bende heyecan yaptım şimdi hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım heyecan yapma sakin olman lazım.artık ilk önce bebişi düşünmen lazım..
ayyy sen beni iyice hamle havasına soktun arkadaşım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende heyecan yaptım şimdi hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım heyecan yapma sakin olman lazım.artık ilk önce bebişi düşünmen lazım..
ama bu gün kasıklarım acayip ağrıyor ve aynı zamanda çok gaz var.bilemedim..
hadi hayırlısı canım test yaptıracak mısın bugün bence hemen git varsa çoktan çıkar ben bile heyecanlandım..
ayrıca bi yerde okumuştum gaz erken hamilelik belirtisi diye:=)
ben hastanelik oldum çarpıntı yüzünden arkadaşım belirtiler var ama cesaret edip 2. testi yapamıyorum.hassaslardan yaptım 2.cizgi silikte olsa vardı.ama beklemek daha iyi 1 hafta geçsin diyorum arkadaşım geldiyse bebiş belli edecek adet olacakmışım gibi davranıyorum ki hüsran olmayayım.
sende haklısın aslında böyle yapman daha güzel hemen umutlandığında çok üzülüyosun geçen ay ben öyleydim ne kadar ağladım ama bu ay adet olucam diyorum görücez kırmızı kartı diyorum en azından stres yapmıyorum:=) bulantı baş dönmesi varmı :)
iştahım çok açık baş dönmem var zaten hastaneye gittiğimde tansiyon tavandı dr hamile olabilirsin dedi ama batım geçmediği için test yaptırmadım.
selamm kızçeler..
ben yine kimyasal gebelik yaşıyorumm..az önce acilden geldim..biliyordum...(
iştahım çok açık baş dönmem var zaten hastaneye gittiğimde tansiyon tavandı dr hamile olabilirsin dedi ama batım geçmediği için test yaptırmadım.
Kızlar bana bi yardımcı olurmusunuz ?? =( Benim sat 23 mart bat'ım 20 nisan 3 nisandan beri ovulasyon testi yapıyorum 6 gün oldu ama hala koyu çizgi çıkmadı. Hep silikti bugün yaptığımda dahada silikleşmişti. Sizce neden böyle oldu? Yumurtlama olmaması gibi bi ihtimal varmı? Teste devam etmeliyim sizce? Birde ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama hamile kalamadım =( acaba onunla alakası var mıdır?
Çok soru sordum kusura bakmayın =( Yardımcı olursanız çok sevinicem...
Kızlar bana bi yardımcı olurmusunuz ?? =( Benim sat 23 mart bat'ım 20 nisan 3 nisandan beri ovulasyon testi yapıyorum 6 gün oldu ama hala koyu çizgi çıkmadı. Hep silikti bugün yaptığımda dahada silikleşmişti. Sizce neden böyle oldu? Yumurtlama olmaması gibi bi ihtimal varmı? Teste devam etmeliyim sizce? Birde ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama hamile kalamadım =( acaba onunla alakası var mıdır?
Çok soru sordum kusura bakmayın =( Yardımcı olursanız çok sevinicem...
Canım çatlatma iğnesi olduğuna göre demekki sende çatlama problemi var. Bence sen doktora gitmeye devam et. Çünkü testler yumurtlamayı yani çatlamayı gösteriyorlar.
acaba cokmu sıvı tuketıosun ıdrardakı lh konstrasynu dusuo öleyse silik cıkıo testten 2-3 saat oncesnde falan cok sıvı tuketmedn bı ıkı gun daha dene bence eger hıc gormzsen cızgıyı bu ay sılık zamanda ovulasyn olmus olablr testlerde bozuk olabılr cokta guvenme calısmalara devam et derım catlatma ıgnesınden olacagnı snamıorm o zaman verlen lh bı aya kadar coktan dgeısır normal donguye doner canım
Evet normalde çok su içerim ben alakası olduğunu bilmiyordum sağol söylediğini için. Gerçi sabah ilk idrarla yapıyorum ama... Silik günleri ne olur ne olmaz diye atlamamıştım zaten hiç.. İyiki atlamamışım...
kızlar benımbat cokerken bıttı 2 gun surdu bu ay bendemı ovulosyon testını denesem acep