Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tövbe dur bakalım belki hamiş kalırsın raporu uzatırsın
Ağa gibi yayılıp otursam olur mu? Hiç tarzım değil ama salon tarzimdan feragat edebilirim.Kız eşim evden çalışıyor, en azından büroda daha relax olabilirim ihtimalini düsünüyorum. Ondan mecbur kalmadıkca rapor almayayım ben.

@enguzelumut ve R retikuler canlar yarın transferiniz var dilerim sonunda mucizelerinize kavuşmak nasip olsun yarın bebişleri alın gelin sağlıcakla annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimiz yarın çocuk geliyor ona göre 2 arkadaş daha varmış çok sevindim süreci birlikte geçiririz

Ay heycanlandım baya benım günüme de iki gün kaldı sabırsızım baya eşim yanımda olmasaydı hemen kan vermeye gidicektim bırakmıyor sabret dıyo iki gün çok uzun gıbj testlerimi gösteriyorum çift cızgı çıktı dıye inanmıyor inşallah vardır bebişlerim ya sonuç çıktığı an eşimin yüzünü görmek istiyorum

Dizinin üstüne çökersin ancak o şekilde işte normalde biraz uzansan iyi olurdu aslında erimesi için
İnşallah canım hayırlısı olsun Allahtan

Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimiz yarın çocuk geliyor ona göre 2 arkadaş daha varmış çok sevindim süreci birlikte geçiririz

Amin amin inşallah canım seneye kucaklarımızda olsunlar inşallah minik misafirlerimiz var

Canım az daha sabır benim eşimde ultrasonda görmeden inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…