Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim hepimiz türlü türlü sıkıntılardan geçiyoruz hepimizin hastalığı sıkıntısı ayrı o kadar kötü şeyler yaşadım ki düşün 5 sene bidaha denemeye cesaret edemedim yaşın genç dondurulmuslarinda varmış bu kadar kendini yıpratma denemekten vazgeçme sabırla, yol uzun çok zorlu ama sen daha başındasin ve belki de senin için çok uzun olmayacak bir dahaki denememde kucağına alicaksin bebisini sakın umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ins gönlüne de ferahlık versin

Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakk kalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım

Eklentiler

• IMG_20250416_114404.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım

Var kuzum kıpkırmızı olmuş bebiş el sallıyor buradayım diye gönlünü ferah tut bebişlerin seninle birlikte hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Var kuzum kıpkırmızı olmuş bebiş el sallıyor buradayım diye gönlünü ferah tut bebişlerin seninle birlikte hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallah

Çok sağolun amin inşallah Rabbim banada o duyguları yaşatsıngücümü kendimi toparlamaya çalışıyorum denemekten vazgeçmiştim ama devam edeceğim olana kadar o pozitifi görene kadar çabalarım Allah’ım bana o gücü nasip etsin inşallah

Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallah

Amin Ecmain inşallah sağol canım benim Allah razı olsun
Ağla kuzum bunlar sevinç gözyaşları bizlerde böyle güzel haberlerle ağlayalım inşallah

Çok sağolun Allah razı olsun, amin inşallah öyle olur benimde mucizem gelir bana annelik duygularını yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…