Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eğer pgt yaptırmamış olsaydım çok iyi kalite dedikleri embriyoları transfer edeceklerdi ve bu da yüzde yüz ya düşük ya kalp durması ile sonuçlanacaktı. Araştırmıştık farklı genetik doktorlarına da danıştığımız birşeydi genetikçi arkadaşımız da var. Hepsi de önerdi. Genelde açıklanamayan gebelik kaybı varsa eğer eşlerde de kromozomal bir sıkıntı yoksa embriyo oluşurken kromozamal hata olabiliyormuş bu da gebe kalamama ya da gebelik kaybı ile sonuçlanıyor. Biz de elimizden gelen herşeyi yapalım olmuyorsa gerçekten Allah nasip etmiyordur diyip otururuz diyoruz. Keşke yapsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum. Pgt konusu başta kafamı karıştırmıştı yaptırırken bile kimi zarar görüyor da diyor ama çok iyi kalite dedikleri sağlıksız gelince iyiki yaptırmışım dedim bir kez daha kayıp yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten. Doktorların da birçok konuda görüş ayrılığı varken birine inanıp ona göre yürümeyi seçiyoruz işte. Çok teşekkür ederim umarım sizin de hepimizin de kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolar

Tam da kafamın karışık olduğu anda girdim bu yorumunuz çıktı doktor ön görüşmelerinden çıktık iki yerle görüştük biri pgt yapılmalı diyor diğeri gerek yok diyor biri 3.olacagi ve yaş faktöründen histereskopi yapılmalı rahim odaklı ilerlemeli diyor diğeri gerek görmüyor embriyo sağlam gelsin yeter kafasında anlamadım ben bu işi

Canım gittin mi doktoruna nasılsın umarım herşey yolundadır

Hayirli olsun canım senin pozitif olmuş dimi çok giremedim son soralar Allah tamamına erdirsin sağlıkla insAllah

Amin çok teşekkür ederim Canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah Amin
Gittin mi doktor görüşmelerine içine sinen oldu mu peki dilerim önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifasını bulursun inşallah Amin

Anladım canım dilerim haklandı hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle inşallah Amşn
amin canım inşallah bu günlerde senin de güzel bir evlat ile ya da her ne istersen onun ile yüzün güler.. güzel duaların için teşekkür ederim. hep böyle pozitif kalman dileği ile

amin canım inşallah bu günlerde senin de güzel bir evlat ile ya da her ne istersen onun ile yüzün güler.. güzel duaların için teşekkür ederim. hep böyle pozitif kalman dileği ile

Rica ederim canım ben teşekkür ederim
Amin Ecmain inşallah hepimiz sonunda hayallerimize kavuşalım sağlıklı bir şekilde inşallah Amin

Canim benimm unutmamışsin Allah razı olsun evet gittik bugün iki doktorla görüştük İstanbulda birine yetişemedik.yeditepe ve sisli memorial birisi rahim hazırlığı yapacağım genetiğe falan gerek yok dedi biri direk genetik önemli dedi karışığızAminn amin canimm Allah razı olsun Rabbim bu kapıda emek veren hepimizin yardımcısı olsun

Üzülme herşeyde vardır bir hayır rabbim en güzelini hazırlamıştır sana kendini toparla hemencik yeni bebişe hazırlan rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere

Amiin insallaah normalde pazartesi kan vermem gerekiyor ama sanırım cumartesi veririm 8. Günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…