Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

reglim bu akşam itibari ile bitti:52: şimdi ben ovulasyon testlerimi ne zaman itibari ile kullanayım?:26::26:

ben hala adet olmadım Allahım çok merak ediyorum 17 aydır her ay merak ettim halada ediyorum.acaba bu ay kaldımmı hayırlısı allahtan....

Ben de olmadım canım normalde bugün olmam lazımdı 34.günüm ama 10una kadar bekleyeyim diyorum acele etmeyeyim test almak için senin ne zamandı bat?

arkadaşlar galba bnde hamleyim bu gn idrar testi yaptım silik çıktı yarın dkrora gdicem aşlama yaptırmştım bu ay tobloya bnide eklermisimiz son adet tarhim 14 mart

bat 5 nisandı o gün kasık bel ağrım çok oldu.ha oldum ha olucam ama kesildi şu anda canım tatlı falan da istemiyor.sivilcelenmedim ve ateşim 37.1 anlamadım gitti.....hayırlısıyla inşallah hamişizdir.

arkadaşlar galba bnde hamleyim bu gn idrar testi yaptım silik çıktı yarın dkrora gdicem aşlama yaptırmştım bu ay tobloya bnide eklermisimiz son adet tarhim 14 mart

allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin...

Bende de ağrılı ama içi dolu olmayan sivilcemsi kabarıklıklar çıktı ama kasık ağrım devam ediyor 3 gündür.Ateşim de düşük benim sabah buradan görüp baktım 1 haftadır gripten ateşim yüksekti sabah ölçtüm 35.3 az önce 35.6 benim baya düşük yani sana göre

allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin...

saol canım inşallah yarın kesin snucu öğrencz idrar testine gvenmdğim için yarın kn testi yapıcam inşllah hamlyimdr allah isteyen haerkesin kucağını boş bırakmasın

Bende de ağrılı ama içi dolu olmayan sivilcemsi kabarıklıklar çıktı ama kasık ağrım devam ediyor 3 gündür.Ateşim de düşük benim sabah buradan görüp baktım 1 haftadır gripten ateşim yüksekti sabah ölçtüm 35.3 az önce 35.6 benim baya düşük yani sana göre

ben artık hiç bir belirtiye inanmıyorum kan tahlilinde görmedende inanmayacağım.bi kere hassas teslerden yaptım bi dahada yapmadım.ondada hafif ikinci çizgi vardı.heveslenmiyorum kendimi kaptırmıyorum 17 aydır hüsrana uğrayınca bu ay biraz daha soğukkanlı yaklaşıyorum.senin kaç gün geçti arkadaşım.

adetin kaç gün gecikti ve belirtilerin varmıydı arkadaşım.

adetime daha 1 hafta var canım aşılam yaptırdğm için testi erken yaptım dktorum öyle sylemşti 13 14 gn test yap demşti yarına 15 günüm oluyo belirtilerm göğüsler şiş ve acyo başım dönüyo başka belirti yok testi de sabah ilk idrarımla yapmadm öğle snu yapyım nasılsa çıkmaz dye çnkü ümdm yoktu

adetime daha 1 hafta var canım aşılam yaptırdğm için testi erken yaptım dktorum öyle sylemşti 13 14 gn test yap demşti yarına 15 günüm oluyo belirtilerm göğüsler şiş ve acyo başım dönüyo başka belirti yok testi de sabah ilk idrarımla yapmadm öğle snu yapyım nasılsa çıkmaz dye çnkü ümdm yoktu

ikimizmi geliyor acaba arkadaşım hayırlısıyla .....

Back