Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

kızlar adetime 9-10 gün var ama sadece kasıklarım arada bir sızı giriyor bu belirti olabilir mi acaba :)
başka hiçbir belirti yok ne göğüs hiç hiç geçen ay vardı ama bu ay yok :=)

ya kızlar bende hiç bi belirti yok neden acaba sizleri okuyorum sürekli kendime bakıyorum ne kasık ne bel ağrısı göğüslerde hassasiyet mide bulantısı yorgunluk vs. :) hiç bi belirti olmadı şu ana kadar adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum ya günler geçmiyo sadece bende 5 nisan yumurtlama günümdü onun ertesi günü kasık ağrısı bel ağrısı oldu gece uyuyamadım hiç bi tek o oldu o da belirtimi bilmiyorum:)

Canım ovülasyon geçeli daha 3 gün olmuş. Belirti olsa da adete bi hafta kaladan önce başlamazki. Zaten herkez belirti melirti olmuyo, belirtiler 6. haftadan itibaren başlıyo diyo o da ayrı. Benimde bu hafta kasık ağrım var mesela ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum. 5 gün sonra BAT

ya kızlar bende hiç bi belirti yok neden acaba sizleri okuyorum sürekli kendime bakıyorum ne kasık ne bel ağrısı göğüslerde hassasiyet mide bulantısı yorgunluk vs. :) hiç bi belirti olmadı şu ana kadar adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum ya günler geçmiyo sadece bende 5 nisan yumurtlama günümdü onun ertesi günü kasık ağrısı bel ağrısı oldu gece uyuyamadım hiç bi tek o oldu o da belirtimi bilmiyorum:)

canım benimde 9-10 gün var dediğin gibi hiç bir belirti yok sadece arada kasığım sızlıyo o kadar bazen sağ bazen sol başkada hiç bişey yok:=)
hayırlısı inş. birlikte hayırlı haberi veririz benim 17-18 nisan bat :)

kaç kiloki arkadaşın nye hamle kalmadan önce zayflamadı doğum srecinde ve dğumda çok sıkıntılı olyomş klolu olanlarda bana dktrum hamle kalmadan önce sakn klo alma dedi yumurtalıklarnda kist oluşur ve gebe zor kalırsın dedi iyi hamle kalmş daha canım 3 gün olmş yumurtlayalı benim 14 gn belli oldu yumurtlamadan snra o zaman belli oldusen adetinin geçmesini bklycen malesf

130 kilo falan cnm polikistik overde var onda o yüzden bu kadar kilo aldı yemesiyle ilgisi yok ilaç kullanıyor tansiyon falan da çıktı 1 sene diyetisyenlere gitti ama olmadı zayıflayamadı 10 yıllıkta evliler vakit kaybetmek istemedi aşılama oldu tutmassa tüp bebek yapıcaklar beni de çok düşündürüyor kilosu doğum nasıl olucak olursa diye...Evet cnm aman geç öğreneyimde güç olmasın yeterki razıyım beklemeye olsun yeterki bu ay...

canım benimde 9-10 gün var dediğin gibi hiç bir belirti yok sadece arada kasığım sızlıyo o kadar bazen sağ bazen sol başkada hiç bişey yok:=)
hayırlısı inş. birlikte hayırlı haberi veririz benim 17-18 nisan bat :)

İnşallah cnm yaa benimde 19 nisan:)Benimde arada ağrıyor cnm ama çok değil bacağıma belime vuruyor gibi ağrısı ama hafif:)bakıyorum batıma 12 gün var diyenlerde bir sürü belirti kendimden şüphe ettim..

kızlar folık asit kasık ağrısı falan yaparmı yan etkilerinde yazmıyoda belki ondan diyorum ben :=)
folık asıtın oyle bı etkısı yok sanırım gebelıgı dusundugun zaman uc ay onceden gebelıgın 3 ayınakadar 6 ay kullanılıyo bana doktorum oyle demıstı rahat bı gebelık ıcınmıs sanırsam

Canım ovülasyon geçeli daha 3 gün olmuş. Belirti olsa da adete bi hafta kaladan önce başlamazki. Zaten herkez belirti melirti olmuyo, belirtiler 6. haftadan itibaren başlıyo diyo o da ayrı. Benimde bu hafta kasık ağrım var mesela ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum. 5 gün sonra BAT

Anladım cnm doğru diyosun bu kadar erken belirti olması normal değil zatende okudukça niye acaba dedim:)Benim kuzenim hamile 7 haftalık daha yeni o da diyo bende hiçbir belirti olmadı sadece batına 2 gün kala regl ağrısı gibi oldu o kadar belirtileri asıl şimdi başladı kasıkları acayip ağrıyo mesela göğüsleri şişti ve acıyo bel ağrıları falan normal olanda bu çünkü..

Kızlar pko hastaları genelde kilolu insanlar mı oluyor? Genelde tüylenme sorunu da oluyormuş galiba öyle mi? Bilginiz var mı? Geç adet olduğum için şüphe ettim kendimden ama ne tüy sorunum var ne kilo 1.65 boyunda 50 kiloyum.34 günde bir olduğum için şüphelendim biraz.Ama ben her ay adet oluyorum sadece sizin gibi 28 günde bir değil 33-34 günde bir. Şu anda 2 gün gecikmiş durumdayım ama olacak gibi hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok cnm kesinlikle ağrı yapmaz.. bu arada kızlar folik asiti mutlaka kullanın demeyin hamile kalıcağım zaman belli olmaz gerekirse 1 yıl için ben doktoruma dedim hemen kalamassam ne olucak sürekli içilirmi diye içiceksin dedi hiçbir zararı yok vitamin zaten dedi ömür boyu içebilirsin dedi bebeklerin tutunmasında da yardımcı oluyormuş içinde birsürü vitamin var bende 15 gündür kullanıyorum işte adetimden beri elevit adı...

Kızlar pko hastaları genelde kilolu insanlar mı oluyor? Genelde tüylenme sorunu da oluyormuş galiba öyle mi? Bilginiz var mı? Geç adet olduğum için şüphe ettim kendimden ama ne tüy sorunum var ne kilo 1.65 boyunda 50 kiloyum.34 günde bir olduğum için şüphelendim biraz.Ama ben her ay adet oluyorum sadece sizin gibi 28 günde bir değil 33-34 günde bir. Şu anda 2 gün gecikmiş durumdayım ama olacak gibi hissediyorum

Evet cnm genelde kilolu oluyorlarmış tüylenme sorunuda var arkadaşımda ama senin adetin normal sayılır arkadaşım 3 ayda bir bazen ayda 2 kere kesik kesik 4 ay hiç gelmediği oluyordu çok karışıktı adetleri pko lu olucağına sanmıyorum yani...İnşallah gelmez rabbim en kısa zamanda nasip etsin..

kızlar bende 13 nisanı bekliyorum az kaldıı..benimde gögüslerim dolgun ama ağrı yok yaa..süt renginde akıntım var..kasıklarım sancılanıyor biraz biraz okadarrr busefer olmuştur inşallah..

Yok cnm kesinlikle ağrı yapmaz.. bu arada kızlar folik asiti mutlaka kullanın demeyin hamile kalıcağım zaman belli olmaz gerekirse 1 yıl için ben doktoruma dedim hemen kalamassam ne olucak sürekli içilirmi diye içiceksin dedi hiçbir zararı yok vitamin zaten dedi ömür boyu içebilirsin dedi bebeklerin tutunmasında da yardımcı oluyormuş içinde birsürü vitamin var bende 15 gündür kullanıyorum işte adetimden beri elevit adı...
ben hep unutuyorum ya doktor verdı bı kackere kullandım temellı unuttum yenı aklıma geldı

kızlar ben annemı uc ay emmısım bu yasıma kadar agzıma sut yumurta surmedım hıc yıyemıyom ıcemıyom acep bunu doktoruma soylesemıydım

kızlar bende 13 nisanı bekliyorum az kaldıı..benimde gögüslerim dolgun ama ağrı yok yaa..süt renginde akıntım var..kasıklarım sancılanıyor biraz biraz okadarrr busefer olmuştur inşallah..

Bende 13 Nisanı bekliyorum. Göğüsler hassas ayaklar buz gibi ve yumurtlamadan beri önce sağ da solda sonra da tam rahmimin ortasında girip çıkan batma şeklindeki kasık ağrıları var.

ben hep unutuyorum ya doktor verdı bı kackere kullandım temellı unuttum yenı aklıma geldı

Unutma cnm mutlaka iç gebelik için bebek için önemliymiş aslında doktorlar 2-3 ay öncesinde öneriyorlar...gözünün önüne koy ben gece yatmadan 1 tane alıyorum...

Evet cnm genelde kilolu oluyorlarmış tüylenme sorunuda var arkadaşımda ama senin adetin normal sayılır arkadaşım 3 ayda bir bazen ayda 2 kere kesik kesik 4 ay hiç gelmediği oluyordu çok karışıktı adetleri pko lu olucağına sanmıyorum yani...İnşallah gelmez rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
Cevabın için çok teşekkür ederim canım inan endişelenmeye başlamıştım yok benim her ay düzenli gelir 6 gün rahtsız eder ve gider kanamamda yoğundur.Ama bekleme sürem fazla olunca sormak istedim.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim bu ay da öyle olacak diye günüm de geçti ama test yapamadım korkudan

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için çok teşekkür ederim canım inan endişelenmeye başlamıştım yok benim her ay düzenli gelir 6 gün rahtsız eder ve gider kanamamda yoğundur.Ama bekleme sürem fazla olunca sormak istedim.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim bu ay da öyle olacak diye günüm de geçti ama test yapamadım korkudan

Rica ederim cnm hiç endişelenme çünkü arkadaşımın 10 yıldır çocuğu olmuyor pko dan dolayı ve adetleri çok düzensiz dediğim gibi sene de 5 kere anca adet oluyordur...Hayırlısı cnm bence yap olucakla ölüceğin önüne geçilmiyor varsa ona göre davranırsın önlem alırsın...

Back