Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

sepide sepide ve beray1 beray1 sabah transferiniz var dilerim bebişleriniz sıkı sıkı tutunur sonunda güzel müjdeli haberler almak nasip olsun Rabbim yardımcınız olsun Şans 🍀 sizden yana olsun inşallah dualarım sizinle canlar 🫶❤️ bizi de haberdar edin durumunuzla ilgili 🥰
Teşekkür ederim canım benim. Kan tahlili verdim bekliyorum östeojen hormonu normale çıkarsa transferi yapacak sonuç 2 saat sonra çıkacakmış. Çok heycanlıyım nasıl geçti günler süreç anlamadım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Bana en az 2 ay dedi, 29 ocak kürtaj oldum, bir hafta sonra 2 günlük ara kanamam oldu, 17 mart regl oldum, o regllede transfer hazırlığına başladık rahim durumu iyidi çok şükür bir engel yok demişti hoca, en son kontrolde az sıvı görünüyordu bu gün tekrar kontrol günüm ona göre öğleden sonra transfer olurum inşallah. Sizde kürtajdan sonra embriyodan biyopsi alındımı canım? Neden düşmüş sebebini öğrenmek için
Sizin bu gün mü olucak transfer ben de 17 inde adet oldum bana önce 10 da dedi bayram dolayısıyla ertelendi 14 oldu niye bu kadar geç acaba benim ki

yok, yapılabilir normali opudan hemen sonra yapılan çünkü dondurulmuş çözdürmek kalite açısından azda olsa sıkıntılı olabilirmiş
Anladım bilseydim opudan sonra yaptırırdm şimdi riske atmaya gerek Yok kaliteleri iyi durumda inşallah genetik bi problem yoktur 🙏 teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8 ci günü pembe bi kanama oldu çok az acaba adet mi oldum deye kafayı yeyecem . Ama çok hafif bi ağrım var, normalde adet olunca çok ağrım olur🥺 hamilelikle ilgili de hiç bi belirtim yok sadece çok yorgun oluyorum, ara sıra kasik ağrım var, göğüs hassasiyeti bile geçti neredeyse. Test yaptım negatif. Çok kötüyüm ya🥺🥺keski yerleşme kanaması olsa🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻böyle olup da hamile olan var mı?kan testi için rdv ayin 9 u🥺

Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8 ci günü pembe bi kanama oldu çok az acaba adet mi oldum deye kafayı yeyecem . Ama çok hafif bi ağrım var, normalde adet olunca çok ağrım olur🥺 hamilelikle ilgili de hiç bi belirtim yok sadece çok yorgun oluyorum, ara sıra kasik ağrım var, göğüs hassasiyeti bile geçti neredeyse. Test yaptım negatif. Çok kötüyüm ya🥺🥺keski yerleşme kanaması olsa🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻böyle olup da hamile olan var mı?kan testi için rdv ayin 9 u🥺
Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyo ☺️ İçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir🙏🏼 Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım🙏🏼🥰

Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyo ☺️ İçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir🙏🏼 Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım🙏🏼🥰

İnsAllah canım benim teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ama adet olucam gibi hissediyorum 🥺🥺🥺keski olmasam ve bu defa yanılsam keskiii🤲🏻🤲🏻🤲🏻aksama kesin belli olur her halde 🥺

Merhaba canım 🥰
Umudunu kaybetme belki idrara yansımamıştır az kaldı dilerim iki gün sonra kan testin pozitif çıkar Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲👼❤️

Merhaba canım 🥰
Umudunu kaybetme belki idrara yansımamıştır az kaldı dilerim iki gün sonra kan testin pozitif çıkar Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲👼❤️
Sagol kuzum🙏🏻Amin inşallah Allahım senin ve tüm buradaki arkadaşların da yüzünü güldürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Foliküllerin için de seni tebrik ederim cnm inşallah OPU güzel geçer ve hepsi döllenir ve hamile haberini verirsin😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Teşekkür ederim canım benim. Kan tahlili verdim bekliyorum östeojen hormonu normale çıkarsa transferi yapacak sonuç 2 saat sonra çıkacakmış. Çok heycanlıyım nasıl geçti günler süreç anlamadım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Canım seninde transferin çok güzel geçsin ins.🙏 Bebisini al gel🥰 transferden sonra günler gecmicek merak etme 🙄

Sagol kuzum🙏🏻Amin inşallah Allahım senin ve tüm buradaki arkadaşların da yüzünü güldürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Foliküllerin için de seni tebrik ederim cnm inşallah OPU güzel geçer ve hepsi döllenir ve hamile haberini verirsin😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin amin canım benim inşallah Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için dilerim hepimiz hamiş olarak çıkarız Rabbim bizleri müjdelendirsin inşallah 🤲🥹🫶

Back
X