- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.541
bazen moralim bozuk olunca açıp sizin yazdıklarınızı okuyorum o dereceTeşekkürederim canım benim
Vallahi bilmiyorumyok ya bana da arada öyle oluyor ama genelde pozitifimdir
Eğer pgt yaptırmamış olsaydım çok iyi kalite dedikleri embriyoları transfer edeceklerdi ve bu da yüzde yüz ya düşük ya kalp durması ile sonuçlanacaktı. Araştırmıştık farklı genetik doktorlarına da danıştığımız birşeydi genetikçi arkadaşımız da var. Hepsi de önerdi. Genelde açıklanamayan gebelik kaybı varsa eğer eşlerde de kromozomal bir sıkıntı yoksa embriyo oluşurken kromozamal hata olabiliyormuş bu da gebe kalamama ya da gebelik kaybı ile sonuçlanıyor. Biz de elimizden gelen herşeyi yapalım olmuyorsa gerçekten Allah nasip etmiyordur diyip otururuz diyoruz. Keşke yapsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum. Pgt konusu başta kafamı karıştırmıştı yaptırırken bile kimi zarar görüyor da diyor ama çok iyi kalite dedikleri sağlıksız gelince iyiki yaptırmışım dedim bir kez daha kayıp yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten. Doktorların da birçok konuda görüş ayrılığı varken birine inanıp ona göre yürümeyi seçiyoruz işte. Çok teşekkür ederim umarım sizin de hepimizin de kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolarBi yerde şöyle bişey okumuştum bu pgt ile alakalı. Dış çeperinden mi ne örnek alınıyormuşta bakılıyormuş.çokta doğru sonuçlar vermiyormuş diye bir doktor burdaki bi kadına söylemiş. Ailende bi sıkıntı yoksa boşuna yaptırmışsın gibisinden yani. Siz bi de pgt nin güvenirliliğini falan araştırın. Sevgiler.Bir an önce kucağınızın dolması dileklerimle
bazen moralim bozuk olunca açıp sizin yazdıklarınızı okuyorum o derece:-D
yazılanları okuyorum şimdilik tedavi aşamasında değilim ondan dolayı katılmadım... ama gizli gizli takiplediğim doğrudurGerçekten mi demek ki bizi takipediyormuşsun neden katılmadın ki aramıza senin moralini düzeltirdik
yazılanları okuyorum şimdilik tedavi aşamasında değilim ondan dolayı katılmadım... ama gizli gizli takiplediğim doğrudur
İnşallah hep beraber güzel haberler alalımmmm kasıklarımda ağrı var benim ya sizin de var mı acabaGüzel haberi benden önce alırsınız insallah
Hayirli olsun canım senin pozitif olmuş dimi çok giremedim son soralar Allah tamamına erdirsin sağlıkla insAllahÇok teşekkürederim canım benim Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Tam da kafamın karışık olduğu anda girdim bu yorumunuz çıktı doktor ön görüşmelerinden çıktık iki yerle görüştük biri pgt yapılmalı diyor diğeri gerek yok diyor biri 3.olacagi ve yaş faktöründen histereskopi yapılmalı rahim odaklı ilerlemeli diyor diğeri gerek görmüyor embriyo sağlam gelsin yeter kafasında anlamadım ben bu işiBi yerde şöyle bişey okumuştum bu pgt ile alakalı. Dış çeperinden mi ne örnek alınıyormuşta bakılıyormuş.çokta doğru sonuçlar vermiyormuş diye bir doktor burdaki bi kadına söylemiş. Ailende bi sıkıntı yoksa boşuna yaptırmışsın gibisinden yani. Siz bi de pgt nin güvenirliliğini falan araştırın. Sevgiler.Bir an önce kucağınızın dolması dileklerimle
Canım gittin mi doktoruna nasılsın umarım herşey yolundadırkızlar merhaba bugün başımdan geçen olayı anlatacağım size. 5 nisanda transfer oldum. yarın sabah kendi doktoruma kese görmeye gidecektim. ama bugün 4 buçuk gibi iş yerinde lavaboya girdim. pedde kanama gördüm kıpkırmızı.ilk bir kan geldi sonraları hep böyle silik silik sonrada kahverengiye dönük bir şekilde silik geldi ve kesildi. ( 3 saatlik döngüde ) hemen dr aradım. takip et kanama eğer yoğunlaşırsa hemen acile git dedi. tabi ben duramadım. 5 nisanda transfer oldum ben. 15 inde betam 192 17 nisanda 300 lerdeydi. dedim ki kendi kendime 17 nisan sonrasında kan vermedim, beta düşmüş olabilir ozaman eğer düştüyse bu adet kanaması olabilir. bir tane gebelik testi alayım. bakayım zaten eğer o günden beri düzenli artmışsa koyu çift çizgi çıkar eğer negatifse bu bebek düştü buda adet kanamasıdır diye düşündüm. ben kaset gebelik testi yaptım arkadaşlar negatif çıktı. silik çizgi bile çıkmadı sadece tek çizgi. dünyam başıma yıkıldı. akşam saat 6da ben acile gittim. sonrasında tahliller derken kadın doğum servisine gittim. vajinal muayenede kese ve yolk sac kesesi göründü. hatta doktor dedi ki burdaki makineler eski belki yarın kalp atışını bile duyabilirsin. kese herşey gayet sağlıklı. tüp bebekte bazen bu ara kanamalar olabiliyor önemli olan devamlı olmaması dedi. 3 saat müşahade altında tutup taburcu ettiler. arkadaşlar benim bugün transfer sonrası 20. gün kaset bile çıkarmadı. güvenipte moralinizi bozmayın. banada dua edin yarın sabah kendi doktoruma gitmem. herşey iyi sağlıklı gitsin.
İnşallah hep beraber güzel haberler alalımmmm kasıklarımda ağrı var benim ya sizin de var mı acaba
Hayirli olsun canım senin pozitif olmuş dimi çok giremedim son soralar Allah tamamına erdirsin sağlıkla insAllah
Benim transferden beri kasik ve bel ağrım varİnşallah hep beraber güzel haberler alalımmmm kasıklarımda ağrı var benim ya sizin de var mı acaba
evet nasipse yaptıracağım. baya hikayem uzun...Ya canım benim çok mutlu oldum
Tüp bebek mi yapacaksın durumun nedir peki
evet nasipse yaptıracağım. baya hikayem uzun...
amin canım inşallah bu günlerde senin de güzel bir evlat ile ya da her ne istersen onun ile yüzün güler.. güzel duaların için teşekkür ederim. hep böyle pozitif kalman dileği ileAnladım canım dilerim haklandı hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle inşallah Amşn
amin canım inşallah bu günlerde senin de güzel bir evlat ile ya da her ne istersen onun ile yüzün güler.. güzel duaların için teşekkür ederim. hep böyle pozitif kalman dileği ile
Canim benimm unutmamışsin Allah razı olsun evet gittik bugün iki doktorla görüştük İstanbulda birine yetişemedik.yeditepe ve sisli memorial birisi rahim hazırlığı yapacağım genetiğe falan gerek yok dedi biri direk genetik önemli dedi karışığızAmin çok teşekkürederim Canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah Amin
Gittin mi doktor görüşmelerine içine sinen oldu mu peki dilerim önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifasını bulursun inşallah Amin
Üzülme herşeyde vardır bir hayır rabbim en güzelini hazırlamıştır sana kendini toparla hemencik yeni bebişe hazırlanSelam kızlar kızlar biliyorsunuz benim de transferim oldu maalesef ki negatif oldu 2 gündür hüznumu yaşadım atlattım şimdi kendimi daha iyi hissettiğim için sizlere yazma gereği duydum biliyorsunuz Kıbrıs british tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ve buradan çok kişi bana yazdı nasıl memnun musun diye onlara da söyledim hani sözel olarak memnunum ama henüz bir rahat yok olduğunda yazarım diye şu an yazma gereği duyuyorum onların Google hesabına da yazdım her yerde de yazacağım british tüp Bebek Merkezi olayı sadece ticarete dökmüş bir kurum her yerde %50 şans var bunu biliyoruz zaten ama hiçbir açıklama yapamayıp bunu bir daha denerseniz %70 şansınız var deyip de hiç tanımadıkları hasta gibi sıfırdan ücret istemeleri hiçbir şekilde hatayı kendinde kabul etmeyip hata tamamen siz dediğim ama bende de eşimde de en ufak sizin de şu rahatsızlığınız var da diyemedikleri halde yumurtanız kalitesi basit kelimelerle çözüm sunmadan tek istedikleri sıfırdan para verin bir sonraki denemenizde %70 ihtimal deyip Umut verip paraya odaklanmaları buranın tamamen ticari bir yer olduğunu gösteriyor ben yandım siz yanmayın
Amiin insallaah normalde pazartesi kan vermem gerekiyor ama sanırım cumartesi veririm 8. Günde.Amin canım benim Rabbim sıkı sıkı tutunmaları için yardım etsin inşallah Amin umutlu ol dilerim sonunda senin de kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah Amintest günün ne zaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?