- 16 Kasım 2020
- 425
- 198
- 53
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #17.401
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım amin inşaallah kanamam bir daha olmadı çok şükür bebeğimi de görseydim bi içim rahatlayacak
Adet gibi bile ağrınız olmadı mı demekki bosuna endiselenmisim ciddenBende hala hiçbir belirti yok bugün pozitif gördüm 9. Gündeyim
Ya alt karnım patlayacak gibi yani hep bir ağrı bişey var orda tam ağrı da değil doluluk mu desem bilmiyorum ne desem tarifte edemiyorumdoktora Perşembe gidicem ins. Bı gitsem en azından 1 hafta rahat ediyor içim
yani yatıyorum hep ne yapayım korkuyorum böyle olunca da hepten
böyle böyle atlaticaz ins.
Bazen hamile olduğumu unutuyorum hicbiseyim olmuyor ama çok nadir zamanlarda
![]()
Hayır sadece arada göbeğimde seyrime oluo ama bence o da bir belirti değildir tesadüftür diye düşünüyorum.Adet gibi bile ağrınız olmadı mı demekki bosuna endiselenmisim cidden![]()
Maalesef canım daha bebeği de görmedim ben kese ve Yolk sadece .1 Mayıs da gideceğim 6+6 olacağım inşaallahRabbim bıdaha göstermesin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.Senin kaç haftalık kalp atışını duydun mu
![]()
Sen kaç haftalıksın canım kaçta gördün bebeği kalp atışını ?Rabbim bıdaha göstermesin canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.Senin kaç haftalık kalp atışını duydun mu
![]()
Selamlar sizin için çok mutlu oldum hayırla güzellikle alin kucağınıza benimde 7 günüm dün kan vermiştim bugün sonuc cikti 16.75 çıkmış lekenmemde oldu bugün inşallah cumartesi kan testi günüm var iyice yükselmiş olurCanlarım Allah razı olsun hepinizden kimin ne dileği isteği varsa Rabbim Kolaylıkla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin iki aydır bir aile gibi olduk birbirimize desteklerimiz dualarımız güç ve moral oldu bizlere Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah Amin Ecmain inşallah![]()
Mayalacm şimdi yoldayizCanım benim sen doktora gittin mi bizi de haberdar et![]()
Evde test yaptım aşırı silik çıkıyordu o yüzden emin olmak için kan verdim 277 geldiDaha önce test yapmış mıydınız yoksa ilk 9. Günde mi yapıp pozitif gördünüz acaba?
Cidden hiç olmadı 2 3 kere karnım ağrır gibi oldu ama o da çok çok hafifti belirti diyemem gerçekten belirti aramamak en güzeliymiş ve bende gözlerimle gördüm belirti yaşayıp negatif olanları da kafanız rahat olsun herkesinki farklı oluyor belirti yok diye bebekte yok diye düşünmeyinAdet gibi bile ağrınız olmadı mı demekki bosuna endiselenmisim cidden![]()
Ay inanın kendimi yiyordum gögüslere bakıyorum ağrı yok karnımda bisey yok sıkıntı yok sadece hafif bel ağrısı var kesin olmadı diyip duruyorum kalitemde düsük oluncaCidden hiç olmadı 2 3 kere karnım ağrır gibi oldu ama o da çok çok hafifti belirti diyemem gerçekten belirti aramamak en güzeliymiş ve bende gözlerimle gördüm belirti yaşayıp negatif olanları da kafanız rahat olsun herkesinki farklı oluyor belirti yok diye bebekte yok diye düşünmeyin![]()
Progesteronum 0,050 çıkmış yani tedaviye başlıyoruz. Estrofemle rahim kalınlaştırıcaz.Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah Amin![]()
İnanın günde 3 fitil koyuyorum 10 gündür her gün progestan iğne vurunuyorum günde 3 defada estrofem kullanıyorum hala ne göğüslerim ağrıdı ne karnıma belime bişey oldu 2 3 gün önce çok az da olsa ara sıra anlık bir karın ağrısı olmuştu günlerdir o da yok Herşey yolunda sanırım ki ağrı sızı yok diyelimAy inanın kendimi yiyordum gögüslere bakıyorum ağrı yok karnımda bisey yok sıkıntı yok sadece hafif bel ağrısı var kesin olmadı diyip duruyorum kalitemde düsük oluncaumut oldunuz
![]()
Bu arada 3. Gün embriyosuyla da çok hamile kalan gördüm hepsine de maşallah dedim nasip olunca hiçbirşeyin önemi yok diyelim inşallahAy inanın kendimi yiyordum gögüslere bakıyorum ağrı yok karnımda bisey yok sıkıntı yok sadece hafif bel ağrısı var kesin olmadı diyip duruyorum kalitemde düsük oluncaumut oldunuz
![]()
Ah ne güzel konusuyorsunuz insallah güzel haberleri buraya verebilmek nasip olur benim deBu arada 3. Gün embriyosuyla da çok hamile kalan gördüm hepsine de maşallah dedim nasip olunca hiçbirşeyin önemi yok diyelim inşallah![]()
İnşallah canımmm kalbini gönlünü kafanı rahat tutAh ne güzel konusuyorsunuz insallah güzel haberleri buraya verebilmek nasip olur benim de![]()
Yaaa ne güzel bir haber bu canımm sayılı gün çabuk geçeerr ah bu transfer günlerini almayı nasip etsin allahım bana daProgesteronum 0,050 çıkmış yani tedaviye başlıyoruz. Estrofemle rahim kalınlaştırıcaz.
Her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transfer yaparız dedi doktor![]()
Testi yaptım ve tek çizgi, o kadar tek çizgi ki o kadar tek yaniÖyle beklemekten saçlarımız Ağardı![]()
Kuzum ben folik asit, d vitamini, omega 3 balık yağı ve koenzim q10 kullanıyorum. Hepsi de rahmi güçlendirici ve tutunmaya yararlı şeyler. Hemşirelerime de danıştım hepsi onay verdi.Yaaa ne güzel bir haber bu canımm sayılı gün çabuk geçeerr ah bu transfer günlerini almayı nasip etsin allahım bana da
Çok Heyecanlı nerdeyse 2 hafta sonraaa. Bu süreçte estrofem harici bir şey kullanacak mısın kuzuu