Beta hcg yavaş artması

Şöyle söyliyim abla adetimin 3 gün öncesi lekelenme geldi 1. Gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün azaldı ve bitti ben test yaptım böyle silik çıktı sürekli yaptım 8 tane yaptım o günden bugüne kadar ve çizgi artık hemen çıkıyor kanı 3 gün önce verdim bugün herşey belli olucak sabah yaptım 2 tane aynı gözle görülüyor şekilde çıkıyor 3 4 dakikada
İnşallah vardır

%56 yükseldi 992.8 oldu dün bugün gittim takip edeceğiz dedi yarın özele gitcem alttan muayene ile belki görür nereye yerleştiğini
Benim doktorum da bugün Altan muayene etti ufak bir kese gördü tam emin olamadı yarın tekrar kan ver dedi yükselirse bir hafta daha bekleriz dedi düşerse pazartesi gel ne yapabiliriz konuşuruz dedi umarım değerlerim hızlıca yükselir

Benim doktorum da bugün Altan muayene etti ufak bir kese gördü tam emin olamadı yarın tekrar kan ver dedi yükselirse bir hafta daha bekleriz dedi düşerse pazartesi gel ne yapabiliriz konuşuruz dedi umarım değerlerim hızlıca yükselir
İnşallah yarın ben de küçükte olsa o keseyi görmek için gideceğim nerde olduğunu görmek için çünkü doktor dış gebelikten şüphelendi devlette ki

İnşallah yarın ben de küçükte olsa o keseyi görmek için gideceğim nerde olduğunu görmek için çünkü doktor dış gebelikten şüphelendi devlette ki
Benim doktorum da gelişmeyen gebelik olabilir dedi ama hemen kötüyü düşünmeyelim dedi değere bakıcaz işte
Umarım şeninde kesen görünür bebeklerimizi sağlıklıcakla kucağımıza alalım

Amin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik
Amin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik falansa diye
Bi
Amin inşallah benimki de sınırda arttı yoksa çok korkuyorum dış gebelik falansa diye
Biliyorum çok zor bir süreç Allah hayırlısını nasip eylesin Allah gönlümüzde ki geçen dualarımızı kabul etsin

Back
X