- 24 Kasım 2015
- 1.070
- 477
- 123
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+1 çıkıo bende daha hiç gitmedim drKaç haftalıktı canım senin minnoş
Bende öyleydim kuzum biliosınAyy bilmiyorum. İnşAllah yükselir.tedirgin oluyorum açıkcası
Ay hadi maşallah canım alttan bakıyorlar ultrason da gözükmüyor doktor keseye ölçüp haftasını söylüyor benimkilerden biri diğerinden 2 gün küçük5+1 çıkıo bende daha hiç gitmedim dr
Canım önce yumurtaların büyüyecek Opu gününü karar verildikten sonra Opudan 36 saat önce vurulacaksın yani Ovitrelle tedavinin en son iğnesi aldıysan açma buzdolabında kalsın soğuk zincir çünküKızlar daha tedavim başlamadı adet bekliyorum ama doktorum bana ovitrelle aldırdı. Onu nasıl kullanıyoruz tedavi içerisinde? Çatlatma iğnesi değil mi? Çatlamadan toplaması gerekmiyor mu?mayala katar
Ah ah Maral’ım yanlış anlaşılma olmuş çok şükür yönetimle görüştük erken çözüldü yoksa 1 ay ceza boş yere yiyecektik topigimiz nazara geldi diyeyimNoldu sizeeeeeeee
Nerdesiniz noldu ya size hele sen hele sen niye gittin![]()
Ay canımsın desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım çok üzüldüm sizi arkamda bıraktım diye dilerim bir daha olmaz bakalımYani canim kendi adima sen yoksun diğer arkadaşlar yok yazasım gelmedi.Ama gercekten @hayal93 çok iyidi bu süreçte
1 ay ben duramazdım siz yokken
![]()
Canım bende diyarbakır dicle Üniversitesinde yaptırdım iptal olma sebebini anlayamadım tatilden dolayı mı 3 nisan gel dediler bana da kan vereceğim transfer oldum benKızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu![]()
Hoşgeldiniz inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle transfer tarihi belli mi peki tabi ki eklerim dilerim topigimiz size de şans getirsin inşallah hep beraber süreçlerimizi takip edelimBeni de ekler misiniz yaş 41 ilk denemem olacak 5. Gün embiryosu,kıymetli arkadaşlar biz Haziran'da embiryomuzu dondurduk,gecen at transfer hazırlık sürecinde rahim kalınlığı 10.5 mm çıktı ama progesteron 15 çıkınca transferim iptal oldu şimdi yeniden başladık ilaç kullanmaya çok endişeliyim yine progesteron yüksek çıkar diye acaba benzer süreçten geçen oldumu
Bu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Oy olsun maşallah onlaraAy hadi maşallah canım alttan bakıyorlar ultrason da gözükmüyor doktor keseye ölçüp haftasını söylüyor benimkilerden biri diğerinden 2 gün küçük
9 gün resmi tatil yaptılar ya. Ama normal poliklinikler değil ki bizimkiler ya çok üzüldüm yarın arıycamCanım bende diyarbakır dicle Üniversitesinde yaptırdım iptal olma sebebini anlayamadım tatilden dolayı mı 3 nisan gel dediler bana da kan vereceğim transfer oldum ben
Merhabalar ben yeniyim tüp Bebek yaptırmadım ama Eylül gibi düşünüyoruz sizi uzaktan takip ediyorumyrumlarinizi okuyorum bilgi sahibi oluyorum sayenizde hiç birakmayin olurmu güçlü kadinlar
Ah canım üzüldüm peki adet oldun mu yoksa daha var mı inşallah hayırlısı olsun9 gün resmi tatil yaptılar ya. Ama normal poliklinikler değil ki bizimkiler ya çok üzüldüm yarın arıycam
Evet yarın muhakkak arayıp görüş inşallah herşey gönlünce olur9 gün resmi tatil yaptılar ya. Ama normal poliklinikler değil ki bizimkiler ya çok üzüldüm yarın arıycam
7 Nisan benimki canımOy olsun maşallah onlarakalp atışı ne zmn oluo
Yok canım ama 1 i gibi olucamAh canım üzüldüm peki adet oldun mu yoksa daha var mı inşallah hayırlısı olsun![]()
Buzdolabında saklıyorum kuzum hiç açmadım doktorum zor bulunuyor erkenden aramaya başla dedi ama çok şükür ilk gün buldumCanım önce yumurtaların büyüyecek Opu gününü karar verildikten sonra Opudan 36 saat önce vurulacaksın yani Ovitrelle tedavinin en son iğnesi aldıysan açma buzdolabında kalsın soğuk zincir çünkü![]()