• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Erken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştı🥺 Benim negatifin üstüne histeroskopi oldu canım bu ay da 3 Nisanda transferim olcak Allahın izniyle🥰 1 ay bekletme kararı alırsada vardır bi bildiği kuzum tabiki ama inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına😍🙏🏼
Peki bir şey sorucam. Ben muhtemelen Nisan'da adet olucam Nisan'da transfer işi oluyor mu bilginiz var mı. Amin inşallah hepimize. Transferin olumlu olur inşallah 🥰🙏🏻

Beni de ekler misiniz yaş 41 ilk denemem olacak 5. Gün embiryosu,kıymetli arkadaşlar biz Haziran'da embiryomuzu dondurduk,gecen at transfer hazırlık sürecinde rahim kalınlığı 10.5 mm çıktı ama progesteron 15 çıkınca transferim iptal oldu şimdi yeniden başladık ilaç kullanmaya çok endişeliyim yine progesteron yüksek çıkar diye acaba benzer süreçten geçen oldumu

bilmiyorum giremedim sonra geri girdim yanlış anlaşılma olmuş heralde ama hemen geri geldim kızlarada öyle olmuş girince gördüm neyse geldik ya gerisi boş 🥰🥰🥰
Aynen gelmiş geçmiş olsun iyi ki geldiniz. Nasıl bir yanlış anlaşılma oldu bilmiyorum ama iyi ki buradasınız 🥰🥰🥰

Kızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu :KK43::KK43::KK43:

Kızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu :KK43::KK43::KK43:
Doktorunuz ulaşa bilmeniz için numara verdi mi size? Veya hastaneyi bir arayın nöbetçi vs biri vardır diye düşünüyorum

Back
X