- Konu Sahibi mayala katar
- #9.501
Hayda Allahım ya@hayal93 engellenmiş ya kuzum onun mesajlarındandır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayda Allahım ya@hayal93 engellenmiş ya kuzum onun mesajlarındandır belki
Teşekkür ederim canım benim. Kan tahlili verdim bekliyorum östeojen hormonu normale çıkarsa transferi yapacak sonuç 2 saat sonra çıkacakmış. Çok heycanlıyım nasıl geçti günler süreç anlamadım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Amin amin cümlemize inşallah canım benimmTeşekkür ederim,Kan testi sonuçlarımız bir gün araylaymış canım inşallah peş peşe güzel haberler almak nasip etsin Allah
❣
Sizin bu gün mü olucak transfer ben de 17 inde adet oldum bana önce 10 da dedi bayram dolayısıyla ertelendi 14 oldu niye bu kadar geç acaba benim kiBana en az 2 ay dedi, 29 ocak kürtaj oldum, bir hafta sonra 2 günlük ara kanamam oldu, 17 mart regl oldum, o regllede transfer hazırlığına başladık rahim durumu iyidi çok şükür bir engel yok demişti hoca, en son kontrolde az sıvı görünüyordu bu gün tekrar kontrol günüm ona göre öğleden sonra transfer olurum inşallah. Sizde kürtajdan sonra embriyodan biyopsi alındımı canım? Neden düşmüş sebebini öğrenmek için
Anladım bilseydim opudan sonra yaptırırdm şimdi riske atmaya gerek Yok kaliteleri iyi durumda inşallah genetik bi problem yokturyok, yapılabilir normali opudan hemen sonra yapılan çünkü dondurulmuş çözdürmek kalite açısından azda olsa sıkıntılı olabilirmiş
Oyy maşallah canım hadi bebişini al gelKızlar hepinize teşekkür ederim, çok şükür bir sıkıntı görülmedi rahimde sıvıda gitmiş, 12-13:00 arası transfer yapılacak inşallah
Aa sebebi bu olabilir bak canım o zmanYa @hayal93 ben bir topikte gördüm biraz dini siyasi konular tartışılmış orda bir yorum yapmış acaba o yüzden mi ceza aldı![]()
E2 estrodiol kuzum p4 progesteron belki çıkmamıştır sonucun daha ikisine birden bakıyorlar geneldeArkadaşlar yarın transferim var inşallah doktor bugun progestanima bakacakti tahlil de e 2 ye bakmış görünüyor e 2 den mi anlaşılıyor acaba
Evet benim normalde 5 nisan olmam lazımdı yurtdışında olduğum için bu güne kaldıSizin bu gün mü olucak transfer ben de 17 inde adet oldum bana önce 10 da dedi bayram dolayısıyla ertelendi 14 oldu niye bu kadar geç acaba benim ki
Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyoMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 8 ci günü pembe bi kanama oldu çok az acaba adet mi oldum deye kafayı yeyecem . Ama çok hafif bi ağrım var, normalde adet olunca çok ağrım olurhamilelikle ilgili de hiç bi belirtim yok sadece çok yorgun oluyorum, ara sıra kasik ağrım var, göğüs hassasiyeti bile geçti neredeyse. Test yaptım negatif. Çok kötüyüm ya
keski yerleşme kanaması olsa
böyle olup da hamile olan var mı?kan testi için rdv ayin 9 u
![]()
Çok amin inşallah canım Allah dualarımızı kabul etsin, senden de güzel haberler geleceğine inanıyorum aşkım![]()
Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyoİçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir
Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım
![]()
İnsAllah canım benim teşekkür ederimCanım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyoİçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir
Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım
![]()
Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8 ci günü pembe bi kanama oldu çok az acaba adet mi oldum deye kafayı yeyecem . Ama çok hafif bi ağrım var, normalde adet olunca çok ağrım olurhamilelikle ilgili de hiç bi belirtim yok sadece çok yorgun oluyorum, ara sıra kasik ağrım var, göğüs hassasiyeti bile geçti neredeyse. Test yaptım negatif. Çok kötüyüm ya
keski yerleşme kanaması olsa
böyle olup da hamile olan var mı?kan testi için rdv ayin 9 u
![]()
İnşallah canım yaa ilaçlarını bırakma ama lütfen Allahtan ümit kesilmezİnsAllah canım benim teşekkür ederimama adet olucam gibi hissediyorum
keski olmasam ve bu defa yanılsam keskiii
aksama kesin belli olur her halde
![]()
Sagol kuzumMerhaba canım
Umudunu kaybetme belki idrara yansımamıştır az kaldı dilerim iki gün sonra kan testin pozitif çıkar Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin![]()
Canım seninde transferin çok güzel geçsin ins.Teşekkür ederim canım benim. Kan tahlili verdim bekliyorum östeojen hormonu normale çıkarsa transferi yapacak sonuç 2 saat sonra çıkacakmış. Çok heycanlıyım nasıl geçti günler süreç anlamadım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etseİnşallah canım yaa ilaçlarını bırakma ama lütfen Allahtan ümit kesilmez![]()
Sagol kuzumAmin inşallah Allahım senin ve tüm buradaki arkadaşların da yüzünü güldürsün
Foliküllerin için de seni tebrik ederim cnm inşallah OPU güzel geçer ve hepsi döllenir ve hamile haberini verirsin
![]()