- 5 Nisan 2025
- 92
- 4
- 1
- 21
Ben baktım çıktı sonucum 1.4 haftaya bdiaa bakalım dedi yükselmezse doktora gidecemŞu an 678
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktım çıktı sonucum 1.4 haftaya bdiaa bakalım dedi yükselmezse doktora gidecemŞu an 678
Benimde akşam kanamam oldu maalesef dış gebelik beta hcg düşüşe geçti yarın iğne olucamBen baktım çıktı sonucum 1.4 haftaya bdiaa bakalım dedi yükselmezse doktora gidecem
Aaa beta kaça düşmüşBenimde akşam kanamam oldu maalesef dış gebelik beta hcg düşüşe geçti yarın iğne olucam
Benimde akşam kanamam oldu maalesef dış gebelik beta hcg düşüşe geçti yarın iğne olucamBen baktım çıktı sonucum 1.4 haftaya bdiaa bakalım dedi yükselmezse doktora gidecem
600 e düştü ikinci gebeliğimdi saglik olsun bir daha olur inşallahAaa beta kaça düşmüş
Ağrılı mı benimde o tehlikem var ya o yüzden merak ediyorum geçmiş olsunBenimde akşam kanamam oldu maalesef dış gebelik beta hcg düşüşe geçti yarın iğne olucam
600 e düştü ikinci gebeliğimdi saglik olsun bir daha olur inşallah![]()
Adet sancısı gibi sancım var bacaklarım ve belim ağrıyor miğdem bulanıyor korkulacak bir şey yok yaniAğrılı mı benimde o tehlikem var ya o yüzden merak ediyorum geçmiş olsun
Anladım çok geçmiş olsun yarın inşallah benimki de belli olur ben de stresliyimAdet sancısı gibi sancım var bacaklarım ve belim ağrıyor miğdem bulanıyor korkulacak bir şey yok yani
Yarın sonucun çıkarsa yaz buraya merak ediyorum seni de herşey gönlünce olsun umarım isteğin gibi sonuçlanırAnladım çok geçmiş olsun yarın inşallah benimki de belli olur ben de stresliyim
İnşallah yazarım muhakkakYarın sonucun çıkarsa yaz buraya merak ediyorum seni de herşey gönlünce olsun umarım isteğin gibi sonuçlanır
Ne yaptın gittin mi doktara ben de gittim kese gördü doktor ama içindeki emriyo gelişmez dedi değerlerin düşüşe geçti dedi kürtaj olmamı istedi (bu gittiğim başka bir doktordu nöbetçi)İnşallah yazarım muhakkak
Kese göründü betaya baktı 2135 olmuş pazartesi tekrar gel dedi dış gebelik değilmiş şu anda normal dediNe yaptın gittin mi doktara ben de gittim kese gördü doktor ama içindeki emriyo gelişmez dedi değerlerin düşüşe geçti dedi kürtaj olmamı istedi (bu gittiğim başka bir doktordu nöbetçi)
bende pazartesi kendi doktoruma gideceğim
Aa çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımKese göründü betaya baktı 2135 olmuş pazartesi tekrar gel dedi dış gebelik değilmiş şu anda normal dedi
Gelişmeyen gebelik ihtimali var dedi sadeceAa çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
Bana da aynısı dedi ama benim beta düşük seninki iyi durumda canını çok sıkmaGelişmeyen gebelik ihtimali var dedi sadece
İnşallah hayırlısı olsunBana da aynısı dedi ama benim beta düşük seninki iyi durumda canını çok sıkma