Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayyyy ağlattın beni be mayalam Allah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim ki hep birlikte güzelliklerle evlatlarımızı kucağımıza alalım

Canm ben bayadır yorum atamadım sen napdın tabloda Gördüm bişeyler ama yazışmaları yakalayamadım:)

Dün kan test günüm dü çok şükür pozitifleri gördüm darısı keseye kalp atımına olsun inşallah Amin
Sen nasılsın durumun bebeğin nasıl doktora gittin mi her şey yolunda inşallah

Dün kan test günüm dü çok şükür pozitifleri gördüm darısı keseye kalp atımına olsun inşallah Amin
Sen nasılsın durumun bebeğin nasıl doktora gittin mi her şey yolunda inşallah
Ayy nasıl mutlu oldumm canm Allahım sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. bnimde biraz sıkıntılı bi süreçteym cnm ama çok şümür hamilelik devam ediyor dualarınızda benife eksik etmeyin

Canım benim çok sağol Allah razı olsun hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına Almak nasip olsun inşallah Amin

İnşallahh canım hepimiz içinn senin adınada çok sevindimm Rabbim sağsalim ilerletisnn

demi ya, o zaman bi topikdaha bekliyorum şu kalp atışlarımız vs netleşince mart ve nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar grubu. Hep orda yazışalım

Evet canım benim aklımda önce bir bebişleri Allah’ın izniyle görelim hamiş grubu açalım gelmeyenin kaynanası evine yatıya gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…