• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar daha tedavim başlamadı adet bekliyorum ama doktorum bana ovitrelle aldırdı. Onu nasıl kullanıyoruz tedavi içerisinde? Çatlatma iğnesi değil mi? Çatlamadan toplaması gerekmiyor mu? mayala katar mayala katar
Canım önce yumurtaların büyüyecek Opu gününü karar verildikten sonra Opudan 36 saat önce vurulacaksın yani Ovitrelle tedavinin en son iğnesi aldıysan açma buzdolabında kalsın soğuk zincir çünkü 🤲🥰

Noldu sizeeeeeeee

Nerdesiniz noldu ya size hele sen hele sen niye gittin 😰😰😰
Ah ah Maral’ım yanlış anlaşılma olmuş çok şükür yönetimle görüştük erken çözüldü yoksa 1 ay ceza boş yere yiyecektik topigimiz nazara geldi diyeyim 🫣 gelen giden övdü anladım bir sıkıntı olucak içimde o gün huzursuzluk vardı öğlen girdim ki yüzümüze kapanmış sizin mesajlarınızı okudum ama cevap veremeyince çok kötü oldum neyse geçti gitti artık belki şikayet edilmiş bile olabiliriz sevenimiz kadar sevmeyende edindiysek eğer olabilir 🤔🤣

Yani canim kendi adima sen yoksun diğer arkadaşlar yok yazasım gelmedi.😰😰 Ama gercekten @hayal93 çok iyidi bu süreçte 👏👏 1 ay ben duramazdım siz yokken 😥😥
Ay canımsın desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım çok üzüldüm sizi arkamda bıraktım diye dilerim bir daha olmaz bakalım 🤔 🫶🏻

mayala katar mayala katar nerdesin canım ya merak ediyorum seni iyi misin ? Tedavin nasil gidiyor 🤔🤔😰

İyiyim çok şükür 🙌 elhamdulillah bugün işlerim vardı öğleden sonra bakamadım iğnelere başladım üçüncü günü de vurdum bugün pazartesi ilk kontrolüm var buraya yazacam gelişmeleri canım güzel kalpli arkadaşım 🤲🥹❤️

Kızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu :KK43::KK43::KK43:
Canım bende diyarbakır dicle Üniversitesinde yaptırdım iptal olma sebebini anlayamadım tatilden dolayı mı 3 nisan gel dediler bana da kan vereceğim transfer oldum ben

Beni de ekler misiniz yaş 41 ilk denemem olacak 5. Gün embiryosu,kıymetli arkadaşlar biz Haziran'da embiryomuzu dondurduk,gecen at transfer hazırlık sürecinde rahim kalınlığı 10.5 mm çıktı ama progesteron 15 çıkınca transferim iptal oldu şimdi yeniden başladık ilaç kullanmaya çok endişeliyim yine progesteron yüksek çıkar diye acaba benzer süreçten geçen oldumu
Hoşgeldiniz inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle transfer tarihi belli mi peki tabi ki eklerim dilerim topigimiz size de şans getirsin inşallah hep beraber süreçlerimizi takip edelim 🤲🥰

Bu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Canım çok geçmiş olsun 💐 inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin olsun inşallah Amin 🤲✅ size bağlı isterseniz bu adetten sonra da başlayabilirsiniz tabi ki vücut hazırsa doktorunuzda onay verirse neden olmasın herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🫶🏻💔

Merhabalar ben yeniyim tüp Bebek yaptırmadım ama Eylül gibi düşünüyoruz sizi uzaktan takip ediyorum🥰yrumlarinizi okuyorum bilgi sahibi oluyorum sayenizde hiç birakmayin olurmu güçlü kadinlar

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 çok teşekkür 😍 ederiz Allah razı olsun darısı sizin başınıza inşallah dilerim süreciniz sağlıklı kolay güzel ilerler dilerim ilk transferde mucizeni kucağına almak nasip olsun inşallah herşey gönlünce olsun 🤲❤️

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü aşılamanın da 4. Günü. Geçen aşılamada hiç test bile yapamadan regl olduğum için bunda öylesine yapmak istedim 😁 yani yalancıda olsa çift çizgiyi görmek mutlu etti 🙈 ovitrellenin etkisi ne zamana geçiyor bilgisi olan var mı? Ayrıca bugün sol kaşığımda bi yanma başladı ve bel ağrısı akıntı doluluk hissi

Eklentiler

• 13AF7EC8-CF11-4246-B66F-E00589182B47.webp
    13AF7EC8-CF11-4246-B66F-E00589182B47.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 11
Canım önce yumurtaların büyüyecek Opu gününü karar verildikten sonra Opudan 36 saat önce vurulacaksın yani Ovitrelle tedavinin en son iğnesi aldıysan açma buzdolabında kalsın soğuk zincir çünkü 🤲🥰
Buzdolabında saklıyorum kuzum hiç açmadım doktorum zor bulunuyor erkenden aramaya başla dedi ama çok şükür ilk gün buldum

Back
X