- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.601
Bizide haberdar et olur mu Rabbim olumlu sonuçlanmasıni nasip etsin inşallah bütün üzüntün bi anda silinsinSaol canım amın sabah erken vercem kan ınshAllah güzel çıkar aslında zamanı beklıyvekdım dun nerdıvende düşğnce mecbur yapdım ve erken vercem kan
canım benide tabloya işlermişsin 5 nisan transfer tarihi, ilk deneme, tek embriyo , sonuç tarihi 15 nisan
Amın canım tabıı yazarım burayya cevap çıkıncaBizide haberdar et olur mu Rabbim olumlu sonuçlanmasıni nasip etsin inşallah bütün üzüntün bi anda silinsin
inşallah canım..Ya cnminşallah pozitif sonuç alırsın Ben de heyecanlandım şimdi hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah
28 yaş, 5.gün embriyosuTabiki eklerim canım yaş kaç
Dilerim yarın güzel haberler alırsın inşallah
Canım benim günde üc kere ve 2 tane. İş yerinde nasıl uzanacagim kiHepsi girdiyse tamamdır ayağa kalkma hemen en az 1 saatten fazla uzan dinlen ki erisin ben uzanarak yapıyorum
Canım inşallah bebislerin sana tutunsun..Yarın transferim var dualarınıza talibim
inşallah canım..
28 yaş, 5.gün embriyosu
Canım benim günde üc kere ve 2 tane. İş yerinde nasıl uzanacagim kiBen de ilk olacak. Hadi sabah ve akşam uzansam napacagim öglen.
Fitil ve ignelere ne zaman başlanıyor bana suan sadece estrofem verdi
Ağa gibi yayılıp otursam olur mu?Tövbedur bakalım belki hamiş kalırsın raporu uzatırsın
Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimiz@enguzelumut ve R retikuler canlar yarın transferiniz var dilerim sonunda mucizelerinize kavuşmak nasip olsun yarın bebişleri alın gelin sağlıcakla annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Ağa gibi yayılıp otursam olur mu?Hiç tarzım değil ama salon tarzimdan feragat edebilirim. Kız eşim evden çalışıyor, en azından büroda daha relax olabilirim ihtimalini düsünüyorum. Ondan mecbur kalmadıkca rapor almayayım ben.
Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimizyarın çocuk geliyor ona göre 2 arkadaş daha varmış çok sevindim süreci birlikte geçiririz
Ay heycanlandım bayabenım günüme de iki gün kaldı sabırsızım baya eşim yanımda olmasaydı hemen kan vermeye gidicektim bırakmıyor sabret dıyo iki gün çok uzun gıbj testlerimi gösteriyorum çift cızgı çıktı dıye inanmıyor inşallah vardır bebişlerim ya sonuç çıktığı an eşimin yüzünü görmek istiyorum
AyyCanım az daha sabır benim eşimde ultrasonda görmeden inanmaz 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?