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına =)

kızlar sonuç negatıfse ovulosyon testlerınde hep sılık cızgımı cıkıyo dun aksam gebelık testı yerıne ovulosyon testı yaptımsılık ıkıncı cızgıde cıktı sılık ama cok bellı oluyo benım bata 6 gun kaldı ya 4 yada besı 28 bır oluyorum ya bazıları hamılelıgı ovulosyon testlerındeogrenıyorlarmıs olabılırmı acep

ovulasyon testinin kullanım klavuzunda, hamileyken doğru çıkmadığnı yazıyor. demekki hamişsen etkiliyor testi.sonuçta bi hormon testi bu da.
ama gebelik testlerinde b-hcg hormonunun yükselip yükselmediği, ovulasyon testlerinde ise LH hormonunun yükselip yükselmediği gösteriyor. bnm de 6-7 gün var bata. kısmettt

ovulasyon testinin kullanım klavuzunda, hamileyken doğru çıkmadığnı yazıyor. demekki hamişsen etkiliyor testi.sonuçta bi hormon testi bu da.
ama gebelik testlerinde b-hcg hormonunun yükselip yükselmediği, ovulasyon testlerinde ise LH hormonunun yükselip yükselmediği gösteriyor. bnm de 6-7 gün var bata. kısmettt
hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah hepıımızın bebısı olsun aminnn

hımm şimdi daha iyi anladım canım demek aynı durumdayız ben de tam 2 yıl 6 ay için doğum kontrol ilacı kullandım bu 4.ayım bırakalı gerideki 3 ay tamamen saçma sapan geçti düzen kalmadı ilki 36 gün sonra 2.si 34 gün sonra 3.sü 40 gün sonra oldu bu ay ne olcak ben de bilmiyorum doktora da gittim herşey yolunda bir sorun yok dediği için didiklemiyorum konuyu :)

aynı valla ya, ben de pek sallamıyorum o yüzden. tahmini battan ancak 1 hafta fln geçecekki test yapayım. ovulasyon ne gün belli değil ztn. ya test yapcaz ya da günaşırı ile sağlama alcaz durumu. bnm de 4 aydır 24-25-26-28. günlerde oldu hep. karışık. ztn ilk iki gün kahve akıntı gelio sonra oluyorum.

enfeksiyonu da takmıyorum dediğin gibi. evlendiğimden beri zırt pırt oluo ztn. alıştım :) mikmik sonrası sabah kalkıp yıkanırsak olacağı bu.

merhabalar 3 ay öncesine kadar aralık ayı hamişlerinde yorum yapardım fakat 23 ocakta 8 haftalık bebeğim kalp atışı görülmediği için alındı 2 ay korunduk bu ay bıraktık cuma günü adet tarihimdi(ki bende pko var çok karışıktır adet günlerim) cumarteside eşimin doğum günüydü bir umut vardı bu ay hep içimde sabah kalktım bir test yapayım dedim ikinci çizgiyi diğeri kadar koyu olmasada gördüm güzel bir sürpriz oldu banada eşimede ama niyeyse tam kopkoyu olmaması içime kurt düşürdü bu sabah yine yaptım yine aynı ikinci kadar koyu değil ya biliyorum aslında daha adet günlerim tam geçmiş değil erken ama içimde bir şüphe var.HAMİLEYİMDİR BEN DEĞİLMİ??? yarın gidip kan tahlili yaptırıcam

Başka bi topikte okudum bende bu dediğini hatta yabancı sitelerden falan araştırmışlar ve burdada dediğin gibi ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenenler var. Hatta biri iki hamileliğinide bu testlerden öğrenmiş... Bende yapıyorum şu ara ovulasyon testi elimde kalırsa bende bi denemek istiyorum.. İnşallah sende hamilesindir.

Başka bi topikte okudum bende bu dediğini hatta yabancı sitelerden falan araştırmışlar ve burdada dediğin gibi ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenenler var. Hatta biri iki hamileliğinide bu testlerden öğrenmiş... Bende yapıyorum şu ara ovulasyon testi elimde kalırsa bende bi denemek istiyorum.. İnşallah sende hamilesindir.
inşallah canım ya ıkıncı cızgıyı gorunce ne oldugunu anlamadım yumurtlama olsa bat ayın 4 veya 5 yumurtlama olması ımkansız anlamadım bende ınşallah hepımız hamıle oluruz anne oluruz amınnnnn

arkadaşlar ben ayın 25 inde kırmızıları gördüm maalesef, gerçi tek deneme yapmıştım inşallah mayısta düzenli çalışma yaparız hayırlı olur :31:

Son düzenleme:
merhabalar 3 ay öncesine kadar aralık ayı hamişlerinde yorum yapardım fakat 23 ocakta 8 haftalık bebeğim kalp atışı görülmediği için alındı 2 ay korunduk bu ay bıraktık cuma günü adet tarihimdi(ki bende pko var çok karışıktır adet günlerim) cumarteside eşimin doğum günüydü bir umut vardı bu ay hep içimde sabah kalktım bir test yapayım dedim ikinci çizgiyi diğeri kadar koyu olmasada gördüm güzel bir sürpriz oldu banada eşimede ama niyeyse tam kopkoyu olmaması içime kurt düşürdü bu sabah yine yaptım yine aynı ikinci kadar koyu değil ya biliyorum aslında daha adet günlerim tam geçmiş değil erken ama içimde bir şüphe var.HAMİLEYİMDİR BEN DEĞİLMİ??? yarın gidip kan tahlili yaptırıcam
testte çift çizgiyi gördüysen mutlaka hamilesindir tatlım inşallah kan tahlilini de yaptırıp rahatlarsın ve daha önemlisi inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

arkadaşlar ben ayın 25 inde kırmızıları gördüm maalesef, gerçi tek deneme yapmıştım inşallah mayısta düzenli çalışma yaparız hayırlı olur :31:

tek denemeyle zor cnm ya, baksana günaşırıyı deniyoruz da olmuyor bazılarımızda. mayısta sıkı bi çalışma yap bence :)

Kolay gelsin diyorum, bitmek üzere adet dönemin şu sıralar:)

yaaa ben de denesem mi acaba bugün ovulasyon testiyle? bnm bat ya 5i ya 8 i. çok mu erken olur?

Ateşim bu arada bugün 37. Umarım düşmez 36 lara da hamişimdir. Gerçi günü kaçırmıştık ama yine de bi umut...

inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm.

Haberlerini bekliyoruz

kızlar bu arada artık işi bıraktım evdeyim :)

Forum takipte :)

Listedeki herkesi hamiş yapalım da hamiş topiği açalım artık

Back