Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

canımm dikkat et kendine test yaptınmı bir yapsamıydın ki....stres baskı ... allahım yaaa..... olmadı görün bir doktora...
cok sagol cevabın ıcın bılmıyorum bı kacgundaha beklıyım gecmezse doktora gıdım batın ıkıgun surmesı dusunduruyo benı normalde 4 gun surer ama gebelık olsa batda olmazdım blemedım kafam karıstı

kızlar bende coktuafım bat ıkıgunoldu kesıldı ama hala kasıklarımbelım agrıyo araara basım cok kotu dondu az once esıme bı numara vercektım 15 dakka numararı okuyamadım tuafım ya:14:

Ay insallah hamilesindir.. ocak ayinda bende de oyle oldu lekenme oldu sadece ama hamile degildim insallah sen oylesindir. insallah yerlesiyodur bebegin de ondan olmustur iki gun suren kanama.

kuzum inşallahhh hamilelik belirtileridir.... hadi bakalımmm..

Amin canım ya inşallah. Dr yumurta takibi de yaptı aslında çatladığını da gördük ama ne bilim iste bekleme süreci böyle oluyor..
Sen nasılsın toparladın mı biraz?

cok sagol cevabın ıcın bılmıyorum bı kacgundaha beklıyım gecmezse doktora gıdım batın ıkıgun surmesı dusunduruyo benı normalde 4 gun surer ama gebelık olsa batda olmazdım blemedım kafam karıstı

Canım bir dr bana bir damla bile gelse biz onu adetten sayarız demişti. Bahar mevsiminde de bu tür değişiklikler olabiliyor. Kötüye yorma herşeyi.

Ay insallah hamilesindir.. ocak ayinda bende de oyle oldu lekenme oldu sadece ama hamile degildim insallah sen oylesindir. insallah yerlesiyodur bebegin de ondan olmustur iki gun suren kanama.
cok sagol ınsallah rabbım ısteyen herkeze nasıpetsın ınsallah hepımız hamıle oluruz ınsallah sonra bırbılerımıze gebelıkte neler yasadıgımızı anlatırız amınnnnn

ama bu gün kasıklarım acayip ağrıyor ve aynı zamanda çok gaz var.bilemedim..

canım bu gn dktora gttim kan testi yaptırdm veeee hamleyim değerim 9.35 çıktı ama daha adetime 1 hafta var dktorum degerin çok gzel dedi inşallah allah sağlıklı kucama almayı nasp eder

canım bu gn dktora gttim kan testi yaptırdm veeee hamleyim değerim 9.35 çıktı ama daha adetime 1 hafta var dktorum degerin çok gzel dedi inşallah allah sağlıklı kucama almayı nasp eder
senın adına cok sevındım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tebrık ederım

tebrik ederim cnm allah kucağına almayı nasip etsin...benimde adete 10gün kaldı umarım gelmez belirtilerin nelerdi bu arada?

canım ben bu ay aşlama yaptırdm belirtilerim baş dnmesi gögüsler şişti ve acyo karnımın altında batmalar ve acıma senin batta yanaşmş inşallah hamlesindr

canım ben bu ay aşlama yaptırdm belirtilerim baş dnmesi gögüsler şişti ve acyo karnımın altında batmalar ve acıma senin batta yanaşmş inşallah hamlesindr

Anladım cnm hayırlısı olsun benimde yakın bi arkadaşım aşılama yaptırdı bu ay önümüzdeki salı belli olucak bizde ondan mutlu haberler bekliyoruz..ay inşallah cnm yaa umarım tutturmuşuzdur çalışmalara hala devam ediyoruz son güne kadar devam:)Bende sadece yumurtlama günümün ertesi günü kasıklarım ve belimde çok ağrı oldu uyutmadı gece o kadar onun haricinde başka bi belirti yok şu anda...

Anladım cnm hayırlısı olsun benimde yakın bi arkadaşım aşılama yaptırdı bu ay önümüzdeki salı belli olucak bizde ondan mutlu haberler bekliyoruz..ay inşallah cnm yaa umarım tutturmuşuzdur çalışmalara hala devam ediyoruz son güne kadar devam:)Bende sadece yumurtlama günümün ertesi günü kasıklarım ve belimde çok ağrı oldu uyutmadı gece o kadar onun haricinde başka bi belirti yok şu anda...

inşallh hmledir benim ilk aşlamamdı bu ay sen ne zaman yumrtladn canım biliyomusun takp ettin mi

canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inş. darısı bize diyelim hayırlısıyla

inşallh hmledir benim ilk aşlamamdı bu ay sen ne zaman yumrtladn canım biliyomusun takp ettin mi

arkadaşımnda ilk aşılaması ama çok kilolu tutsa bile nasıl olucak bilmiyorum..valla cnm ben internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 5 nisanı gösterdi 14. günümdü yani gün aşırı devam ediyoruz adetim bitti 10.gün başladık denemelere..

bu ay çocuk sahibi olmak için yumurtlama döneminde çalıştık bayağı :) 10-12 nisan bat tarihim. eğer hamile kalabildiysem adet başlar mı 10-12 nisanda ??? cevabı çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen bilen varsa yazsın çok makbule geçer...

arkadaşımnda ilk aşılaması ama çok kilolu tutsa bile nasıl olucak bilmiyorum..valla cnm ben internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 5 nisanı gösterdi 14. günümdü yani gün aşırı devam ediyoruz adetim bitti 10.gün başladık denemelere..

kaç kiloki arkadaşın nye hamle kalmadan önce zayflamadı doğum srecinde ve dğumda çok sıkıntılı olyomş klolu olanlarda bana dktrum hamle kalmadan önce sakn klo alma dedi yumurtalıklarnda kist oluşur ve gebe zor kalırsın dedi iyi hamle kalmş daha canım 3 gün olmş yumurtlayalı benim 14 gn belli oldu yumurtlamadan snra o zaman belli oldusen adetinin geçmesini bklycen malesf

bu ay çocuk sahibi olmak için yumurtlama döneminde çalıştık bayağı :) 10-12 nisan bat tarihim. eğer hamile kalabildiysem adet başlar mı 10-12 nisanda ??? cevabı çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen bilen varsa yazsın çok makbule geçer...

canım hamile kalırsan adet olamzsın zaten

ya kızlar bende hiç bi belirti yok neden acaba sizleri okuyorum sürekli kendime bakıyorum ne kasık ne bel ağrısı göğüslerde hassasiyet mide bulantısı yorgunluk vs. :) hiç bi belirti olmadı şu ana kadar adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum ya günler geçmiyo sadece bende 5 nisan yumurtlama günümdü onun ertesi günü kasık ağrısı bel ağrısı oldu gece uyuyamadım hiç bi tek o oldu o da belirtimi bilmiyorum:)

Back