- 4 Aralık 2024
- 5.563
- 6.117
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.481
Benide eklermisiniz 30 yaşındayım 3. Denemem 3 tane 5Aa transfer edildi 21 nisanda test günü 3 Mayıs
Hoşbulduk canım teşekkür ederimevet hepsi dondurulmuş 5. Gün embriyosu .bugün 8. Gündeyim hiçbir belirtim yok o birazcık korkutuyor beni
Ayyyy ağlattın beni be mayalam Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Amin inşaallah canım evet maalesef karnımın içi su dolmuştu .Aaaa gerçekten mi çok üzüldüm benden su çekmemişlerdi ama seninki daha kötü olmuş çok üzüldüm balım geçmiş olsun tekrar , Allah bi daha göstermesin
Ayyyy ağlattın beni be mayalam Allah razı olsun çok teşekkür ederimdilerim ki hep birlikte güzelliklerle evlatlarımızı kucağımıza alalım
Canm ben bayadır yorum atamadım sen napdın tabloda Gördüm bişeyler ama yazışmaları yakalayamadım:)Canımsın benim Amin canım
Kalbim ve dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Canm ben bayadır yorum atamadım sen napdın tabloda Gördüm bişeyler ama yazışmaları yakalayamadım:)
Ayy nasıl mutlu oldumm canm Allahım sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. bnimde biraz sıkıntılı bi süreçteym cnm ama çok şümür hamilelik devam ediyor dualarınızda benife eksik etmeyinDün kan test günüm dü çok şükür pozitifleri gördüm darısı keseye kalpatımına olsun inşallah Amin
Sen nasılsın durumun bebeğin nasıl doktora gittin mi her şey yolunda inşallah
Ayy nasıl mutlu oldumm canm Allahım sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. bnimde biraz sıkıntılı bi süreçteym cnm ama çok şümür hamilelik devam ediyor dualarınızda benife eksik etmeyin
İnşallahh canım hepimiz içinn senin adınada çok sevindimm Rabbim sağsalim ilerletisnnCanım benim çok sağol Allah razı olsun hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına Almak nasip olsun inşallah Amin
yavaş yavaş topiğimiz popülerliğini kaybediyor, alt sıralara düştükmayala katar :)
Aşerme için erken mi acabacanım çekmiş ni diyeyim aşerdim mi
demi ya, o zaman bi topikdaha bekliyorum şu kalp atışlarımız vs netleşince mart ve nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar grubu. Hep orda yazışalımHamiş kalanlar negatif olanlar gitti biz bize kaldıkhey gidi günler hey bir zamanlar mesajları okumaya yetişemiyorduk vay be
demi ya, o zaman bi topikdaha bekliyorum şu kalp atışlarımız vs netleşince mart ve nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar grubu. Hep orda yazışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?