Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyorsunuz ki glue için hastaneyi aradım ama yapmadıklarını söylediler inşallah sizin bebeğiniz sımsıkı tutunur hayırlısıyla pozitif sonucu burada hepimiz duyarız

Ay ınshAllah dünki düşmemden sora mucıze ola bılrımı ayagımı badamıyorum yatakda yatıyorum bu kadar ağrı sızı mucızem olurmu sabah kan vercem 10da yuruyemıyorum dıye evde alcaklar

Senin mucizen zaten dünden önce tutunmuştur canım benim inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun Amin

Ay ne kadar güzel Rabbim daha nice yaşları birlikte gecirmenizi nasip etsin inşallah bu kardeşi de ona 10 yaş süprizi olur

bende biraz hızlanıp yetişirim ona umarım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin çıkacak inşallah sen gönlünü ferah tut bizi de haberdar edersin inşallah
Tamam sabah kan vereyım alayım cavabı bakayım nasıl gıdıyorum ortapede ayagımda hall etmem lazım

Eklentiler

• IMG_3836.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 31
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım

Canım öyle düşünme vardır bunda da bir hayr emin ol belki bebeğin şimdi gelecek senin yaralarına merhem olacak sen onunla birlikte bu acıları unutacaksın canım sakin kal dilerim bebeğin seninledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…