• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet evet zaten Nisan içinde başlık attım çünkü biliyordum benim ki Nisan ayına sarkacak hamile kalana kadar buradayız canım benim o konuda rahat ol 🫶🏻🥹
Merhabalar ben yeniyim tüp Bebek yaptırmadım ama Eylül gibi düşünüyoruz sizi uzaktan takip ediyorum🥰yrumlarinizi okuyorum bilgi sahibi oluyorum sayenizde hiç birakmayin olurmu güçlü kadinlar

Bu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Sanırım bu hem doktoruna, prokolüne ve rahime bağlı ama emin değilim.
Direk beklemeden hemen ertesi ay yapan var, 1-2ay bekleyen de var.
Belli başlı sebeplerden dolayı mesela kist oluşumu vb. Hemen akabindeki ay transferi engelleyecek durum olursa bekletiyorlar diye biliyorum.

merhaba sizleri okudum herşeye yetişemedim ama ilk trasfer sürecimde ohss olmuştum trasferim ertelenmiştir. olumsuz oldu şimdi yine başlıyorum yine olurmu acaba sendromdan bilgisi olan yada olmasındiye ne yapılır bilen var mı
e2 değerim yüksek amh yüksek nasıl düşürcem

merhaba sizleri okudum herşeye yetişemedim ama ilk trasfer sürecimde ohss olmuştum trasferim ertelenmiştir. olumsuz oldu şimdi yine başlıyorum yine olurmu acaba sendromdan bilgisi olan yada olmasındiye ne yapılır bilen var mı
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer olur transferin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏼 Bilmiyorum canım ama soda ve yeşilçay yükseltiyo diye okudum onları tüketiyorsam tüketme istersen

Merhaba, benim bu konuyla pek bir bilgim yok ama bu ohss olma durumunu okudukça benim doktorumun bana dediği hep aklıma geliyor.
OHSS olma diye bu protokol sana özel ve ovitrelle kullandırmayacağım sana bu sebepten demişti.
Yani bilemiyorum doktorların elinde olan bir şey mi yoksa değil mi kararsız kaldım.

Daha önceleri ben klomen kullanıp ovitrelle kullandırtıyordu, ve bunun bana yanlış tedavi olduğunu söyledi tüp bebek doktorum.
Ama bu kişiyede bağlı, bende PKOS var ve bu sebepten bu kullandığım ilaçlar yanlışmış.

Siz hangi ilaçları kullandınız tam olarak?

Ayy canım ya benimde kimyasal oldu ilki. Vardır bunda da bi hayır inşallah 2.ye tutunur bebişin🥰 Doktorun regli olunca aramanı söylemedi mi?
Daha doktorla görüşmedim. O bana cuma ver dedi ben dün verdim. Yarın görüşürüz heralde. Muhtemelen bir ay ara verecek gibu geliyor. Üzüldüm canım senin kacdindegerin. Umarım inşallah 🙏🏻🥰 senin belli mi diğer transferin

Daha doktorla görüşmedim. O bana cuma ver dedi ben dün verdim. Yarın görüşürüz heralde. Muhtemelen bir ay ara verecek gibu geliyor. Üzüldüm canım senin kacdindegerin. Umarım inşallah 🙏🏻🥰 senin belli mi diğer transferin
Erken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştı🥺 Benim negatifin üstüne histeroskopi oldu canım bu ay da 3 Nisanda transferim olcak Allahın izniyle🥰 1 ay bekletme kararı alırsada vardır bi bildiği kuzum tabiki ama inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına😍🙏🏼

Back
X