Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni bat 23 mayıs
valla yaa hep böyle.bugün msj atıp durdu:) akşam yanaşır artık:) umarım şansım devam ediyordur, yumurtam telef olmamıştır
canım benim istemediklerinden değil ben çözdüm artık kndilerini zorunlu hissediyorlar ondan yapamıyorlar normal zamanda olsa emin ol daha farklı olacak gitme bence üstüne ben artık farkettim ve vazgeçtim artık o gün bugün diye günaşırı hele hiç ne zaman isterse o zaman rabbim varecek hayırlısıyla hepimize inş. bbeğimizikızlar kötü haberyapamadık o akşam da... ovulasyon testi aldım akşam. baktım şans devam edio. sevinmiştim. ama yok yapamadık. o kdr çok ağladım ki. erkenden uyudum o yüzden. dün gece kardeşi geldi bize. haftasonu boyunca kalcak. gezdirdik onu tüm gün. gördüğüm her küçük çocukta gözlerim doldu. çok fenayım :84:
dünden beri surat asıyorum. sen istemiosun diye yapamıyoruz ben de istemiyorum artık dedim. normal zamanda dibimden ayrılmayan, günaşırıya bile kızan adam altı üstü 2 günlük yumurtlama zamanında yapamadı. yanlış mı düşünüyorum? demekki istemio.
bence sen boşuna panik yapıyorsun puf böreği senin beklenen adet tarihin 5 mayıs değil mi? yumurtlama sonrası dönem en az 13 en fazla 16 gün sürer.Senin üzüldüğün gün 26 nisan ve sonrası ama ovulasyonun ise 20-24 nisan aralığına geliyor bence test ovulasyon sonrasında lh değeri hemen düşmediği için pozitif gösteriyordur.Bence yumurtlaman gerçekleşmiştir döllenme olacaksa da olacaktır şansın var yani yumurtlama sonran 16 gün ise taaa 20 nisandırovulasyon günün ,en kötü ihtimalle de 13 gün ise 23 nisandır.Üzme kendini kısmetse bu ay olacaktır.Adetine kalmış zaten 8 gün şu anda birlikte olsanız bile şansınız yokki tatlım emin ol lh değerin hala inmediği için test var gözüküyordur.kızlar kötü haberyapamadık o akşam da... ovulasyon testi aldım akşam. baktım şans devam edio. sevinmiştim. ama yok yapamadık. o kdr çok ağladım ki. erkenden uyudum o yüzden. dün gece kardeşi geldi bize. haftasonu boyunca kalcak. gezdirdik onu tüm gün. gördüğüm her küçük çocukta gözlerim doldu. çok fenayım :84:
dünden beri surat asıyorum. sen istemiosun diye yapamıyoruz ben de istemiyorum artık dedim. normal zamanda dibimden ayrılmayan, günaşırıya bile kızan adam altı üstü 2 günlük yumurtlama zamanında yapamadı. yanlış mı düşünüyorum? demekki istemio.
hemen güncelledim cnmcm. hayırlı uğurlu ola yeni dönem :)
Foruma aylardır yazıcam yazamıyorum derdimi anlatmak için fakat şimdi müjdeli haber paylaşmak istiyorum ayın 25'inde hamile olduğumu öğrendim :))
Çarşamba günü tüp bebek için doktora gidicektim çünkü benim yumurtalıklarım çalışmıyordu ilaç kullanmama rağmen. Ve rahmimde kalp şeklindeydi çocuk olması imkansız diyorduk bütün ilaçlarımı bırakmıştım en umutsuz olduğum anda Allah mucizesini gönderdi ve hamileyim umarım bebeğimi kucağıma alabilirim.
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :)))))
hayırlı olsun senın adına coksevındım inşallah saglıcakla kucagına al bebeyını aminnnnForuma aylardır yazıcam yazamıyorum derdimi anlatmak için fakat şimdi müjdeli haber paylaşmak istiyorum ayın 25'inde hamile olduğumu öğrendim :))
Çarşamba günü tüp bebek için doktora gidicektim çünkü benim yumurtalıklarım çalışmıyordu ilaç kullanmama rağmen. Ve rahmimde kalp şeklindeydi çocuk olması imkansız diyorduk bütün ilaçlarımı bırakmıştım en umutsuz olduğum anda Allah mucizesini gönderdi ve hamileyim umarım bebeğimi kucağıma alabilirim.
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :)))))
Foruma aylardır yazıcam yazamıyorum derdimi anlatmak için fakat şimdi müjdeli haber paylaşmak istiyorum ayın 25'inde hamile olduğumu öğrendim :))
Çarşamba günü tüp bebek için doktora gidicektim çünkü benim yumurtalıklarım çalışmıyordu ilaç kullanmama rağmen. Ve rahmimde kalp şeklindeydi çocuk olması imkansız diyorduk bütün ilaçlarımı bırakmıştım en umutsuz olduğum anda Allah mucizesini gönderdi ve hamileyim umarım bebeğimi kucağıma alabilirim.
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :)))))
bence sen boşuna panik yapıyorsun puf böreği senin beklenen adet tarihin 5 mayıs değil mi? yumurtlama sonrası dönem en az 13 en fazla 16 gün sürer.Senin üzüldüğün gün 26 nisan ve sonrası ama ovulasyonun ise 20-24 nisan aralığına geliyor bence test ovulasyon sonrasında lh değeri hemen düşmediği için pozitif gösteriyordur.Bence yumurtlaman gerçekleşmiştir döllenme olacaksa da olacaktır şansın var yani yumurtlama sonran 16 gün ise taaa 20 nisandırovulasyon günün ,en kötü ihtimalle de 13 gün ise 23 nisandır.Üzme kendini kısmetse bu ay olacaktır.Adetine kalmış zaten 8 gün şu anda birlikte olsanız bile şansınız yokki tatlım emin ol lh değerin hala inmediği için test var gözüküyordur.
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Hamile olduğumu öğrenmenin mutluluğunu ben de yaşıyorum aralar. İsteyen herkesin bu sevinci tatmasını dilerim. Rahminin kalp şeklinde olduğunu yazmışsın. Ben de rahmimin kalp şeklinde olduğunu bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için doktora gittiğimde, tesadüfen öğrendim. Yüz kadında bir görülen bir durummuş bu. Doktor ultrasonda bebeği görüntülemeye çalışırken farketti. Bebeğe bir zararı olmayacağını, sadece bebeğin doğum sırasında ters dönmesini engelleyebileceğini söyledi. Ona da zamanı gelince bakıp, karar veririz dedi. Yani bu durumda sezeryanla doğum yapma ihtimali yüksek görünüyor. Doktorun endişeli görünmemesi beni de rahatlatmıştı fakat internette Türk ve yabancı sitelerde araştırma yapınca, erken doğum ihtimalinin de olduğunu öğrendim. İnternette görülen herşeye inanmamak gerekiyor belki de diyerek bir sonraki randevuda doktorla bu durumu daha detaylı konuşmak istiyorum. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta internette kalp şeklinde rahim yapısına sahip olanların hamile kalma ihtimalinin de az olduğu yazıyordu fakat ben korunmayı bıraktığım üçüncü ay hamile kaldığım için öyle olduğunu düşünmüyorum. Sen de belki konuda bilgi sahibisindir, bilgi paylaşımında bulunuruz diye düşündüm.
cnm hoşgeldin topiğimize. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
bir şey soracaktım sana, bu kalp şeklinde dediğin rahimde perde denilen şey mi? bnm en yakın arkadaşım rahimdeki perde nedeniyle ameliyat oldu da merak ettim aynı mı diye.
Hoşbulduk canım. İyi dileklerin için teşekkürler. Rahimde perde ile kalp şeklinde rahim aynı değil. Rahmin yapısı normalde armut gibi olması gerekirken, kalp şeklinde rahimde yukarıdan hafif içe doğru girmiş oluyor. Bu girintinin derecesi de kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla. Forumlardan okuduğum kadarıyla kalp şeklinde rahime sahip olup hiç sorun yaşamadan hamileliğini geçirenler de var, bazı sıkıntılar yaşayanlar da. Doktor bana ilk söylediğinde, çok önemli bişey değilmiş gibi söyledi. Ben de çok üstünde durmadım, ta ki eve gelip internette araştırana kadar. Umarım herşey yolunda gider:44:
gecmişler olsun tahlıllerının temız cıkmasına cok sevındım canım benımkızlar günaydınnnnn :)
biliyorsunuz şu alamadığım tahlillerimi almaya gidecektim bu sabah. Veee aldım:)
idrar ve kan, ne varsa her bir şeyin tahlilini olmuştum. hormonlarımda bir problem yok çok şükür. Ultrasonla bugün rahmime ve yumurtalıklarıma da baktı. Onlarda da bir problem yok
smear testi aldı fakat çok akıntım varmış. Çıkmayabilir dedi. Çıkmazsa bir daha alacak sonra. Enfeksiyon varmış. Onun için de fitil verdi ama adet olmayı beklemem lazım çünkü gebeysem kullanmamalıymışım. Bekle dedi.
Yani enfeksiyon hariç bi sıkıntı gözükmüyor Allah'tan. Çok rahatladım.
Yalnız aklıma takılan bir şey oldu, doktora sormayı unuttum. Smear testi alırken bir şeyler sokuyor ya, o gebeysem sıkıntı yaratır mı acaba? Düşük fln? bileniniz var mı?