- 23 Mart 2022
- 126
- 117
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.561
Bence ordalar için rahat olsun RABBIM yarın bize en güzel haberi vermeni nasip etsin sabırsızlıkla sonucu bekliyoruzYa hayla ınanamıyorum sabah erken gelsın kan vereyım Allah utandırmasın ınshAllah mucızem orda olsunayak falan unutdum
InshAllah canım 2 opu, 3 cu transfer ılk defa sılıkde olsa çızgı sevındırdıcanım çok güzel duygular Rabbim tamamına erdirsin inşallah
InshAllah canım 2 opu, 3 cu transfer ılk defa sılıkde olsa çızgı sevındırdı
Hani sayılı gün tez geçer derler ya külliyen yalan saymayınca daha cabuk geciyor sayiyorum diye zaman geçmiyor Bi türlüYok kız zaman çabuk geçiyor
Ben geçen hafta bugün Opu için gün sayıyordum şimdi transfer olmaya son 1 gün nerdeyse kaldı zaman hızlı geçiyor
Ay inşallah çok umutlandım şimdi. Ben de öyle düşündüm hazır tam konsantreyim, dediğin gibi yaz geldi tatildi memleketti boşa vakit geçmesin. Maddi olarak zorluyor o ayrı tabiiCanım kendini çok kötü hissetmiyorsan devam et bence kendini sürece hazırlamışken. Ben öyle yapmıştım Şubat negatifti Mart pozitif oldu çok şükürçünkü ara versem ay şu yazı da geçireyim falan diyecektim iyiki devam etmişim. Darısı başına ins.
Birazcık içeri doğru it o yolunu bulur zatenKızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba
Bende yumrata büyütme aşamasındayım taze tarsfer dedi doktor. Yarın kontrolüm var embiryo gule yapmasını söyleyeceğim bunun için beli bir şart varmı yani dha önce tüp Bebek yapamadım ilk denemem de yapılırmi acabaBen burda 3. gün embriyosu olup tutan çok kişiye denk geldim , hayırlısı olsun içinizi ferah tutun. Ben embriyo glue yaptırdım yani henüz bi faydası oldu mu bilmiyorum tabi transferimin 3.günü bugün.. Genelde %5 şansı arttırdığını söylemişti doktorum , bence aklımda kalmasın yaptırayım demiştim..
Amın canımAmin çok şükür Rabbime o zamanlar zamanı değilmiş canım şimdi vakti gelmiş sağlıcakla gelsin inşallah
Şimdide tuttu mu tutmadı mıŞimdi de bu telaşEmbriyo olacak mı tek mi çift mi.Kaliteli mi değil mi
Canım yatağa yat dizlerini kendine doğru biraz çek. İşaret parmağınla itebildiğin kadar it. Ben işaret parmağımın yarısına kadar sokuyorum valla. Hemşire hanıma sorduğumda hiç sorun olmaz ileri itebildiğin kadar it demişti.Kızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba
Offfff nasıl olmuş ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim beterinden saklasınTamam sabah kan vereyım alayım cavabı bakayım nasıl gıdıyorum ortapede ayagımda hall etmem lazım
Senden de Allah razı olsun canım benim Rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor. Bence bu sana rabbimin bir lütfü kendini toparlaman icin sana gönderiyordur belki bebişiALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım
Benim doktorum şey demişti ‘ Genelde rahimde sorun olan daha önce denediğimiz negatif sonuç aldığımız hastalara öneriyoruz ‘ demişti. Benim daha önce pozitifim vardı zaten ben yine de bu transferde şansımı yükseltmek için istemiştim. Size de hayırlı transferler , kolaylıklar diliyorum.Bende yumrata büyütme aşamasındayım taze tarsfer dedi doktor. Yarın kontrolüm var embiryo gule yapmasını söyleyeceğim bunun için beli bir şart varmı yani dha önce tüp Bebek yapamadım ilk denemem de yapılırmi acaba
Elinle itebildgin kadar it canım ,bacağının altına yastık koy 5 dk uzan kabul gibi bişi atıyor bende hep eridikten snra kabuk gibi bişey biraktiKızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba
O da ben gibi ısmarlama umutları varZaten diyor erkek istemiyorum onlar şımarık oluyorlar ben kız istiyorum
Ev 2 katlı nerdıvende kayd 3 katında popum ustune oturdum son katda ayagımda boyle oldu dub çok ağladım bugun umud oldu valla yarında kanda poztıf alayım unuturum ayagıOfffff nasıl olmuş ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim beterinden saklasıntestini gördüm çok tebrik ederim annecim ben acılarını hafifleticem bak gör diyor
Peki teşekkür ederimBenim doktorum şey demişti ‘ Genelde rahimde sorun olan daha önce denediğimiz negatif sonuç aldığımız hastalara öneriyoruz ‘ demişti. Benim daha önce pozitifim vardı zaten ben yine de bu transferde şansımı yükseltmek için istemiştim. Size de hayırlı transferler , kolaylıklar diliyorum.
Ay benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallahBen de 8 nisanda oldum ilk 3 gün sızılar oluyordu kasigimda geçti başka bir belirtim yok ama belirti aramayin diyorlar tabi ben de ariyorumsizin var mi belirtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?