Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü aşılamanın da 4. Günü. Geçen aşılamada hiç test bile yapamadan regl olduğum için bunda öylesine yapmak istedim 😁 yani yalancıda olsa çift çizgiyi görmek mutlu etti 🙈 ovitrellenin etkisi ne zamana geçiyor bilgisi olan var mı?
Herkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da da

Herkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da da
Hmm ya benim hiç umudum yok tamamen prosedür gereği yapıyoruz da bari böyle çift çizgi göreyim dedim 😂 diğer aşılamada hiç test yapamamıştım. 1 tane daha testim var onu da haftaya bugün yapsam kesin sonuç olur heralde

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer olur transferin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏼 Bilmiyorum canım ama soda ve yeşilçay yükseltiyo diye okudum onları tüketiyorsam tüketme istersen
Protein ağırlıklı beslenme fafydalı diye hatırlıyorum. Yoğurt ayran iyi gelebilir. Ödem yapacak şeyler tüketme

Kızlar ben antidepresan ilacı kullanıodum yarıma düşürdüm onuda 3 günde bir alıorum ama aksiyetem çok yükseldi hep dualar ediorum ama mesela kendimi en son mol gebeliği araştırırken buldum

Erken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştı🥺 Benim negatifin üstüne histeroskopi oldu canım bu ay da 3 Nisanda transferim olcak Allahın izniyle🥰 1 ay bekletme kararı alırsada vardır bi bildiği kuzum tabiki ama inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına😍🙏🏼
Ay histereskopi sonraasi transfer desimi beni bi heyecan sarıyor 🤣🤣

Merhaba arkadaslar. 19 martta, dondurulmus 5.gün embiriyosu transfer oldum. Bugün transfer hariç 8. Günüm ,sabah ilk idrarla test yaptım. Erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. 10. Gün kan vercegim normalde. Ama ben yarin kan verecegim.:) bu şekilde umutsuz gidip, pozitif alan oldu mu?

arkadaşlar 6şubat amh 0.29 27mart 0.019 böyle bir düşüş normal mi farklı hastanelerde yapıldı diye mi bilmiyorum ama bugün doktorum tarafından tüp bebeğe yönlendirildim çok üzgünüm korkulacak bir süreç mi fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar 6şubat amh 0.29 27mart 0.019 böyle bir düşüş normal mi farklı hastanelerde yapıldı diye mi bilmiyorum ama bugün doktorum tarafından tüp bebeğe yönlendirildim çok üzgünüm korkulacak bir süreç mi fikirlerinize ihtiyacım var
Maddi ve psikolojik olarak zor. Yoksa ağrı sızı açısından zor değil.

Her iki hastanesinin de referans değerleri aynı mi? Öncelikle onu inceleyin:)

Back
X