- 4 Ocak 2025
- 336
- 125
- 18
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.241
Kızlar sperm testi e nabıza düşer mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım haber var mı embriyolardan merak ettimAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun![]()
Evet devlette verdiyseniz düşüyor galibaKızlar sperm testi e nabıza düşer mi
Dün sürekli pozitif haberi okumuştuk çok şükür evet bugün bebişler dinleniyorAy bugün buralar biraz sakin sanki; bana mı öyle geldi![]()
Evet devlette verdik bir sorun çıkarsa tedaviyi üroloji mi yapıyor acaba tüp bebek doktoru ilgileniyor muEvet devlette verdiyseniz düşüyor galiba
Benim cuma kontrol günüm. Henüz tarihim belli değil ama 25-26-27 Nisan gibi tahmin ediyorum
Canım benim hepimiz türlü türlü sıkıntılardan geçiyoruz hepimizin hastalığı sıkıntısı ayrıNe güzel yazdınız çok doğru insan kücük bir umuda tutunuyormuş şu an ben geride kalan embriyolarıma tutunuyorum, ne kadar zor ve acıymış dayanmak zor ama yinede ayakta kalmaya çalışıyorum kalbîm paramparçaçok teşekkür ederim mesajınız için kendimi iyi hissetmeye başladım
Allah en tez zamanda kuçağımızı doldursun hayırlısıyla inşallah
banada annelik duygularını Yaşamak nasip etsin
![]()
Ay bugün buralar biraz sakin sanki; bana mı öyle geldi![]()
Canım haber var mı embriyolardan merak ettim![]()
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptımCanım nasipse 25-28 nisan tarihlerinden biri olcakkkalitelerinden korkuyorum 5. Gün 4bc 6. Gün 4bb çift olcak böyle olup pozitif alanlarımız var mı acaba
![]()
Benim cuma kontrol günüm. Henüz tarihim belli değil ama 25-26-27 Nisan gibi tahmin ediyorum
İnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım![]()
Çocuk emeklemeye başlamışİnşallah pozitif olur cnm benım de iki tane embiriom yerlesrırıldı çok heycanlıyım bugün 11 . Günüm yarın kan vericem ve bugün test te yaptım inşallah vardır ya sabah erkenden yaptım![]()
Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallahVar kuzum kıpkırmızı olmuş bebiş el sallıyor buradayım diye gönlünü ferah tut bebişlerin seninle birlikte hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Çok sağolun amin inşallah Rabbim banada o duyguları yaşatsınCanım benim hepimiz türlü türlü sıkıntılardan geçiyoruz hepimizin hastalığı sıkıntısı ayrıo kadar kötü şeyler yaşadım ki düşün 5 sene bidaha denemeye cesaret edemedim yaşın genç dondurulmuslarinda varmış bu kadar kendini yıpratma
denemekten vazgeçme sabırla, yol uzun çok zorlu ama sen daha başındasin ve belki de senin için çok uzun olmayacak bir dahaki denememde kucağına alicaksin bebisini
sakın umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda kucağını doldursun ins
gönlüne de ferahlık versin
![]()
Yıaaa ay gözlerim doldu cnm benım Allah'ım inşallah sana da bu çift çizgiler i bebişini sana göstermeyi nasip eder inşallah❤
Çocuk emeklemeye başlamış![]()
Çok sağolun Allah razı olsun, amin inşallah öyle olur benimde mucizem gelir bana annelik duygularını yaşatır inşallahAmin canım dualarım seninle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah çok şükür iki tane umudun var onlar senin Altın embriyondur bilemeyiz Allah’a güven canım kardeşim elbet mucizen gelecektir belki biraz daha sabretmek gerekiyor Rabbim sabrını artırsın inşallah dilerim kolayca atlatırsın canım![]()
Amın inşallah cnm benim inşallahAmin Ecmain inşallah sağolcanım benim Allah razı olsun
Ağla kuzum bunlar sevinç gözyaşlarıbizlerde böyle güzel haberlerle ağlayalım inşallah
![]()