- 23 Ekim 2024
- 1.215
- 1.704
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.281
Canım 9.gün bu gün kan sonucum 282.2Âmin âmin âmin âmin âmin âmin âmin
İnşallah hayatım ❤
Kan sonucun kaç çıktı ?
bugün son günündü dimi cnm ?
inşallah canım benim çok teşekkür ederim dualarımdasınızHayırlı olsun gözün aydınrabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah bize de nasip olur.
İyiki varsınız Allah razı olsun sizden moral veriyorsunuz bana inşallah elimden geleni yaparımAmin canım ümidini kaybetme olacaksın inşallah hem de çok güzel bir anne olacaksın yeter ki pes etme pes edersen mucizene kavuşamazsın
Kader gayrete aşıktır
canım benim güçlü ve pozitif bir şekilde ayağa kalk toparlan kendini hazır hissedince yeniden bebişin için hazırlıklara başla güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ne demek vazgeçmiştim bu yolda vazgeçmek yok önce onu kafandan silÇok sağolun amin inşallah Rabbim banada o duyguları yaşatsıngücümü kendimi toparlamaya çalışıyorum denemekten vazgeçmiştim ama devam edeceğim olana kadar o pozitifi görene kadar çabalarım Allah’ım bana o gücü nasip etsin inşallah
Endişelenmeyin bence anın tadını cikarinKızlar endişelendiğim bir konu daha var 9.gün 282.2 değer bana biraz yüksek geldidr yazdım yine bölünme olmamıştır inşallah diye hayır dedi ama bir endişelenmedim değil
Evet biliyorum canım çok teşekkür ederimEndişelenmeyin bence anın tadını cikarin9.10.gun böyle değer gören çok kişi var .hatta bazen değer yüksek acaba ikiz mi diyende çok.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artışı görmek.
Aaaa haklısın o zmn acaba demekteEvet biliyorum canım çok teşekkür ederim
Benim ilk transferimde değerim 9.gün 238 gibi bir şey çıkmıştı, 11.gün 540 yakın geldi, sonradan öğrendik ki embriyo bölünmüş ikiz olmuşlar, şimdi buda yüksek gelince sütten ağzı yanmış suyu üfleyerek içermiş misali benimki
Hayırla gelsin inşallah bebişKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah, bu yolda herkesi böyle sevindirsin AllahımHayırla gelsin inşallah bebiş
O zaman bayılacağın yeri seçmeye başlaİnanamıyorum kivarsa bayılırım sevinçten
Birde bayıl istersen Ferihaİnanamıyorum kivarsa bayılırım sevinçten
TamamO zaman bayılacağın yeri seçmeye başla
Birde bayıl istersen Feriha
Nasıl geçti ? Nasılsın ?Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun
Erken daha cnm benim bugün 11 günüm ve hala kan vermedim o derece sabırlı biriyimdirKızlar 8 Nisan transfer oldum bugün kan testi versem mi
Kan verebilirsiniz ..Kızlar 8 Nisan transfer oldum bugün kan testi versem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?