Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

merhabalar bende 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay tedaviye başladık nisan 10 da regl tarıhım..inşallah hayırlısı ile hamile kalmışımdır....göğüz uçlarımda hafıfı agrı var vede gece yatakda saga dönerken karnımda sancılar oluyor....daha önce hiç bebeğim olmadı garip ve değişik bir heycanım var...umarım hayırlısı neyse onu nasıp etsın rabbım

kızlar herkese merhaba,

yeni haberleri umutla bekliyoruz .. bana uğurlu geldi umarım sizlere de uğurlu gelir.. bizde yarın tanışmaya gidiyoruz minikle:)

Son düzenleme:
merhabalar bende 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay tedaviye başladık nisan 10 da regl tarıhım..inşallah hayırlısı ile hamile kalmışımdır....göğüz uçlarımda hafıfı agrı var vede gece yatakda saga dönerken karnımda sancılar oluyor....daha önce hiç bebeğim olmadı garip ve değişik bir heycanım var...umarım hayırlısı neyse onu nasıp etsın rabbım[/

hayırlısı olsun canım insallah guzel haberlerını alırız az kalmıs test yapsan belkı cıkar bıle:)

canım sen bıdaha bı gebelık testımı yapsankı senın minik nazlanıo olmasın normalden farklı olan adetlerde gebelık olabılıo
bılmıyorum asıldan ıkı ucgundur bıseser kokuyo sankı bana ıkı gun oldum bu gun ucuncu gun peceteyle sıldıgım zaman kahve rengı leke gelıyo sadece bılemedım bende kasıklarımdadasıslık hıs edıyorum bılmedımkı

hayırlısı olsun canım insallah guzel haberlerını alırız az kalmıs test yapsan belkı cıkar bıle:)

bende çok istiyorum da korkuyorum ne bileyimmmm :( geçen ayda reglim gecikti umutluydum ama hamıle degılmışım.. çok üzüldüm yıne korkuyorum... bu sebeple uye oldum sızın yazılarınız okuyordum sohbetınıze katılmak ıstedım manen de olsa destek için 1 gun bır yıl gıbı geçmek bılmıyor zaman

bende çok istiyorum da korkuyorum ne bileyimmmm :( geçen ayda reglim gecikti umutluydum ama hamıle degılmışım.. çok üzüldüm yıne korkuyorum... bu sebeple uye oldum sızın yazılarınız okuyordum sohbetınıze katılmak ıstedım manen de olsa destek için 1 gun bır yıl gıbı geçmek bılmıyor zaman

evet canım aynı duyguları paylasanlarla konusmak iyi geloyor ınsana hosgeldn aramıza:) benmde 18 nısan beklıoyorum bakalım

çileğim çok üzüldüm senin adına ama hemen ümitsizliğe kapılma doktora gittin mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama gitmediysen bence hemen git ya da kan testini tekrarla.. rabbim hepimiz için hayırlısını versin.. Üzülme nolur..

durumunu bildir bize de merakta bırakma..

buarada sabah ılk ıdrarda tercıh edılmıo canım sabah saat 10 la aksm 8 arasında sabah erken saatte yakalayamaybılrsın yukselısı zaten 12 saat gıbı kısa surebılıo bazı kısılerde daha uzun surebılıo ama degısken bu yukselıs ben oglen 12-1 arası yaptım sıvı alımınada dıkkat ederek hemde 2 gunde bır yaptm vede cok net yakaladım yukselıs gununu ılk cızgden bıle koyu cıktı 2 gun sonra eskıye sılık halıne gerı dondu

Aaaay gerçekten mi.. Ben hep sabah 9, 9 buçuk gibi yaptım kalkar kalkmaz :9: Neyse şu son 2 testi öğlen yapmaya çalışırım artık...

kızlar bıde bı haftadır sureklı ruya goruyorum gecen gun gelınlık gıymısım esımleyenıden evlenıyoz dunkı ruyamda teyzemlerdeyız teyzemle aramda 4 yas felan var 3 yasında bı kızı var bızde onlarda kalıyoz esıme kucagımıza alıyoz sevıyoz sonra annesıne verıyom bursuru yemek yapıyom vs bı garıptı

kızlar bıde bı haftadır sureklı ruya goruyorum gecen gun gelınlık gıymısım esımleyenıden evlenıyoz dunkı ruyamda teyzemlerdeyız teyzemle aramda 4 yas felan var 3 yasında bı kızı var bızde onlarda kalıyoz esıme kucagımıza alıyoz sevıyoz sonra annesıne verıyom bursuru yemek yapıyom vs bı garıptı

bende çok rüyalar görüyorum yemekli rüyalar... bırde bu gece rüyamda hamıleymişim diyorum.. psikolojik olduğunu düşünüyorum.. hayırlısı bakalım umarım rabbım herkezın gönlüne göre verir

bende çok rüyalar görüyorum yemekli rüyalar... bırde bu gece rüyamda hamıleymişim diyorum.. psikolojik olduğunu düşünüyorum.. hayırlısı bakalım umarım rabbım herkezın gönlüne göre verir
amin inşallah rabbım ısteyen herkeze evlat nasıp etsın ınsallah amın

arkadaşlar benimde sat 26 mart,, bir kızım var 2. düşünüyoruz dün gece yumurtlama belirtileri olduğunu düşünerek korunmasız ilişki oldu eğer hamile olursam bu ay sonu belli olacak, 4 sene aradan sonra korunmadan olması bir tuhafıma gitti sanki korkuyorum ama neden bilmem :53:

arkadaşlar benimde sat 26 mart,, bir kızım var 2. düşünüyoruz dün gece yumurtlama belirtileri olduğunu düşünerek korunmasız ilişki oldu eğer hamile olursam bu ay sonu belli olacak, 4 sene aradan sonra korunmadan olması bir tuhafıma gitti sanki korkuyorum ama neden bilmem :53:

ay sonu guzel haberler alırız ınsallah hosgeldın aramıza:)

Evet bende de gelen giden yok ama bol miktarda ağrı var 2 gün daha sabretmeye kararlıyım bugün son adetimin üzerinden 35 gün geçmiş oldu ama göğüs ağrım falan yok hassasiyet de yok dokununca.Her adet oluşuma yakındaki gibi mide bulantısı ve kasık ağrısı çekiyorum olacaksa bir an olsa keşke illa süründerecek :)

Kızlar merhaba, benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.

çileğim çok üzüldüm senin adına ama hemen ümitsizliğe kapılma doktora gittin mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama gitmediysen bence hemen git ya da kan testini tekrarla.. rabbim hepimiz için hayırlısını versin.. Üzülme nolur..

durumunu bildir bize de merakta bırakma..

kan testi pazar günü acilde yaptılar canım 41 e düşmüş.... üzülmeyim diyorum ama acayip bişi.. ne deyimm..teşekkür ederimm sizi üzmek istemezdim..

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın arkadaşlar.nasılsınız bende daha regl belirtisi yok 3 gün oldu.Hayırlısı Allahtan.

inşallahhhhh hamilesindir... allahım yardımcın olsunn.. :)

tatlım sımdı ne desek bos uzuluceksın bılıyorum ama acilde neye gore dedıler betan dususmu gostredı bılmıourm ama benmde ılk hamılelgmde betam 2 gun sonra yukselıs gostermedı dr dususe gecıcek kanamn baslıcak adetle dusucek dedı yıkıldım sureklı kanama bekledım o arada benmd epembemsı bı akıntm oldu ama durdu sonra tekrar beta bakıldı yukselmeye basladı yenıden sevındm falan sonuca gelırse 1 ay sıkıntılı bı surceten sonra kese buyumedı ve kurtaj oldum sonra keske o zmaan dussesydı dedm kurtaj ve sonrasında 3 ay korunma dedıkelrınde yıkıldım kımyasal olsa ertesı ay yıne denerdm umudum olurdu dedım yınede dahada kotusu olmadıgna sukrettım bence bıde o yonunden bak saglıksız bır gebelık en basında bıtmesı en guzeli uzulceksın bılıorum ama cokta uzme kendını tatlım onumuzdekı ayı bekle umutla...

fakülteye gidip test yaptırıcam değerlerim düşsünn onu bekleyeceğiz.. ve kanamamın bitmesini... teşekkür ederimm..çok teşekkür ederim ama üzülmeyin oldumu benim için hayırlısı belkide buydu.. sizi seviyorum kızçeler...

çileksurat canımmm çok geçmiş olsun ama emin ol hiçbir yaşadığımız sebebsiz değil şu dünyada Rabbine sığın neden demeden hayırlısı de Rabbim bunların mükafatını mutlaka verecektir sana hakkında hayırlısını nasip etsin bilemeyiz belkide böylesi hayırlı geç olsun ama güç olmasın inancını kaybetme

saoll canım.. kaybetmek istemiyorum annemin komşusu emekli ebe.. 4 defa yaşamış kimyasal gebelik... en sonunda sebep kandaki bir değerin yüksek olmasıymış birde eşinin spermleri zayıfmışş.. bende her testi yaptırıcam bakalımm.... şimdi 1 oğlu 1 kızı var..

çileksurat bu arada bence yarın doktora gitmeyi ihmal etme ve kanda pıhtılaşma testi yaptır çünkü 2 ve 2den fazla kimyasal gebelik yaşayanlarda pıhtılaşma sorununu araştırıyorlar. Herşeyden önce araştırmak lazım üzülmek bir yere kadar ben de bu ay yeniden kimyasal geçirirsem ilk işim bu olacak

Canım üzüldüm çok geçmiş olsun İnşallah bir daha tekrarlamaz aynı ihtimal beni de çok korkutuyor çünkü geçen ay ben de kimyasal gebelik geçirdim bidaha olacakmış gibi geliyor bana da Allah yardım etsin üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama bol dua et her şeyin hayırlısı

teşekkür ederim canımmm.... umarım son olur..bende canım öyle düşünüyorumm.. çünkü çok üşüyen biriim....belkide kanda bir sıkıntı olabilir... iyikivarsınız teşekkür ederimm..
allahtan hayırlısı demekten başka çarem yok...sıra değerlere kan testine vs bakıp ne yapılacaksa onu yapıcam.. dua edermisiniz benim için....

ben evde dinleniyorummm..i kendiniize iyi bakın ve hamiş haberlerinizi bekliyorum bebek bekleyenlerin batı geçenlerin..sizleri seviyorummmm

Kızlar merhaba, benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.

kuzum inşallahhh hamilelik belirtileridir.... hadi bakalımmm..

kızlar bende coktuafım bat ıkıgunoldu kesıldı ama hala kasıklarımbelım agrıyo araara basım cok kotu dondu az once esıme bı numara vercektım 15 dakka numararı okuyamadım tuafım ya:14:

kızlar bende coktuafım bat ıkıgunoldu kesıldı ama hala kasıklarımbelım agrıyo araara basım cok kotu dondu az once esıme bı numara vercektım 15 dakka numararı okuyamadım tuafım ya:14:

canımm dikkat et kendine test yaptınmı bir yapsamıydın ki....stres baskı ... allahım yaaa..... olmadı görün bir doktora...

Back