Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ne güzel yazdınız çok doğru insan kücük bir umuda tutunuyormuş şu an ben geride kalan embriyolarıma tutunuyorum, ne kadar zor ve acıymış dayanmak zor ama yinede ayakta kalmaya çalışıyorum kalbîm paramparça💔çok teşekkür ederim mesajınız için kendimi iyi hissetmeye başladım😪 Allah en tez zamanda kuçağımızı doldursun hayırlısıyla inşallah 🤲🏼banada annelik duygularını Yaşamak nasip etsin 🤲🏼
Canım benim hepimiz türlü türlü sıkıntılardan geçiyoruz hepimizin hastalığı sıkıntısı ayrı🥺 o kadar kötü şeyler yaşadım ki düşün 5 sene bidaha denemeye cesaret edemedim yaşın genç dondurulmuslarinda varmış bu kadar kendini yıpratma🙏 denemekten vazgeçme sabırla, yol uzun çok zorlu ama sen daha başındasin ve belki de senin için çok uzun olmayacak bir dahaki denememde kucağına alicaksin bebisini🤲 sakın umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ins 🙏 gönlüne de ferahlık versin🩵

Mrb arkadaşlar ben bugün test yaptım idrar testi ve yıne ikinci çizgi belirdi ama kırmızı olmadı sizce gebelik varmıdır ben şuan

Eklentiler

• IMG_20250416_113707.webp
    IMG_20250416_113707.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250416_114404.webp
    IMG_20250416_114404.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
Canım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakk 🥰 kalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba 🥹🥹
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım 🥺🥺🤲🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20250416_114404.webp
    IMG_20250416_114404.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım 🥺🥺🤲🥰🥰🥰

Var kuzum kıpkırmızı olmuş bebiş el sallıyor buradayım diye gönlünü ferah tut bebişlerin seninle birlikte hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🥰

Var kuzum kıpkırmızı olmuş bebiş el sallıyor buradayım diye gönlünü ferah tut bebişlerin seninle birlikte hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🥰
Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallah🌸

Canım benim hepimiz türlü türlü sıkıntılardan geçiyoruz hepimizin hastalığı sıkıntısı ayrı🥺 o kadar kötü şeyler yaşadım ki düşün 5 sene bidaha denemeye cesaret edemedim yaşın genç dondurulmuslarinda varmış bu kadar kendini yıpratma🙏 denemekten vazgeçme sabırla, yol uzun çok zorlu ama sen daha başındasin ve belki de senin için çok uzun olmayacak bir dahaki denememde kucağına alicaksin bebisini🤲 sakın umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ins 🙏 gönlüne de ferahlık versin🩵
Çok sağolun amin inşallah Rabbim banada o duyguları yaşatsın🤲🏼😪gücümü kendimi toparlamaya çalışıyorum denemekten vazgeçmiştim ama devam edeceğim olana kadar o pozitifi görene kadar çabalarım Allah’ım bana o gücü nasip etsin inşallah🤲🏼

Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallah🌸

Amin Ecmain inşallah sağol ☺️ canım benim Allah razı olsun 🤲🥹🥰
Ağla kuzum bunlar sevinç gözyaşları 🥲 bizlerde böyle güzel haberlerle ağlayalım inşallah 🤲💕

Amin canım dualarım seninle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah çok şükür iki tane umudun var onlar senin Altın embriyondur bilemeyiz Allah’a güven canım kardeşim elbet mucizen gelecektir belki biraz daha sabretmek gerekiyor Rabbim sabrını artırsın inşallah dilerim kolayca atlatırsın canım 🤲🥹🫶
Çok sağolun Allah razı olsun, amin inşallah öyle olur benimde mucizem gelir bana annelik duygularını yaşatır inşallah 🤲🏼❤️

Back
X