Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

130 kilo falan cnm polikistik overde var onda o yüzden bu kadar kilo aldı yemesiyle ilgisi yok ilaç kullanıyor tansiyon falan da çıktı 1 sene diyetisyenlere gitti ama olmadı zayıflayamadı 10 yıllıkta evliler vakit kaybetmek istemedi aşılama oldu tutmassa tüp bebek yapıcaklar beni de çok düşündürüyor kilosu doğum nasıl olucak olursa diye...Evet cnm aman geç öğreneyimde güç olmasın yeterki razıyım beklemeye olsun yeterki bu ay...

allah yardmcsı olsun canım inşallah hamlelk süreci ve dğumu koly geçer senin belirtiler için daha çok erken adetine 2 3 kal falan belli olur belkide hç olmz kolay br hamlelik geçirirsn mden blanmaz başın dnmz yani bence kendini dnleme sadece adetini bkle ve kafaya takma ben sana ne kadar kafaya takma dsemde takılıyo blyorum banada öyle sylüyorlardı dşünme kafaya takma dyolardı ama insn ister istemez dşünüyo ben bu ay çok rahattım içimde hp tutumayacak dye his vardı hiç hamlymşm gbi gelmdi halada öyle bu ay umdum yokken verdi allahım inşallah sanada verir

Çarşambaya ayın 10una kadar sabredeyim diyorum canım iş güç derken unutmaya çalışıyorum.Çarşambaya hala olmamışsam belki yaparım test

İdrar testim pozitif çıkarsa da bu sefer perşembeyi bekleyip sağlık ocağında kan vercem çünkü geçen ay tecrübesizlikle ve cuma gününe denk geldiği için özelde yaptırdım 25 TL verdim. Cumartesi ve pazar tekrarlandı 75 TL kan testi 2 tane de evde yapılan test oldu mu bana 80 TL :) sonuç ne emin olunmayan gebelik :) Pazartesi de devlet hastanesinde bir daha test yapıldı ve kimyasal dendi salı bir daha test ve değer iyice düştü adet başladı bu sefer temkinliyim en azından :)

Son düzenleyen: Moderatör:
allah yardmcsı olsun canım inşallah hamlelk süreci ve dğumu koly geçer senin belirtiler için daha çok erken adetine 2 3 kal falan belli olur belkide hç olmz kolay br hamlelik geçirirsn mden blanmaz başın dnmz yani bence kendini dnleme sadece adetini bkle ve kafaya takma ben sana ne kadar kafaya takma dsemde takılıyo blyorum banada öyle sylüyorlardı dşünme kafaya takma dyolardı ama insn ister istemez dşünüyo ben bu ay çok rahattım içimde hp tutumayacak dye his vardı hiç hamlymşm gbi gelmdi halada öyle bu ay umdum yokken verdi allahım inşallah sanada verir

Amin canım inşallah..umarım öyle olur mide bulantısı bana göre değil çünkü ben kusunca afedersiniz bayılıyorum resmen:(zor oluyo yani..Kafama takmıyorum stres yapmıyorum içim rahat sadece merak ediyorum ilk denememiz olduğu için heyecan var sadece belki 2. 3. denememiz olsa kafama takar üzülürdüm ama şimdilik rahatım allahım hayırlısıysa versin...:16:

dılerımkı ısteyen bekleyen herkez sevnçlı haberı alırlar bebıslerınız sızınledır sabretmek gercekten zor

selam kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı :) 10 unda doktora gidicem inşallah herşey iyi olur :)

Kızlar pko hastaları genelde kilolu insanlar mı oluyor? Genelde tüylenme sorunu da oluyormuş galiba öyle mi? Bilginiz var mı? Geç adet olduğum için şüphe ettim kendimden ama ne tüy sorunum var ne kilo 1.65 boyunda 50 kiloyum.34 günde bir olduğum için şüphelendim biraz.Ama ben her ay adet oluyorum sadece sizin gibi 28 günde bir değil 33-34 günde bir. Şu anda 2 gün gecikmiş durumdayım ama olacak gibi hissediyorum

canım ben pko dim lisede adet oldum geç yani ve 5 ay olmazdım olurdum bi 4 ay daha doğum kontrol hapı kullandım senelerce doktor çocuğun olmaz dedi ben bigün unutup kazayla oğluma hamile kaldım ve doğum çözümmüş doğumdan sonra kurtuldum son zamanlarda adetlerim yine 35 e kadar uzadığı oluyodu hatta ekimde 29 ekim oldum 2 ay olmadım tarlusalle ocak 1 de oldum ve bugün 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim kendimi bildim bileli 47 48 kiloyum en fazla yani herkeste aynı şeyler olmuyor içini rahat tut ve en önemlisi Allahın dediği olur gerisi yalannn inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız

Amin canım inşallah..umarım öyle olur mide bulantısı bana göre değil çünkü ben kusunca afedersiniz bayılıyorum resmen:(zor oluyo yani..Kafama takmıyorum stres yapmıyorum içim rahat sadece merak ediyorum ilk denememiz olduğu için heyecan var sadece belki 2. 3. denememiz olsa kafama takar üzülürdüm ama şimdilik rahatım allahım hayırlısıysa versin...:16:

aynen canım kafana takma ben ilk gebelğim evlendkten 10 ay snra kaldım hç korunmadğmz halde inşallah sen hemen kalırsn canım

günaydın kızlar bugün batı olanlar inş hayırlı haberler verirsiniz hadi bakalım...
bu arada kızlar bembeyaz kremsi akıntı geliyo dün özellikle o kadar çok geldi ki şaşırdım hakkımızda hayırlısı :=)kafama taktığımdan değil ama merak ettim... zaten bu ay olmaz bizim çok çalışmadık çünkü :=)
baf canım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş:=)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün batı olanlar inş hayırlı haberler verirsiniz hadi bakalım...
bu arada kızlar bembeyaz kremsi akıntı geliyo dün özellikle o kadar çok geldi ki şaşırdım hakkımızda hayırlısı :=)kafama taktığımdan değil ama merak ettim... zaten bu ay olmaz bizim çok çalışmadık çünkü :=)
baf canım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş:=)

günaydın cnm inş hayırlı haberi bekleyen herkes alır benmde bikaç gündür midem bulanıyo tabi çalışmalar devam edio ama hayırlısı

günaydın cnm inş hayırlı haberi bekleyen herkes alır benmde bikaç gündür midem bulanıyo tabi çalışmalar devam edio ama hayırlısı

30 nisanda senin bat mide bulantısı için erken değil mi canım acaba başka bişey olmasın. senin moralini bozmak istemem tabi inş bebektendir ama yada senin bu ara ovulasyon olması lazım dimi belkide ondandır. hayırlısı hakkımızda

30 nisanda senin bat mide bulantısı için erken değil mi canım acaba başka bişey olmasın. senin moralini bozmak istemem tabi inş bebektendir ama yada senin bu ara ovulasyon olması lazım dimi belkide ondandır. hayırlısı hakkımızda

evet kuzum bu ara ovülasyon bnde ondan düşünüyorum bugün tam 11.günüm bnde öle düşünüyorum bu kadar çabuk olmasını bnde beklemiyorum açıkcası

evet kuzum bu ara ovülasyon bnde ondan düşünüyorum bugün tam 11.günüm bnde öle düşünüyorum bu kadar çabuk olmasını bnde beklemiyorum açıkcası

ovulasyon döneminde olduğundandır mide bulantın o zaman canım...
hade bakalım iyi çalış gelsin bebiş bu ay:=)
bende ovulasyon döneminde ilişki sonrası nasıl kasık ağrısı oldu bu ay 10 gün var bata hala inceden arada sızlıyo. ama ben üşüttüm diyorum galiba...

ovulasyon döneminde olduğundandır mide bulantın o zaman canım...
hade bakalım iyi çalış gelsin bebiş bu ay:=)
bende ovulasyon döneminde ilişki sonrası nasıl kasık ağrısı oldu bu ay 10 gün var bata hala inceden arada sızlıyo. ama ben üşüttüm diyorum galiba...

:) bnmde midem bulanınca dedim noluyo :) canım ya inş gelmez kırmızılar 9 ay felan hiç gelmez :) ilişki sonrası bnde de batma oluo aman yada bn öle hissedip kendi kendime kuruyorum bilmiyorm

:) bnmde midem bulanınca dedim noluyo :) canım ya inş gelmez kırmızılar 9 ay felan hiç gelmez :) ilişki sonrası bnde de batma oluo aman yada bn öle hissedip kendi kendime kuruyorum bilmiyorm

kuruntu değil canım merak etme bendede aynı durum oluyo ilişki sonrası kasıklarım bir gün boyunca batma oluyo neden bilmiyorum baya araytırdım ama bişey çıkmadı:=)
sen çalışıyo musun canım ...

kuruntu değil canım merak etme bendede aynı durum oluyo ilişki sonrası kasıklarım bir gün boyunca batma oluyo neden bilmiyorum baya araytırdım ama bişey çıkmadı:=)
sen çalışıyo musun canım ...

listeye baktımda seninde 3. denemen canım ilk bebek mi senin yaş kaçtı?
benim ilk bebeğim olacak 3. denemem ve 26 yaşındayım:=) inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin bize amin...

Back